מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכהטליה26/07/2013
שלום רוטרי,
אני נשואה 13 שנים, נמשכת לבעלי מאוד, וחייבת לשאול איך זה שלכל אורך השנים, על אף היותי אישה יצרית ואוהבת סקס, מצאתי מעט מאוד גברים מושכים בעיני! אני אישה יפה ומושכת, אך כל מי שהתחיל איתי נראה סתמי לעומת בעלי.. מכל הבחינות. אפשר לומר שלאורך השנים רק שניים או שלושה גברים נראו לי מושכים,ואולי אחד בלבד שווה בגידה. נשארתי נאמנה, אבל הוא לא, לצערי הרב.
שאלתי: מה זה אומר עלי לעומתו: שאני מעריכה אותו יותר מאשר הוא אותי? שאני מאוהבת מידי...? שאין עוד גברים מושכים בעולם זולתו?! לא מבינה איך זה.. האם אצל אחרות זה שכיח או נדיר, העובדה שהבעל "מנצח"? יש טיפוס של נשים מסוגי בעניין זה?
אשמח להבהרות. תודה רבה, טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומחית, אבל...
יעל27/07/2013הי טליה,
אני חושבת (בתור נשואה י"ג שנים שבגדה פעם אחת), שמשיכה מורכבת ונוצרת מהרבה גורמים, ובאותו אופן גם הרגע שבו את אומרת לעצמך "שווה בגידה" על מישהו, או מחליטה נגד, הוא אוסף של הרבה נסיבות ותזמון... יכול להיות ששפר עלייך מזלך ואת מאושרת ומסופקת בנישואייך ולכן גם כשנקרו בדרכך ההזדמנויות - פסלת אותן והמשכת הלאה... יכול להיות שלבעלך אופי אחר - אולי הוא הרפתקן/סקרן יותר, אולי רצה לגוון? אולי היתה זו רק טעות אומללה ? חולשה של רגע? אולי חווה תקופה לא קלה בבית?
איך גילית? בכל מקרה לדעתי שווה לברר ולראות אם ניתן להתגבר...
בהצלחה :-)
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם..
טליה27/07/2013אולי.. איך גיליתי? החליט להתוודות על הכל, אחרי שחשדתי. אני חושבת שהוא פשוט היה חלש מול הפיתויים שנקרו בדרכו.זה העניין.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?