מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון מבגידהלי24/06/2013
תפסתי את בעלי בוגד לפני 3 שנים ומאז אני במלחמה עם עצמי איך מתי ולמה וכמה אייפה בעיקר מאחזבת בעצמי שלא פתחתי עניים מאז שהקראתי אותו לפי 20 שנה שהוא גבר לא עמיו ואוהב להיתפרפר אייך האמנתי לכול השקרים שהיה אומר שהיה יוצא לזיין את המאהבת שלו הגרושה . "פעם בוגד תמיד בוגד "זה נכון אף פעם הוא לא היה נממן לי .אני אישה שלא ראיתי כלום שהתחתנתי לא ידעתי איך עובד העולם של בוגד והאמנתי לכול מה שהוא אומר .אייך יוחלתי להיות כזאת תמימה לא שוכחת את זה עד היום נשארתי אשה אומללה ובוכה כול יום אני נשארתי בגלל הילדים לא רוצה לפגוע בהם כי הם מאוד מצליחים בלימודים בלי עין הרע .מעדיפה אני להיפגע מאשר הם .הילדים הם כול עולמי.בעלי מנסה לתקן את מה שעשה כול השנים האלה אבל בישוילי הוא פסול לכול החיים .אנכנו מנהלים חיים רגילים כמו כולם רק אהבה ממני לבעלי איו לו כן יש אבל לא מאמינה לאהבה שלו אלי כי זו אותה אהבה שלפני שתפסתי אותו בוגד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי שאפשר להתגבר על הדיכאון זה
ליאת02/07/2013בואי שאפשר להתגבר על הדיכאון זה תלוי בך.
ואת חייבת את זה לעצמך ולבריאותך.
וגם את בעלך אם הוא מנסה לתקן, תני לו צ'אנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון מבגידה - תגובה
סיגלית גלאי02/07/2013שלום לי
כאב הבגידה ניכר מדברייך למרות שחלפו 3 שנים מאז, בעיני חבל שאת מענישה את עצמך פעם נוספת בכך שאת לא מאפשרת לעצמך לסלוח, החלטת להישאר אתו עבור הילדים אז כדאי שתנסי למצוא בו צדדים נוספים חיוביים גם בעבור עצמך. זה לא חייב להיות "כמו פעם" את יכולה לבנות זוגיות שונה, אחרת אבל, שתהיה טובה גם עבורך, נסי לקבל את ניסיונות הפיוס שלו אחרת בשלב מסוים זה יהפוך להיות בלתי נסבל עבור שניכם וחבל.
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?