למה אין תגובה???זה די דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אין תגובה???זה די דחוףףף
    ורדית
    12/07/2013

שלום רב אני בחורה בת 27 פרודה מבעלי כבר כמה חודשים עקב אלימות במשפחה.בעלי נמצא עדיין במעצר בית שימשך עד לתום ההליכים כנראה תקופה ארוכה. יש לנו ילד בן שנתיים אוטוטו. נורא קשה לי עם הלבד. הזה להתמודד עם כל ההוצאות של הילד והיומיום. הקושי הנפשי . אני מאוד רוצה שניתן לקשר הזה צ'אנס נוסף היות ויודעת שמטופל בקבוצה למניעת אלימות במשפחה. אני נורא מתגעגעת אליו. הציעו לי לתבוע אותו מזונות זמניים אך עדיין מתלבטת מה לעשות נורא מבולבלת אנני החלטתי סופית מה לעשות עדיין אוהבת אותו. יש בעיה מורכבת שהיא שאימו של בעלי מתחילת הנישואין לא חיבבה אותי וכל הזמן הרעילה את בעלי כנגדי אפילו אמרה לו שהיא שונאת אותי. אני גם לא מתה עליה. אך לא יודעת מה לעשות פוחדת שבמידה ונחזור היא תנסה שוב לחבל במערכת יחסים. רוצה לומר שעכשיו הוא אצלה במעצר בית מלא ובטוח שמסיתה אותו נגדי.האם למרות חמה. שכזו עדיין אפשר להצליח בזוגיות? אני יודעת שגם הסיבה להתפרצויות שלו היא אימו שמחממת אותו נגדי היא פשוט נורא מקנאת בקשר שלנו אפילו פעם היא הציע לי להתגרש מהבן שלה. אני פשוט אובדת עיצות.+ הוספת תגובה
    הדפס
     | x סגור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו