משיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה
    טליה
    26/07/2013

שלום רוטרי,
    אני נשואה 13 שנים, נמשכת לבעלי מאוד, וחייבת לשאול איך זה שלכל אורך השנים, על אף היותי אישה יצרית ואוהבת סקס, מצאתי מעט מאוד גברים מושכים בעיני! אני אישה יפה ומושכת, אך כל מי שהתחיל איתי נראה סתמי לעומת בעלי.. מכל הבחינות. אפשר לומר שלאורך השנים רק שניים או שלושה גברים נראו לי מושכים,ואולי אחד בלבד שווה בגידה. נשארתי נאמנה, אבל הוא לא, לצערי הרב.
    שאלתי: מה זה אומר עלי לעומתו: שאני מעריכה אותו יותר מאשר הוא אותי? שאני מאוהבת מידי...? שאין עוד גברים מושכים בעולם זולתו?! לא מבינה איך זה.. האם אצל אחרות זה שכיח או נדיר, העובדה שהבעל "מנצח"? יש טיפוס של נשים מסוגי בעניין זה?
    אשמח להבהרות. תודה רבה, טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה

הוספת תגובה

• לא מומחית, אבל...

יעל
    27/07/2013

הי טליה,

אני חושבת (בתור נשואה י"ג שנים שבגדה פעם אחת), שמשיכה מורכבת ונוצרת מהרבה גורמים, ובאותו אופן גם הרגע שבו את אומרת לעצמך "שווה בגידה" על מישהו, או מחליטה נגד, הוא אוסף של הרבה נסיבות ותזמון... יכול להיות ששפר עלייך מזלך ואת מאושרת ומסופקת בנישואייך ולכן גם כשנקרו בדרכך ההזדמנויות - פסלת אותן והמשכת הלאה... יכול להיות שלבעלך אופי אחר - אולי הוא הרפתקן/סקרן יותר, אולי רצה לגוון? אולי היתה זו רק טעות אומללה ? חולשה של רגע? אולי חווה תקופה לא קלה בבית?
    איך גילית? בכל מקרה לדעתי שווה לברר ולראות אם ניתן להתגבר...
    בהצלחה :-)
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם..

טליה
    27/07/2013

אולי.. איך גיליתי? החליט להתוודות על הכל, אחרי שחשדתי. אני חושבת שהוא פשוט היה חלש מול הפיתויים שנקרו בדרכו.זה העניין.
    שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו