תעזרו לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי...
    יעקב
    20/03/2008

שלום!
    אני בת 23 נשואה עוד מעט שנתיים. יש לי ילדה בת 8 חודשים. ובכן העיניין הוא כזה: לפני כשלושה שבועות היה לי סכסוך מאוד רציני עם בעלי. זה הגיע אפילו למכות ביני לבינו ועד להתערבות המשטרה. הוא הורחק מהבית ליומיים ואחר כך כבר לא חזר (כבר 3 שבועות, אני בינתיים אצל ההורים).
    הוא אפילו לא היה מוכן לראות את הילדה כשהיה לה חום 39...
    בקיצור, הבן אדם דורש ממני לבקש סליחה ממנו ומההורים שלו כי פגעתי בהם ורק אחר כך הוא יחשוב אם בכלל בא לו לחזור או לא.
    האמת שאני לא מתה לחזור אליו אבל יש לי גם בעיה להתגרש כי אני ממש נגד זה שהילדה תגדל בלי אבא שלה. כי לפי מה שהוא אמר הוא לא יראה אותה בחיים ביום שנתגרש וממש כואב לי עליה, מה היא אשמה?
    במידה ואני כן יחליט להתגרש רציתי לשאול מאיפה להתחיל? עם מי לדבר? (אני ללא הכנסה).
    אשמח לקבל פרטים ועצות...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי...

הוספת תגובה

• תעזרו לי

תמי אורן
    23/03/2008

אלה שלום,
    להתגרש תמיד אפשר אבל בוודאי לא בשלב שעדיין לא בחנתם את מצבכם ובשלב כ"כ ראשוני . כרגע אתם נסערים מאוד ובשלב הזה בוודאי לא נכון לקחת החלטות. ממליצה לפנות לתחנה לייעוץ נישואין באזור מגורכם. העלויות אינן גבוהות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו