אולי אתם תאירו את עיניי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי אתם תאירו את עיניי...
    רביד
    07/07/2013

אני נשואה נישואים שניים (לבעלי זאת הפעם השלישית). יש לנו ילדה משותפת. כבר 7 שנים שאנו יחד - מתוכם נשואים רק כשנתיים. בעברו הוא בגד באישתו הראשונה ותמיד יש לי את החשש שהוא יבגוד גם בי. היחסים בבית לא מדהימים , אנו לא חברים טובים כמו שהייתי רוצה , והמתח באוויר ניכר בבית. כשיש לי משהו שמפריע לי בו אני יודעת לבוא ולדבר על הדברים - הוא מצידו אף פעם לא מתלונן על כלום. אצלו הכל בסדר. לאחרונה ניסיתי קצת להכניס "חיים" לחיים שלנו ואני זאת שיוזמת בילויים , נופשים ואפילו סקס. אני לא מרגישה שהוא משתף פעולה בהחייאת הקשר. אני יודעת שהוא גולש באתרי פורנו כמו רוב הגברים , אך לפני שבוע ראיתי בהיסטורית האינטרנט של הנייד שלו שהוא חיפש דירות דיסקרטיות וסקס באיזה עיר מסויימת ששם ידעתי שבאותו היום הוא גם עבד. מאחר ואני לא מסתירה דבר ממנו באתי ושאלתי אותו האם אני לא מספקת אותו יותר שהוא הולך לנערות ליווי וכמובן שהוא הכחיש ואמר שנלחץ לו בטעות... כאילו שאני מטומטמת. הוא יודע שעבורי בגידה הוא חציית קו אדום ואני לא אשאר איתו ברגע שאדע שהוא בגד בי. אחרי יומיים שלא דיברנו (כי הוא כעס עלי איך אני מעיזה לחשוב שהוא בוגד בי?!) הוא פתאום החליט שהוא נהיה בנאדם , עוזר בבית, עוזר עם הילדה , קשוב , רגיש , מחבק , אוהב , ואני פתאום חשבתי לעצמי אולי אני מפנטזת , אולי באמת ניתן לו קרדיט ואמונה שהוא לא עשה כלום? וזהו שמרתי על שקט בעיניין.. ופתאום אחרי 3 ימים הוא התוודה בפני שהאקסית שלו שלחה לו הודעת אס אמ אס ושהוא זרם איתה בהודעה עד שאמר לה שהוא מאושר בנישואים שלו. ביקשתי לראות את ההודעה והוא אמר שמחק אותה כי הוא לא רצה לריב איתי.. השאלה שלי היא:
    1. האם לדעתכם הוא היה עם נערות ליווי? האם באמת סתם "נתפס" והוא בכלל לחץ בטעות?
    2. האם זה שמחק את ההודעת אס אמ אס מהאקסית אומרת משהו? או שבאמת הוא לא רצה שאני אריב איתו ולכן מחק?
    3. יש לציין שיש לבעלי לשון מאוד חדה וחלקה , והוא בתוך שניות יכול לשכנע כל אחד על כל דבר , אבל הוא הבין שהפעם הזאת הוא נתפס למרות שלא הודה... והוא די נזהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי אתם תאירו את עיניי...

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    07/07/2013

שלום לך,

יש לי תחושה שאת יודעת היטב את התשובות לכל השאלות ששאלת...
    השאלה איך את מתייחסת למה שאת בטוח יודעת?
    אם בעלך בהתנהגותו מנסה לכפר על מעשיו השאלה המרכזית שנשאלת האם זה יהיה רק לפרק זמן קצר או לאורך זמן..
    הכל נורא פשוט למה לסבך את העיניינים..
    מה גם שאת יודעת שהוא גבר בוגדני אז סביר להניח שזה רק עניין של זמן שיחזור על מעשיו..

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו