מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהטל11/07/2013
שלום בגדתי באישתי ליפני שנה פעם ראשונה ואחרונה. ובמשך כל השנה היא מזכירה לי את המקרה עד כדי מריבות ורוצה שהעזוב את הבית אני כן מעוניין להמשיך איתה אני אוהב אותה ורוצה להמשיך לחיות איתה. אך כל הזמן אנחנו רבים בגלל שבגדתי בה אני מאוד מצטער שעשיתי זאת אבל לה קשה ליסלוח לי יש שלנו ילדים גדולים. מה עלי לעשות האם לעזוב את הבית? האם להתגרש? אני לא יודע מה לעשות אבקש את עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
טל11/07/2013תודה רבה עבור התשובה המהירה אני גר באזור הצפון רחוק מאוד מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
יששכר רוטרי13/07/2013שלום טל,
אז מה אם אתה גר בצפון הרחוק! תתאמץ, תשקיע, ותגיע... נוכל לעשות פגישה כפולה, ואולי כבר תהיה לך התחלה חדשה וחיובית.
אם אין לך מספיק מוטיבציה....
וכל מה שנותר לך זה לקטר...
אז אפילו אני... וגם אף אחד אחר, לא נוכל לעזור לך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדת באישתך,ואיבדת את הזכות המוסרית
Dona13/07/2013לדרוש לקבוע משהו לגבי הזוגיות. זכותה המלאה לדרוש פרידה.
אתה יכול רק לבקש, לקוות, להגיד איך אתה מרגיש. ההחלטה בידיה. ואם באמת רוצה לשקם את שהרסת, תלכו ליעוץ זוגי. בלי זה הסיכויים לשיקום הנישואין לא משהו.
כח בחשבון שגם יעוץ זוגי לא תמיד יכול לנטרל את הכעסים הטינה והתסכולים. אבל יש סיכוי שימתין אותם. וכן, תצטרך ללמוד לחיות עם זה (קצת הצקות, מצבי רוח, חשדנות) מצידה. תצטרך להתייחס בהמון סובלנות לקחת נשימה עמוקה ולזכור שהרוחות את זה ביושר.
בשורה התחתונה: קח אותה ותלכו ליעוץ . זה לא יכול להזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
טל14/07/2013כרגע אני יצאתי מהבית ואנחנו פרודים אני לא יודע לאן נגיע אולי הזמן יעשה את שלו אני מבין שפגעתי קשה אבל יש גם גבול לכמה אפשר לישמוע את אשר עשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל יקירי, מבינה אותך.
Dona17/07/2013אבל אתה צריך להבין שהזמן לבדו לא יקהה את הכאב והעלבון שאישתך חשה.
אולי אחרי שכעסה ירגע (קצת), בכל זאת תלכו ליעוץ.
היעוץ אינו עושה פלאים כפי שמבטיחים לך. צריך לעבוד קשה.
אבל היעוץ נותן לבני הזוג הזדמנות להגיד את אשר על ליבם בצורה מבוקרת
ומבלי להכנס לעלבונות, הצקות ושכל אחד ישמע רק את עצמו . כי יש מי ש״מנהל״
את הדו שיח, ומנווט אותו בצורה נכונה (רוצה להאמין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?