לא טוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא טוב לי
    LOREN
    21/07/2013

שלום, פונה אלייכם כאן כדיי לשתף במה שעובר עליי, וכן לשמוע את דעתכם בעניין, ועצותיכם הכנות.
    אני נשואה +2 ילדים, עם בעלי ביחד כבר 13שנים{לא ידעתי מעולם גבר אחר}, וב5שנים האחרונות, אני ממש כבויה. כל הזמן אני חיה בידיעה שזה לא הגבר שאני רוצה, וידעתי שבאייזשהו שלב יהיה לי מישהו אחר שיעריך, שיכבד, שיאהב, שיפרגן, שיעזור, שיהיה קשוב אליי ולגשותיי, מה שהיום אין לי ולא היה לי מעולם. אני מתמודדת עם הכל לבד, גם בגידול הילדים, הבית, העבודה, ואף פעם לא זכיתי למילה טובה . כל השנים האילה שתקתי, אמרתי שאני עדיין צעירה ויום אחד זה יגמר, כיום אני מתקרבת לגיל 30, השנים טסו להם, ועם כל הרצון שלי ועל מה שחלמתי במשך שנים, עדיין קשה לי לקום ולעזוב. קשה לי המחשבה מה יהיה הלאה? ואם אתחרט? ואם אשאר לבד? גם ככה אני חיה עם ריקנות, ולבד, הוא פה פיזית אבל לא נפשית, הוא כל הזמן רואה רק אתעצמו בהכל לא אותי ואת הילדים המקסימים שלנו, כל מריבה שלנו הוא לא מעוניין לדבר, קם ומפנה ליאת הגב, "את לא בסדר" ו"אני נותן לך הכל" , אצין שכל דבר חומרי יש לי. רגשית אני ריקה. ב3שנים האחרונות היכרתי אנשים והכרתי בקטע של ידידות גם גברים, שסיפקו לי מבחינה רגשית הרבה. לא בגדתי או הייתי בקשר רציני עם אף אחד. אבל התוודתי לדעת שמישהו אחר כן יכול למלות אותי, אני לא יודעת אם אני אוהבת את בעלי, זה יותר העניין של ההרגל, התקשורת ביננו תמיד היתה כבויה,ובינתיים השנים חולפות ואני מאבדת את השנים היפות שלי בגלל הפחד להיות לבד, הפחד שאם אני אתחרט, שלא אסתדר כלכלית, הגעגועים למשהו מוכר, הרגיל, אבל מצד שני, אני לא רוצה שהחיים שלי ככה הסתיימו, חיים פעם אחת וצריך לחיות בצורה הטובה ביותר! מפחדת לעבור את כל תהליך הגירושים הזה...מצד שני אני לא מסוגלת כבר להישאר איתו! ואל תמליצו לי יעוץ זוגי, זה לא עובד...אני בסך הכל רוצה להיות מאושרת. שהילדים שלי יהיו מאושרים , שלא יהיו לי כל הזמן מריבות בינהם, וביני לבינו, איך עושים את זה??? איך מתגברים על זה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא טוב לי

הוספת תגובה

• מכירה מקרוב את התחושות

רביד
    21/07/2013

נראה שאת לא לבד.... גם אני בתחושות הללו בדיוק , רק שאצלי זה פרק ב'.
    בואי אני אתאר לך את חיי בקצרה (ממש קצר אבל קולע):
    אני יכולה להבטיח לך רק דבר אחד - גם מי שיבוא אחריו(ויבוא אחריו הרי אנחנו לא יכולות להיות לבד) יהיה שרוט בדברים אחרים ואז תתחילי עם ההשוואות - ולבסוף את תגיעי למסקנה שכולם אותו הדבר. מי ששרוט במקום אחד השני שרוט במקום אחר. ולכן כולם אותו דבר , רק שהוא האבא של הילדים שלך ואין אף אחד שימלא את מקומו!
    המלצה שלי - כן טיפול זוגי וכמה שיותר מהר כי אם אני הייתי הולכת לטיפול זוגי , הייתי מחפשת את הריגוש בבעלי והייתי משקיעה בחיים המשותפים שלנו ולא הייתי חושבת על כמה ולמה משעמם לי ולמה הוא לא מעריך ולמה אין מילה טובה , ולמה אין תקשורת ולמה הבנאדם אגואיסט שדואג , חושב ורואה רק את עצמו... תלכי על זה , תלכי על ייעוץ זוגי לבד או ביחד פשוט עשי את זה ולו רק בשביל להגיד שניסית הכל. שיהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

LOREN
    21/07/2013

תודה לך רביד על התגובה שלך, אבל אצלי המצב הוא קצת שונה... אני לא יכולה לפרט כרגע. ממש שונה. אבל לא פירטתי כאן את כל מה שאני עוברת ועברתי איתו, אני לא בחורה שמחפשת את השלילי ואם זה אכן היה משהו נסבל הייתי מעבירה את זה ונשארת בפינה שלי, לא הייתי חושבת על לפרק את המשפחה בגלל קטנות. אבל המצב בלתי סביל! אם רק הייתי יכולה לפרט כאן....היית מבינה יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגיא

LOREN
    23/07/2013

שלחתי לך...תראה רק שקיבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב לי - תגובה

סיגלית גלאי
    22/07/2013

שלום לורן

את מתארת שינוי של 5 השנים האחרונות, האם לפני כן היחסים ביניכם היו שונה? האם בעבר הוא היה יותר מתחשב, מקשיב..? עד כמה הוא מודע למחשבות שלך על פרידה?
    הפחד הוא לא סיבה טובה למנוע שינוי כי תצטרכי להתמודד אתו או בלעדיו, אם את בוחרת להישאר אתו מכל סיבה שהיא, אז כדאי לפחות שתפעלי לשינוי המצב ולכן בהחלט הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ זוגי, כדי שתקבלו כלים לתקשורת טובה. תקבלי בתהליך הקשבה וכלים להתמודד גם עם עצמך. אם התהליך לא "יצליח" אתו, לפחות תוכלי לקבל החלטה יותר ברורה ומגובשת לגבי היחסים שלכם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

LOREN
    23/07/2013

אציין כי אף פעם היחסים לא היו מזהירים, מזה 5שנים הם יותר ויותר מדרדרים ובאמת מובילים לשום מקום. לריקנות. לחוסר משיכה, ידעתי זאת מההתחלה אך חשבתי שאוכל להתמודד עם זה....אבל לא. התחתנתי בידיעה שזה לא מי שאני רוצה כל החיים לצידי...ויהיה לי מישהו אחר, אבל עכשיו שהזמן רק לרעתי קשה לעשות את הצעד הזה...אני חוששת מהלבד. למרות שאין לי שום סיבה שבעולם לחשוש. אני אישה של בית, אמא טובה, מבשלת , נקיה, עובדת, דואגת מפנקת ויודעת לאהוב. תמיד לקחו אותי כמובן מאליו ועוד באו אליי בתלונות. הוא טיפוס כזה, רק שלילי הוא רואה....

שגיא, אשמח ליצור איתך קשר במייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LOREN

אוקי
    23/07/2013

תודה רבה לך על המשך תגובתך.
    מכלול הנישואין שלך כל כך מזכיר את שלי, זה לא יאמן.
    עניין השליליות כל כך מאפיין את אשתי, יש כל כך הרבה אלמנטים בהם היא
    נוהגת בצורה כה שלילית, ללא שום פרספקטיבה אופטימית מוציאה אותי מדעתי- אני ככ שונה מזה.
    עניין הלחפש את הטוב בדבר רע תמיד אפיין אותי ולדאבוני זה לא קורה לה כלל וכלל.
    זה מתסכל כל כך, אני סבור שאת מבינה את כוונתי

אחכה לך במייל (:

המשך ערב מצויין LOREN

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית

LOREN
    23/07/2013

ולשאלתך לגבי המודעות שלו- הוא חושב שפרידה תבוא רק ממנו מתי שהוא לא טוב לו {כבר איים עליי בגירושים} כי אני ה"לא בסדר" בהכל.... הוא לא יודע כלל מה אני מרגישה או מה שאני חושבת. הכל אצלנו כל כך טכני כזה....לא מדברים מעבר למה שצריך... ככה זה היה מאז ומעולם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל LOREN

איתמר
    29/07/2013

היי

קודם כל טיפ קטן ממני - אולי אני טועה ואולי לא, אבל נראה לי ששני הגברים שביקשו ממך לכתב להם למייל והביעו המן אמפתיה רק רוצים לנצל אותך ואת המצב הרגיש בו את שרויה (יסלחו לי אם זה לא המקרה - אבל זה בהחלט מרגיש ככה)

לגבי המצב בו את נמצאת - אני אנסה להציג לך רעיון ומקווה שדרכו תצליחי להתקדם
    הכרת בנאדם מסויים , התאהבת בו, חייתם ביחד (אני משער) ולאחר מכן התחתנתם.
    לאורך כל הדרך ידעת שהוא חזק בדברים מסויימים וחלש באחרים כמו כל בנאדם
    כאשר עברו להם השנתיים הראשונות בהן הרגשות מאוד חזקים (שנה.. שנתיים.. שלוש.. זה לא מדע מדויק פה)
    הבנת עם מי את נמצאת, ואני מעריך שאת אדם מאוד חכם ובעל תבונה ריגשית גבוהה
    והחלטתם להתחתן.

אז הנקודה הראשונה באה לומר שלכל אדם יש צדדים חיוביים ושלילים, אם בעלך חזק , אסרטיבי, חכם, וכו - אני לא יודע אבל אולי שווה לחשוב על התכונות החזקות שלו בתור צעד ראשון
    ולהבין לטפח ולחזק את הרגש החיובי בקשר לתכונות אלה

בחלק השני של התגובה שלי אני רוצה להביא או אולי להציג פן אחר :
    את מנית כאן בפוסט רק את הצדדים שלו שמפריעים לך , כיוון שכולנו אנשים , אני יכול רק להסיק שבמידה ואין לו הפרעה אישיותית והוא אינו פסיכופט (בכוונה מקצין פה)
    אז אולי יש סיכוי שגם לו היו ציפיות ממך ומהקשר שבעצם לא התממשו?
    אולי הוא פגוע ממש כמוך עד שהתגובה שלו מבוטאת בצורה של אטימות ו"התנהגות טכנית" כפי שהגדרת אותה?

זה שהוא לא בוכה או מביע רגשות בצורה מוקצנת - לא אומר שלא כואב לו
    תאמיני לי שהמצב כמה שמפריע לך - כנראה שמפריע גם לו
    רק שאתם מבטאים זאת אחרת

הוא אומר בליבו "היא ממש לא מה שציפיתי, היא ממש מאכזבת ופוגעת בי בהתנהגותה" ונאטם אליך
    ואילו את חושבת בליבך את כל מה שתיארת ונאטמת בפניו.

מכאן הדרך לסוף מאוד קצרה.

לדעתי בתור צעד ראשון אולי שווה להיזכר למה אהבת אותו (ולדעתי את עדיין אוהבת - רק שיש פה קצת ערפל שצריך לפזר כדי לראות טוב יותר)
    ובתור צעד שני - עם כל הקושי לקיים שיחה פתוחה ממצב של אטימות

לשבת ופשוט לשפוך את הלב. להגיד כל מה שכואב ומפריע.
    להגיד שאוהבים (גם אם זה לא ככ מרגיש ככה) ולהסביר מה בעצם את רוצה או מצפה

אולי זו תהיה השיחה האחרונה שלכם
    אבל אולי זו תהיה השיחה הראשונה

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבי לי - נושא משותף.

רם
    27/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו