פעם אחת בגדתי... ומאז אני מתגעגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם אחת בגדתי... ומאז אני מתגעגעת
    זוהרה
    23/03/2008

אני בת 43,נשואהּ+ ילדים,
    נשואה למעלה מעשרים שנה, לבעל שאוהב אותי, אפילו מאוד.
    אבל לצערי, סקס לא עושה לו דבר..... , הוא לא אוהב סקס, ולא צריך סקס אנחנו שותפים למיטה בלבד.
    ולא... הוא לא עושה סקס מחוץ לבית... מאז שנישאנו לפני 23 שנה הוא אף פעם לא התלהב לעשות סקס. אני לעומת זאת אש ותמרות עשן..... מעבר לנושא הסקס הוא בעל נהדר אוהב ומפרגן ואבא נפלא, מעולם לא חשבתי לעזוב אותו ולפרק את המשפחה, התא המשפחתי מאוד חשוב לי, הכי חשוב לי בעולם..... וכך הקרבתי את כל צרכיי המיניים למען מסגרת משפחתית חמה ואוהבת לילדיי.

כשהייתי בת 37 זה קרה... בגדתי בבעלי.... (זו היתה הפעם הראשונה וגם האחרונה) ומבחינתי נפלו השמיים, הייתי מאוהבת כמו שאף פעם לא.... אפילו בגיל 16 המיתולוגי לא זוכרת שנסחפתי כל כך לתוך אהבה. זה היה סוחף, וגורף, העסיק אותי יומם ולילה, מבחינתי כלום כבר לא היה חשוב מעבר לשעה 20:30 השעה שבה היינו נפגשים כל ערב (באמתלה שאני הולכת ל"הליכה"), הוא היה יפה תואר, ואהב אותי כפי שאף גבר מעולם לא אהב.... העניינים התחממו, התקדמנו מהר מאוד, לאחר כשלושה חודשים הוא הציע שנפרק את הבתים שלנו ונעבור לגור ביחד, כמובן שהוחמאתי מאוד, השתעשעתי במחשבה על להתעורר לצידו.... אבל קיבלתי רגלים קרות. הוא במקביל היה כל כך מלא בי, שהפסיק לעשות סקס עם אשתו....היא התחילה לחשוד, בעלי אפילו לא העלה על דעתו.....

וכך משכנו 8 חודשים מדהימים, כואבים, שמחים, עצובים, כועסים, מוטרפים....

הלחץ של אשתו הלך וגבר... היא עקבה אחריו, ריחרחה אותו כמו כלבה.... חיפשה כל תירוץ לצאת איתו להליכה, והכל הפך להיות גיהינום, בהתאמה הלחץ שלו עלי לעזוב את הבית לך וגבר .... לא ידעתי מה לעשות... אוהבת אותו כל כך, ולא מסוגלת לפרק את הבית מצד שני.
    הוא, כמו שאומרים "לא עמד בפרץ", הבין שלא אפרק את משפחתי, אך לא ניסה להבין את המילכוד שאני נתונה בו, וכך כל מפגש שלנו הפך להיות אהבה/שנאה/קנאה/וסקס סקס סקס שלא הצליח למחוק את הרגשות הקשים.
    הוא כמובן תלה בי את האשם.... לא הבין מה הבעייה לעזוב את הבית "את ממילא אוהבת רק אותי ולא אותו...." איך להסביר לו שאם כל האהבה הענקית שאני אוהבת אותו, שאני לא מסוגלת לגרום צער לילדים.... לפרק את התא הבטוח שלהם..... הוא הסכים שנרד במינון הפגישות כך שאשתו היקרה תפסיק להציק לו אך המצב הלך והחריף, יותר רבנו משאהבנו... לאחר שמונה חודשים הודעתי לו שאני לא מסוגלת יותר..... נפרדנו..... רציתי שהוא ייתחנן שלאאא, ושהוא מוכן להישאר עם המצב הסטאטי הקיים, אך לא כנראה שגם הוא הגיע לקצה שלו....
    ומאז... עברו חמש שנים, לא הפסקתי לאהוב אותו, אפילו לא לשנייה
    היתה תקופה קשה מאוד, הגעגועים פצעו אותי, עברה שנה, ועוד שנה,
    ואני עדיין...
    רואה אותו מידי פעם.... רק מסתכלים אחד על השני ולא יותר.

תוהה אם אי פעם אפסיק לאהוב אותו/לחשוב עליו/לרצות אותו????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעם אחת בגדתי... ומאז אני מתגעגעת - תגובה

דליה שוורץ
    11/02/2013

זוהרה שלום,
    את מתארת אהבה מאוד חזקה מצד אחד ומצד שני צורך עז לא לפרק את התא המשפחתי המוכר כל כך.
    השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא מדוע את בעצם נותנת חשיבות גדולה יותר לצער שיגרם לאחרים מאשר הויתור שאת עושה עם עצמך.
    את מוותרת על אהבה גדולה ותשוקה גדולה כי הפחד שאחרים יפגעו גדול יותר בעינייך.
    אין ספק שאת צריכה להבין מדוע את עושה את הויתור הזה ואם זה באמת הויתור הנכון לך.
    אולי חייך וחיי ילדייך יהיו טובים יותר כשאת תיהיי מאושרת.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ביבי
    23/03/2008

אולי רק עוד הרבה שנים. עם כל המילים, תילי-תילים של הסברים בסופו של דבר אהבות כאלו נחרתות עמוק ולא עוזבות באמת. מה שכן, לומדים לחיות עם זה... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם בגדתי

תמי אורן
    23/03/2008

זוהרה שלום,
    לפי התאור הפכת בעייה זוגית של העדר מין לבעייה אישית שפתרת אותה באמצעות בגידה עם התייסרות רבה . בוודאי שיהיה לך קשה להפרד רגשית מהבחור שחשק בך הפקדת אצלו את כל התשוקה שלך שחסרה עם בעלך. קשה להפרד מהפקדה כזו ולכן ברמה הרגשית קשה להפרד. ממליצה על טיפול פרטני כדי לבחון מדוע את מוכנה לשלם מחיר אישי כזה וטיפול זוגי כדי להבין את העדר התשוקה וההשלכות של זה עלייך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב העזיבה

miri
    11/02/2013

עברתי סיפור מאוד דומה
    עברה שנה אני לא רואה אותו ולא ראיתי מאז
    אבל הלב מדמם המחשבות רצות להם כול הזמן עליו
    מה איתו? העם עדין זוכר אותי? וכו"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

new
    24/02/2013

נפרדתי בחודש האחרון מהחברה שלי (לא אישתי, שאיתה אני גר אבל לא חי....) ואני פשוט אבוד וגמור.
    המחשבות כל הזמן נודדות וממש קשה לי.
    אשמח אם תרצי לדבר, אני זמין ב סקייפ - new.or או כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

miri
    24/02/2013

תיצור קשר במיל איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו