מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה דעתכםנועה08/07/2013
היי,
יצאתי מקשר של שמונה חודשים שבמהלכן הבנזוג שלי קילל, השפיל והפעיל עליי מניפולציות.
לטענתו הוא אומר שאני הבחורה היחידה שהוא קילל והשפיל ככה..
האם לדעתכם גבר כזה תמיד היה ותמיד יהיה ככה? או שישנה אפשרות כזאת שהוא צודק? רק רוצה לדעת..
תודה, נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעה -
בני09/07/2013היי
השאלה שלך נובעת מאותה מניפולציה שאת מדברת עליה...תחשבי על זה...
גם אם הוא צודק...הוא הפסיד אותך!
ובלי כל קשר אלייך -
הוא צריך להתגבר ולשלוט על עצמו כדי לא לאבד את בת זוגתו הבאה.
את צריכה לקבל החלטה שיותר את לא מוכנה להיות "שפנת ניסיון"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה? תמיד יכה!
צחי09/07/2013מכה? בדרך כלל, היכה בעבר, וימשיך להכות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאתי מהמערכת יחסים הזאת ..
נטע09/07/2013הבעיה היא שתמיד נשאתי את האשמה עליי, כי לא הייתי כל כך כנה איתו בנוגע לעבר שלי.
אני כאילו צריכה איזשהי הסכמה כללית עם זה שאני לא זאת שהתחלתי עם זה.
הייתה לו חברה 8 שנים, והוא אמר שמעולם לא קילל אותה..אני לא יודעת אם זה נכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד חוו"ד מפי בעלי מקצוע?
נועה11/07/2013בבקשה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה דעתכם - תגובה
סיגלית גלאי30/07/2013היי נועה
יש כאן סימפטום של בחור שלא יודע לקחת אחריות על מעשיו וחבל...
סביר להניח שזאת לא הפעם הראשונה וכנראה גם לא האחרונה, עד שהוא יבין שהגיע הזמן להתבגר ולקחת אחריות על מעשיו
האם תרצי להיות לצידו עד שזה יקרה??
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?