נמאס לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי
    רואן
    29/06/2013

שלום , אני בת 20 יש לי מספר גורמים שמטרידים אותי על הזמן וכמעט נמאס לי מהחיים :
    1- אמא ואבא התגרשו וממש עצוב לי על אמא שלי אך נשארה לבד אחרי המון אהבה לאבא שבגד בה וזרק אותה כמו שזורק זבל ..
    2- נפרדתי עם חבר שלי שלא הייתי מנש אוהבת אבל ממצב הקשה שעוברת בו משפחתי הייתי חייבת למעשהו לצידי שימלא איזה שהוא מקום ריק ופתאום גם הוא זרק אותי כמו שזורק זבל !!! איך להוציא אותו מהראש ? למה החיים כל כך אכזריים מה אני אמורה לעשות לעזור לעצמי ולאמא שלי ?!? למה אין אהבה אמיתית באלוהים שלי נמאס לי מ לחיוווות .... :((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי

הוספת תגובה

• אולי הקבליסטית יפה כהן תעזור לך

ליאת
    02/07/2013

כואב לקרוא את ההודעה שלך כמה קשה לך בחיים.
    אבל במבט שני, בנות רבות עוברות הרבה מאוד דברים קשים בחייהם. והדרך היחידה היא לראות אתחצי הכוס המלאה שבחיים, זאת אומרת למצוא תמיד את החלק הטוב שבחיים, ולהתעלם מחצי הכוס הריקה וגם כשיש חלקים קשים בחיים להשתדל להתעלם מהם.

אותי הקבליסטית המפורסמת יפה כהן המברכת מבני ברק, כשהלכתי לבית שלה הביאה אותי לעקרון של התובנה הזו, ועזרה לי מאוד להרגיש מאושרת, ואולי גם לך היא תוכל לעזור.

אבל את יכולה לעשות את זה בעצמך תתאמני במחשבותיך ובמעשיך לראות תמיד את החלקים הנעימים בלבד.
    ת'נסי לגרום בעצמך שהחיים שלך יהיו מאושרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו