מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אין תגובה???זה די דחוףףףורדית12/07/2013
שלום רב אני בחורה בת 27 פרודה מבעלי כבר כמה חודשים עקב אלימות במשפחה.בעלי נמצא עדיין במעצר בית שימשך עד לתום ההליכים כנראה תקופה ארוכה. יש לנו ילד בן שנתיים אוטוטו. נורא קשה לי עם הלבד. הזה להתמודד עם כל ההוצאות של הילד והיומיום. הקושי הנפשי . אני מאוד רוצה שניתן לקשר הזה צ'אנס נוסף היות ויודעת שמטופל בקבוצה למניעת אלימות במשפחה. אני נורא מתגעגעת אליו. הציעו לי לתבוע אותו מזונות זמניים אך עדיין מתלבטת מה לעשות נורא מבולבלת אנני החלטתי סופית מה לעשות עדיין אוהבת אותו. יש בעיה מורכבת שהיא שאימו של בעלי מתחילת הנישואין לא חיבבה אותי וכל הזמן הרעילה את בעלי כנגדי אפילו אמרה לו שהיא שונאת אותי. אני גם לא מתה עליה. אך לא יודעת מה לעשות פוחדת שבמידה ונחזור היא תנסה שוב לחבל במערכת יחסים. רוצה לומר שעכשיו הוא אצלה במעצר בית מלא ובטוח שמסיתה אותו נגדי.האם למרות חמה. שכזו עדיין אפשר להצליח בזוגיות? אני יודעת שגם הסיבה להתפרצויות שלו היא אימו שמחממת אותו נגדי היא פשוט נורא מקנאת בקשר שלנו אפילו פעם היא הציע לי להתגרש מהבן שלה. אני פשוט אובדת עיצות.+ הוספת תגובה
הדפס
| x סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?