מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהאורי16/07/2013
שלום, אני מצטער מראש אבל זה יהיה טיפה ארוך אני אקצר היכן שאוכל...
הכרתי את אישתי לפני 7 שנים, אהבנו אחד את השניה מהר מאוד ואני חושב שעברנו לגור יחד אחרי חודש
תמיד היינו מאוד ביחד ואהבנו מאוד
אישתי סימה ללמוד לפני שנתיים ואז התחתנו, אני סיימתי ללמוד לפני שנה - שנינו עובדים וללא בעיות כלכליות מיוחדות (מסתדרים.. לא יותר מזה)
במהלך השנים חווינו שני משברים גדולים - אחד טרם החתונה ואחד ממש לאחר החתונה
שני המשברים באו על רקע של חוסר תקשורת
אני חשתי כל הזמן שאישתי טובה מדי וכי לא ככ ניתן להישען עליה - דבר שברובו נכון גם לפי דבריה שלה
היא באופיה תמיד תשאף לרצות אנשים סביבה (מכאן גם הקסם הרב שלה - כולם אוהבים אותה) לא משנה מה הסיטואציה, לא משנה אם הבנאדם פגע בה - היא תמיד תעשה הכל בשביל כולם.
אני ראיתי זאת כנקודת חולשה - ותמיד האמנתי ועדיין מאמין שהבה אנשים בעולם מפרשים את "טוב הלב" שלה כחולשה.
(במהלך השנים קיבלתי מספר הוכחות להרגשתי , אפרט בהמשך)
אישתי ראתה את כל המצב וכנראה שקצת בצדק כאילו אין לה ככ פרטנר - לא היו לנו שיחות עמוקות מעבר לדברי יום יום ומדי כמה חודשים היתה פורצת מריבה בה היינו די מטיחים כל מה שצברנו בבטן
שורה תחתונה - הקשר אכן לא היה טוב במיוחד, אהבנו מאוד מאוד ותמיד ידעתי שהיא אוהבת אותי ואני אותה (מאוד!!) , סהכ די נהנינו אחד מהשני, מעולם לא היתה בעיה ביחסי המין, ובגדול היינו בקשר טוב, אבל התקשורת היתה לקויה. זה לא שהמצב היה קטסטרופלי מבחינת שנינו
שנינו הסתובבנו עם מטענים אבל סהכ היה בסדר (שלא יובן בטעות ההיה קשר מתיש ורע)
לפני כחודשיים התחלתי לשים לב שאישתי יותר סגורה, מחביאה את הטלפון, וכיוון שהתחילה לצאת לחוג ריקודי עם נהייתה חלק מחבורה של חברה צעירים בנים ובנות
במסגרת זו היתה שבה הביתה פעמיים בשבוע בערך בשעה 1:30
אני כמובן פירגנתי לחוג ומעולם לא אמרתי דבר! ברור שבנאדם צריך לעשות מה שהוא נהנה ממנו ושלכל אחד במערכת זוגית מותר ורצוי שיהיו תחביבים וחברים (זו תמיד היתה דעתי)
פניתי לאישתי יום אחד ואמרתי לה כי אני מרגיש לא בנוח במערכת היחסים , שאני חש שהיא מסתירה משהו, שאני חש לא נוח שהיא כל היום עם הטלפון הנייד וכל היום מתעניינת בעיקר בחוג, היא מבחינתי היתה חיה מיום ראשון ליום רביעי (הימים בהם היתה הולכת לריקודי עם)
אישתי ענתה (אני מקצר - היו מספר שיחות ואף מריבה מאוד גדולה באמצע) לי שהיא חשה לבד בקשר כמובן שאני עניתי אותו הדבר - שנינו חשנו די לבד אבל מאוד ביחד
ולאחר הרבה דיבורים החלטתי אני לקחת את המושכות, אישתי היתה בצד הפגוע יותר, התחלתי להשתנות, הקפדתי להגיד שאני אוהב, פיתחתי שיחות והתעניינתי ביום שלה - הכל מתוך הבנה שמערכת זוגית כמו שהיתה לא יכולה להתקיים
שיתפתי אותה במחשבות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - בגידה
אורי16/07/2013בגדול - הבנו שלא טוב
הבנתי שהיא נפגעה
הורדתי את האגו והחלטתי להיות זה שיעשה הכל בשביל הקשר
בעקבות הודעה שראיתי בטלפון שלה וקצת עוררה את חשדי הצגתי את הנושא בפני אישתי
אישתי הכחישה הכל ואמרה שאני מדמיין
חיפשתי באינטרנט (פייסבוק) ומצאתי מספר טלפון של בחור בו חשדתי - במהלך שיחה נוקבת בנושא ביקשתי מאישתי את הטלפון והקלדתי את המספר
התברר שהיא רשמה את אותו בחור תחת שם של בחורה בטלפון שלה
לאחר יום שלם שהיא מכחישה ואומרת כי התקלה מקורה בחברת הטלפונים ובאמת מעלה תירוצים אידיוטים
אקצר ואומר שלאחר זמן רב (לא רבנו, לא צעקתי, בשיחה רגועה שלקחה יומיים)
היא הודתה שמדובר בבחור שהכניסה תחת שם של בחורה
בבחור שאיתו היא בקשר חברי בלבד
היא אמרה שחשה שהוא מקבל אותה כמו שהיא ושכיף לה לדבר איתו
הודתה שהיו מתכתבים ומדברים המון ושלמרות שהיא שינתה את השם היא גם תמיד הקפידה למחוק את השיחות וההודעות ממנו (אני לא ממש מחטט לה בטלפון - אבל היא לא לקחה צאנסים)
אני אישית לא מאמין שהיה שם רומן, אישתי מתנגדת ואומרת בצורה נחרצת שלא היה שום דבר פיסי רק שיחות וכו
אני לא יודע ככ איך להמשיך מפה, אני לא יודע אם היה משהו פיסי (היא שיקרה ככ הרבה, אז מי אמר שלא משקרת גם בנושא הזה?)
בכל מקרה - אני מרגיש נבגד.
מרגיש שהאמון נהרס
בגידה בעיני היא לאו דווקא סקס
לשקר לי, להיות בקשר עם בחור, לרשום אותו תחת שם של בחורה, למחוק את כל השיחות וההתכתבויות ממנו,
והכי גרוע... מילא בתקופה הפחות טובה
אבל לאחר שהחלטנו שמנסים להשתפר ולשפר הכל - היא המשיכה בקשר הזה (שוב... 99% שהיה רק מילולי... )
היא מאמינה שהבחור רק התעניין בה ולדבריה היה המפלט שלה
אם זה נכון - אני עדיין רק חושד וחושב על כך ששיקרה לי ולא יכול לתת בה אמון כמו פעם
מה עושים... איך בכלל מתחילים לסדר את המחשבות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדילמה
אורי16/07/2013עכשיו שוחחתי שוב עם אישתי - אמרתי לה שאני לא מצליח להאמין לה
לשום דבר. (זה פעם שלישית שאנו משוחחים על הנושא)
שכל מה שהיא אומרת ישר בתת מודע שלי נתפס כאילו היא משקרת...
אז מצד אחד אני מרגיש די נבגד, מצד שני אני מבין שלזמן יש פה ערך חשוב
מצד שלישי אני כל הזמן מזרים חוסר וודאות למערכת... לא נעים לה כל יום לשמוע שאני לא מצליח להאמין בה מן הסתם אבל אצלי זה לא חד מימדי כמו אצלה
אני חושב שהיא או משקרת כדי לכסות על רומן אמיתי, או שהיא אומרת אמת ולא היה שם הרבה
מצב די מבלבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלטון מת מזמן
אני17/07/2013תגיד לה דבר פשוט שהדרך היחידה להחזיר את האמון בה ולפתוח דף חדש זה להיות בטוח שהיא לא משקרת. עוד לפני שתאמר את זה תקבע מועד לבדיקת פוליגרף במכון פרטי (לא רק כוונות בפועל) תגיד לה שביו זה וזה ובשעה כזאת וכזאת אתם הולכים למכון.
ואז תראה את כל האמת יוצאת ממנה, לצערי כמו שתארת את זה יש עשן ולצערי גם אש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה?
אורי19/07/2013אשמח לשמוע מה דעתכם ותגובה מאנשי המקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
גל19/07/2013מאחד שבגד...
אשתך בגדה בך ואת תתכחש לזה.
החבאת פון
שינוי השם בפון
הכחשה גורפת
שעות הזויות לחזור לבית.
בוא ואמליץ לך על משהו ידידי - תתגרש כל עוד אין ילדים בסיפור.
אשתך בגדה בך ולבטח תבגוד כאשר תחברו ילדים ולשם אתה לא רוצה להגיע
ולחיות בחששות כבדים.
חד משמעית תתגרש, שום בעל מקצוע לא יוכל לעזור לך בסוגיה הזו.
תברח כל עוד אתה יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי - פעם בוגד תמיד בוגד?
יעל22/07/2013כמי שהעיד על עצמו שבגד - זה היה/עדיין רב פעמי?
נפרדת מאשתך בעקבות כך?
היא גילתה?
אתה מתחרט?
(מאחת שבגדה פעם אחת ועדיין מנסה לעכל ולעבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
גל22/07/2013אני במקרה בגדתי שלוש פעמים, זה היה די מזמן (חמש שנים)
מאז עברו הרבה מים בירקון, אני בן חמישים ואחת
מאז הבנתי שאפשר להחיות את הנישואין והמשפט תמיד בוגד די נכון
אך במקרה שלי הוא לא רלוונטי.
מצפון תמיד יש אבל שמגיעים לזה הוא חולף.
איך אצלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי, מבררת עכשיו איך אצלי...
יעל23/07/2013זה קרה ממש לאחרונה והיה כמו צונמי ... טלטל את עולמי... גרם לי להבין עד כמה הזוגיות ה"חוקית" שלי לוקה בחסר ומרוקנת..
אבל זה נגמר (ביוזמתו, לא יכול היה לשאת את הטלטלה העזה ואת מה שזה עשה לחייו, שנינו נסחפנו לגמרי בלי שליטה, בעיקר בגלל שלא היתה שום כוונה מראש לאף אחד מאיתנו להגיע לפסים רומנטיים).
מצד אחד מרגישה שאולי יש כאן הזדמנות גדולה לנסות ולתקן את מה שהתקלקל בבית (נשואים 13 שנים) כי סה"כ היה בסיס די טוב...
מצד שני, חוטאת במחשבה שאולי אם אמצא מישהו בחוץ שיחזר, יתעניין, יכבד, וייתן לי הרגשה טובה, זה ימלא את החלל ויצבע את השגרה האפרורית... למרות שמרגישה בתוך תוכי שכנראה לא בנויה לחיים כפולים...
אשתך גילתה?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב
גל23/07/2013אשתי לא גילתה וטוב שכך.
זה יכל לעורר מהומה גדולה
אני לא ממליץ לאף אחד שהעניין יחשף.
איך התחלתם את הקשר הזה אם לא התכוונתם בכלל להגיע
למקום רומנטי ?
אני חושב שכדאי שתנסי לשפר בבית ולאזן
זה לא יזיק בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
יעל23/07/2013הכרנו במסגרת העבודה. התקשורת ביננו התנהלה במיילים ושיחות טלפון בלבד (נמצאים בערים שונות) הכל היה מקצועי וענייני אבל גם מאוד מאוד נעים, והיה מהתחלה מין קליק סמוי... שניסיתי מאוד להתעלם ממנו וללא הצלחה.
במהרה השיחות והמיילים גלשו (ביוזמתו) גם לענייני חולין ושאר ירקות. במהרה גילינו שיש לנו תחומי עניין ותחביבים משותפים, וכי יש סימטריה מדהימה בכל הקשור למצבנו העגום בבית - כל אחד בביתו הוא/היא...
בלי לחשוב יותר מידי החלטנו להיפגש (אפילו בלי להשתמש בעבודה כתרוץ - עבור הפרוייקט לא היינו צריכים יותר מ- 3-4 שיחות טלפון ומס' זהה של תכתובות) כבר היינו מאוהבים קשות (לא אכלתי ולא ישנתי, חלמתי בהקיץ כמו מתבגרת מאוהבת - וכך גם הוא), למרבה ה"צער" בפגישה (פגישה עיוורת !!!) היתה משיכה פיזית מטורפת ... לא חשבתי שאי פעם אזכה להרגיש כך שוב...
וזהו, כמה ימים מאוחר יותר הוא התקשר ואמר שלא עומד בזה, שמרגיש שלא מתפקד ושאיבד שליטה על חייו...
אני בעיקר מנסה לעכל, ולכבות את כל מה שהעיר בתוכי...
נק' האור היחידה היא שאף אחד לא גילה ושאני לא צריכה להסתיר ולשקר - כי כבר אין מה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?