מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ליששכרדפנה20/07/2013
יששכר שלום
ראיתי לא אחת בתשובותיך שאתה משתמש במונח "לתחזק גבר". תוכל בבקשה לפרט איך עושים את זה בצורה נכונה?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה יששכר ושאלה
טליה22/07/2013לא מוצאת את התגובה בה העלת זאת, אך זוכרת שהזכרת כי רובנו לא יודעות להתייחס כראוי לבן הזוג. נזכר...?
בהקשר של בגידה, אני תוהה האם גבר יצרי מאוד, עם עבר של בגידות לצד חרטה גדולה וניסיון לתקון ושמירת הזוגיות, יוכל לעמוד בפיתויים שוב? במה לדעתך זה תלוי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי..
טליה24/07/2013ראשית, תודה רבה על תגובתך המפורטת והמעודדת! היטבת לתאר את מה שקורה בינינו, כולל המשיכה והתשוקה המחודשות :-)
מה פירוש "לראות אותך דרך העיניים שלי"? שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.. - תגובה
יששכר רוטרי25/07/2013בהנחה שתהיה לנו פגישת ייעוץ, ומתוך הערכה לאישיותך (שאותה גיליתי בכתיבתך), יהיה לי הרבה יותר קל לשכנע אותו בסגולותיך (שהוא בוודאי מכיר), אבל לאחר זוגיות צמודה כבר קשה להבחין בהן, שזו דרכו הטבעית של כל קשר לשחוק את עצמו.
עקב נסיוני כמומחה לזוגיות ולמיניות, אני אדע להזכיר לו, ולרענן לו את ששכח.
מקווה שהסברתי כראוי.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
טליה26/07/2013על תשובתך מעוררת העניין! אשמח אם תאיר את עיני: ממה התרשמת למשל מכתיבתי אודותיי?
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל.. טליה
גל28/07/2013שיגעת אותנו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... - תגובה
יששכר רוטרי28/07/2013התרשמתי בעיקר מהכנות ומהניסוח של דבריך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?