מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה הצילורונית15/07/2013
אני לא עומדת בזה יותר. בעלי בוגד עם ילדה בת 26 . מאוהב בה הטיפול הזוגי נכשל. בלית ברירה אנחנו מתגרשים. האם באמת האהבה עם פער של 18 שנים יכול להצליח?הוא עם ילדים והיא רווקה איך אני מתגברת על זה אני אבודה לא מסוגלת לחיות עם המחשבה שהוא מעדיף אותה.
מישהו יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי בוגד..
דני15/07/2013שלום לך..
לצערך אין לך שליטה על מה שקורה..בעלך מסוחרר ומאוהב.. בנוסף אין לך כל כך מה לדאוג, תתגרשי, תשקמי את חייך, שלא יהיה לך ספק בעלך יקבל את הסטירה של החיים שלו, אחרי שיתגרש כבר לא יהיה לה את הטעם של מים גנובים ימתקו והיא תזרוק אותו..
תשמרי את מה שכתבתי ונשתמע תוך שנה מהיום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
רונית15/07/2013דני תודה . המילים שכתבת מאוד מחזקות אותי. אני כל כך פוחדת מהתהליך מהכאב, מלהסתדר לבד וכן אין ספק שיש לי פגיעה גדולה האגו הנשי שלי.אני לא יודעת איך להתנהג מולו הוא גם לא עוזב פיזית את הבית עד שלא ימצא דירה טובה. אני מצטערת אך לא מבינה האם הוא לא רואה את כל התמונה האם עד כדי כך האהבה שזורקים אישה ופוגעים בילדים?
האם אתה באמת מאמין שהזוגיות ביניהם תיגמר.
אין ספק אני משתגעת.
במידה וישנם לצערי אנשים עם חוויה שלילית כמו שלי אודה להם אם יספרו לי טיתנו לי כמה טיפים כיצד לעבור את המשבר במהרה ולצאת חזקה.
מראש תודה רבה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
דני16/07/2013היי רונית,
ברור הוא שבתחילה האגו נפגע, הילדים נפגעים, לא פשוט התהליך. אולם את חייבת להתעלות על עצמך, לא לשדר אנטי לילדים נגד האב, לתת לדברים לזרום בצורה יפה עד כמה שאפשר במצב לא פשוט שכזה. אל תפחדי ואל תירתעי בסופו של יום אתן חזקות! ברגע שתעמדי על רגלייך והסיפור יהיה מאחורייך את תרגישי איך השליטה בדברים עוברת אלייך, הבטחה שלי הוא יהיה מסכן! עוד יבוא על ארבע..וממש לא בטוח שתסכימי לקבלו חזרה..
תהיי חזקה הכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה את הכעס, והצער והפחד.....
Dona17/07/2013אבל את תתגברי. כי מי שגורם לך להרגיש כך לא שווה אותך.
מה זה משנה אם זה יצליח להם למרות הפער בגיל? מה איכפת לך?
שיהיה איכפת לך מעצמך. מי יכול לעזור לך? רק את עצמך. ואת יכולה.
אם תחשבי על זה שפשוט נפטרת ממי שפוגע בך ולא שווה את אהבתך.
ואת תסתדרי (מבחינה כלכלית). תשתדלי לקבל יעוץ ותמיכה ממשפחה,
חברים רשויות.
(בינינו, אם כבר שאלת סביר להניח שזה לא ילך להם. כי זוגיות מלאה איננה
רק פרפרים וניצוצות. אלה החיים האמיתיים מחוץ לבועה והם מסובכים יותר).
תיפטרי ממנו כמה שיותר מהר, אבל אל תוותרי על שום דבר מזכויותיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לו כבר מישהי אחרת !איך מתמודדים
רונית17/07/2013אני לא מאמינה ראיתי התכתבות שלו התחיל עם גרושה +ילדה קטנה ממנו ב-10 שנים. סיפר לה שהוא בתהליך גירושין מחמיא לה וכבר נפגשו.
האם זה הגיוני? אין לו טיפת רגש? מה גירושין לא כואבים לגבר?
ואני יושבת ואוכלת את עצמי איך הוא לא נלחם על הנישואין וילדים וכל הזמן מתחיל עם בחורות. האם זאת התנהגות נורמלית? מתי יפול לו האסימון וירגיש גם כאב?
התגובות שלכם מאוד מחזקות אותי וכן, אני רוצה גם את האמת.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב....
Dona31/07/2013תמשיכי בחייך. תדאגי לעצמך ולילדים.
אל תתעסקי במה שהוא עושה ועם מי. זה לא חשוב. וזה לא יחזיר אותו אליך
מתי יכאב לו? כנראה שאף פעם. יש גם אנשים כאלה. צריכה להיות מאושרת
שנפטרת מאחד כזה בקלות.
תרגישי חופשיה להנות מהחופש שלך. תשקיעי בטיפוח עצמי תתחילי לבלות,
תמצאי לך עיסוקים חדשים, קשרים חדשים, אהבה חדשה.
ואולי בעוד כמה זמן עוד יתברר לך שמה שהחשבת כמכה נוראה זה הדבר
הטוב ביותר שקרה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת אותך ומוסיפה
רותם08/08/2013היי
קראתי את הודעתך וגם את התגובות הנלוות.
ראשית תהיי חזקה ! בשבילך ובשביל ילדייך שצריכים אותך שם !
עברתי מקרה דומה, לפני כשנה בעלי עזב את הבית ובגד בי עם פרגית צעירה.
הייתי כשבר כלי. אפוסת כוחות. כלום.
הרמתי את עצמי חזק , יש לי ילד בן שנתיים מדהים שנותן לי כח.
אנחנו לפני גט ותאמיני לי - שכנראה טוב מאוחר מאשר אף פעם.
מבחינתי פעם בוגד תמיד בוגד.
מצטרפת לכל התמיכה שקיבלת פה - אהבה גנובה לא תחזיק מעמד.
הריגוש והאקשן הופך לשגרה משעממת ( כן גם איתה )
וזה שהוא יכאב או יחזור - כבר לא רלוונטי
תתרכזי בעצמך ובילדייך ותרימי את הראש קדימה והלאה!
אם הוא עשה דבר כזה הוא לא ראוי לך
והעתיד מלא הפתעות
התחתנת הבאת ילדים - תמשיכי לקדם את עצמך ולחיות
כי מגיע לך
ביום שתפסיקי להתרכז בו - שם תתחילי לחיות
זה לוקח זמן מי כמוני יודעת
היום שנה אחרי אני במקום אחרי לגמרי
אני מאחלת לך רק דברים טובים
וימים מאושרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שלוש שנים אחרי
כלנית17/08/2013אני לא כל כך יודעת היכן להתחיל...נכנסתי לפורום כדי למצוא תשובות בעצמי אבל מצאתי את עצמי כותבת לך.
עבר חודש מאז שפרסמת בפורום ואני לא יודעת איפה את ״נמצאת״ עכשיו, אבל אני מבינה את כאבך. אני נמצאת בו כבר לא מעט שנים. בעלי (הגרוש שלי כבר שנה) בגד בי אחרי שלוש שנות נישואין בלבד בזמן מלחמת לבנון השניה, כשהבת הגדולה שלנו היתה בת פחות משנה. בזמן שהורי טיפלו בילדה כשהיא היתה חולה ואני התרוצצתי בין הטילים כדי להגיע לעבודה (היינו צריכים כל שקל) הוא הלך ולהזדיין עם מישהי שהיתה מבוגרת ממנו ב 16 שנה. חזרנו. הוא התנצל ובגד בי שוב... אני יכולה לומר שחזרנו שוב. נולד ילד נוסף והוא בגד בי שוב.. אני יודעת. מי שיקרא את זה יגיד שאני מטומטמת אבל הוא הצליח לסבן אותי מכל הכיוונים. סלחתי. צריכים להכיר את משפחתי כדי להבין למה.. הוא היה שנתיים עם אותה בחורה שבגללה נפרדנו, בגדה בו. נחשי למי הוא התקשר??? כיום הוא עם בחורה בת 27, עם ילד אחד וזה עדיין כואב. הכאב הוא לא בגלל שהוא עזב ושאני לא איתו, אלא כאב על משפחה ״שלמה״, על כך שאני בת 37 ולא יהיו לי חמשת הילדים שכל כך רציתי ויותר מכל כאב של הערכה עצמית נמוכה. תסתכלי אחורה על מערכת היחסים שלכם ותגלי את כל הסימנים שהיו ואת בחרת להתעלם מהם. אל תפחדי, כמו בני ישראל שחצו את המדבר, גם אנחנו לפעמים מעדיפים לחזור ל״רע״ כי הוא מוכר ולא ללכת אל הטוב בגלל שאנחנו לא יודעים את הדרך. תרימי את הראש. זה מפחיד. זה כואב אבל זה לא גרוע כמו לחיות עם אדם שלא רוצה אותך. זה לא גרוע כמו לחיות עם אדם שיכול לקום שוב בוקר אחד ולמוטט את חייך שוב. תרצי לדבר בטלפון, תרשמי בפורום ואני אשלח את הטלפון שלי בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מזדהה איתך
אורית05/09/2013כמו שרשמתי גם אני עברתי דבר דומה
הילד שלי היה בן 11 חודש׳
שבעלי קם ועזב את הבית
אצלי לא היה חרטה או סליחה
ההיפך הוא הנכון הוא ממשיך להתרועע איתה
כבר שנה עברה, ממשיך לקלל ולהכפיש את שמי
ולהרגיש שהוא בסדר.
בינתיים לא משלם מזונות ובקושי רואה את הילד
אני מתקדמת הלאה ולא מסתכלת לאחור
ההפסד כולו שלו
לא סתם אומרים : ״ פעם בוגד תמיד בוגד״
יבוא יום וכל הבוגדנים יבכו דם ויהיו בצער כל חייהם
על החלטות שעשו
תמשיכו בחייכן
אנחנו מגלות חוזק גדול בלהחזיק בית וילדים לבד
אף אחד לא עושה לנו טובה שהוא נשאר לידנו
אולי מחכה לנו הזדמנויות יותר טובות מעבר לפינה...
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט בכלל
אורית07/09/2013אתן שואלות מה איתי?
לא פשוט בכלל. הוא עזב את הבית מאושר עם אותה פרגית בת 26. פתאום אבאמושלם מפנק את הילדים ואני מרגישה מעין "תחרות" על הילדים אצלו אין גבולות ואני הרעה.
הילדים בינתיים נהנים מהפינוק מכל הכיוונים.
אני לא מצליחה למצוא את עצמי עוד. איך מתחילים להעסיק את עצמי כי כל חיי היו עבודה ילדים ובית.
לפעמים אני משתגעת רק לי כואב על פירוק המשפחה ?
לא פשוט
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט בכלל - תגובה
יששכר רוטרי07/09/2013שלום לך אורית,
אתן לך מספר טיפים.
1.עליך ללמוד לאהוב את עצמך.
בתנאים הללו ( שאת חיה בהם) לא תצליחי! אלא אם כן יהיה לך בן זוג חדש ואהוב, ודרך אהבתו אותך, ואהבתך אותו, תצליחי להתחבר עם עצמך.
2. אל תתחרי באקס, ובוודאי אל תשמיצי אותו למול ילדיך, כי שכרך יצא בהפסדך.
3.עליך ללמוד להפסיק לרחם על עצמך, ובטח שלא מול ילדיך, כי את מאבדת את ערכך בעיניהם.
4. לא תוכלי להתמודד עם כל זאת בעצמך לבד, על כן את מוזמנת לתאם פגישת ייעוץ.
אני מאחל לך שנה טובה, ואם תאפשרי לי לייעץ לך, זה יקרה!!! ויהיו לך הרבה יותר משנה טובה אחת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?