גירושים בעקבות יחסי מרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושים בעקבות יחסי מרות
    גלית
    06/07/2013

שלום לכולם,
    שמי גלית ואני רוצה לשתף אותכם במשהו שקרה לי ולבקש את עזרתכם.
    אני נשואה שנתיים וחצי ללא ילדים, אני מורה בבית הספר ולפני שנה עברתי טיפולי פוריות מאוד קשים, בנוסף בעבודה היה לי קשה ובנישואים היה לי קשה.
    בתחילת השנה הזאת הייתי במצב נפשי מאוד קשה והמנהל שלי ראה אותי וקרא לי לשיחה.
    בכיתי וסיפרתי לו שאני עוברת טיפולי פוריות מאוד קשים והוא אמר לי שגם אשתו עברה טיפולי פוריות ונכנסה להריון לאחר 7 שנים.
    הוא אמר לי שהוא יעזור לי ושניפגש מידי פעם ונדבר.
    לאחר כמה פעמים של שיחות הוא אמר לי בואי ניפגש מחוץ לבית הספר כדי שלא יחשבו דברים והסכמי כי סמכתי עליו.
    הוא לקח אותי לחדר עם תמונות מגעילות ושאלתי אותו מזה והוא אמר כלום.
    הוא ניצל את המצב שלי ונגע בי, לקח אותי כל פעם למקומות ואני עשיתי כל מה שהוא אמר לי, כי פחדתי בגלל שהוא המנהל שלי והשביע אותי לא לספר לבעלי ולא לאף אחד, בנוסף הוא ניסה להרחיק אותי מבעלי ועשה לי שטיפות מוח.
    בעלי גילה זאת והזמין חוקר פרטי שעקב אחריי ובסוף פיצץ את זה וביקש להתגרש.
    בהתחלה לא הבנתי מה קרה איתי, האשמתי את עצמי, צרחתי בכעתי והקאתי כל הזמן.
    אני אישה דתיה שתמיד הלכתי לפי הדת (גם המנהל דתי) והרגשתי רע גם מבחינת הדת
    והתחלתי לצום ולחזור בתשובה ורציתי למות.
    עברתי לגור עם ההורים שלי ואז סיפרתי להם הכל וסיפרתי גם לרבנים ולפסיכולוגית וכולם אמרו לי שאני לא אשמה ושהמנהל ניצל את התמימות שלי והמצב שלי.
    מאז כבר 4 חודשים אני נלחמת על הנישואים שלי, והלכתי לכל הרבנים הכי גדולים, אפילו בית הדין הבין אותי, למרות שאמר שאני אסורה על בעלי.
    כולם אמרו לי שזה תלוי בבעלי, אך בעלי לא מוכן לשמוע ורוצה להתגרש.
    לגבי המנהל- התלוננתי עליו ופיטרו אותו.
    מה עלי לעשות כדי להחזיר את בעלי? אני אוהבת אותו והוא חשוב לי ואני רוצה שהוא יבין אותי. אנחנו כבר 11 שנים ביחד- חברים מגיל 16.
    הוא לא דיבר איתי בכלל פנים מול פנים- פיצץ את זה מול המשפחה, הכפיש את השם שלי בכל מקום אפשרי, רצה להרוס לי את העבודה וכעס מאוד.
    מאז אנחנו מדברים רק בהודעות ואני מנסה להסביר לו, אך ללא הצלחה.
    מה אתם מציעים לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושים בעקבות יחסי מרות

הוספת תגובה

• יששכר אתה דוחה

נול
    16/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים בעקבות יחסי מרות - תגובה

סיגלית גלאי
    08/07/2013

שלום גלית
    ראשית אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שאסור לך אפילו לחשוב על אובדנות בעבור אף אחד, תלמדי לאהוב קודם את עצמך, בני אנוש עושים טעויות ולפיכך בני אנוש צריכים ללמוד גם לסלוח. נסי להמשיך את חייך, לתפקד, לעבוד, להיות בחברת המשפחה/חברות.
    נראה שעשית טעות מתוך כאב ותמימות ואדם רשע ניצל זאת, טוב עשית שהתלוננת.
    בעלך מתקשה להתגבר כנראה מתוך הפחד של מה תגיד הסביבה עליכם (אני יודעת שבחברה הדתית זה מאוד קריטי) ולכן נראה לי שרק גורמים חשובים לו מתוך הקהילה שלכם יצליחו להשפיע עליו, המשיכי לנסות אך לא לעולמי עד, אם הוא לא יבין שאת ראויה לסליחה המשיכי הלאה. מי יודע אולי יתברר שגם זה לטובה?!

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו