מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני עושה????אישה אישה01/08/2013
אז ככה, אנחנו נשואים כמעט שנתיים ויש לנו תינוק בן 7 חודשים כשבזמן הלידה שלנו עברנו דירה ועיר ובעלי החליף עבודה.בעקבות הלידה היחסיפ ביננו התרחקו מאוד וכמה פעמים רבנו ושקלנו להתגרש.עברנו כבר כמה משברים בחיים,המצב הכלכלי לא משהו.ולא מזמן כשהיינו אצל אמא שלו גיליתי הודעות עם אופן רומנטי אצלו בפלאפון.באותו יום רבנו בבוקר והוא אמר לי שהוא מתכוון לצאת עם חברים בערב למרות שאני התנגדתי לא יכולתי לשמור בבטן והתעמתתי איתו, הוא בתגובה טען שזו סתם מישהי ששולחת לו הודעות וזו השפת דיבור שלה- "מאמי אני מתה לראות אותך..." דרשתי לראות את שאר ההודעות מאותה בחורה ולמה המספר שלה שמור אצלו,הוא סרב וטען שיש לו עיניינים פרטיים.אני לא הסכמתי עם זה ומיד עזבתי את הבית של אמא שלו עם הילד ואמרתי לו שישאר אצל אמא שלו ושלא יחזור הביתה.המשך הדיבור ביננו היה בהודעות ובריבים כשאני טענתי שאם הוא היה רואה הודעה כזו אצלי כבר היו מדווחים בחדשות על רצח.הוא מבחינתו לא ראה בזה משהו רע וניסה להתחמק כל פעם ששאלתי מי זו.החליט שהוא יוצא לבלות למרות הכל והשאיר אותי, אישה נבגדת בסימן שאלה , עם המחשבות וההרגשה הדחויה והמבזה.אני הודעתי לו שזה לא יעבור בשקט ואם הוא לא רוצה בושות כדאי מאוד שיגיד לי הכל ולא ימשיך לשקר לי.לא הזיז לו.באותו רגע בדקתי פירוט שיחות והודעות ומצאתי מספר בולט בכמות הSMS לא היססתי והתקשרתי, ענתה בחורה ושאלתי אותה במבטא רוסי מזוייף מי זאת, היא לא הגיבה וכשניסיתי שוב לחייג היא סיננה אותי.כנראה יצרה איתו קשר והוא אמר לה שגיליתי הכל.שמרתי את המספר שלה וגיליתי דרך התמונה בווטסאפ שזו מישהי מבוגרת ממנו שעובדת איתו והיא נשואה +2 !!!!!! המומה ובוכייה שלחתי לה אינספור הודעות מבלי לגלות לה שאני יודעת מי זו ואיימתי עליה שתפסיק להתראות איתו.היא בתגובה התקשרה אליי והמציאה סיפור שהיא רוסייה מחיפה ושהכירה אותו דרך אתר אינטרנט ושרק דיברו ומעולם לא נפגשו, בכתה והתנצלה שזה קרה ושהיא לא רוצה שאני יתגרש ממנו בגללה,שהיא לא שווה את זה.כשהסכמתי שהוא יחזור הביתה,דיברנו ושפכתי לו הכל- אני יודעת בדיוק מי זו, אני יודעת ששיקרת לי וגם היא שיקרה, ראיתי ששניכם מחוברים באותו הזמן בווטסאפ גם אחרי שהיא אמרה לי שהיא תתפוס מרחק.שאלתי אותו איך הוא הגיע למצב שהוא מדבר עם מישהי אחרת והוא טען שמאז שהתרחקנו הוא מרגיש שאנחנו שותפים לדירה ולא זוג נשוי ומצא מפלט בשיחות איתה בעבודה.מאז נרגעו קצת הרוחות ביני ובינו והוא מאוד מנסה להתקרב אליי אבל לא יוצאת לי מהראש המחשבה שהוא דיבר עם מישהי אחרת ומה היה קורה הלאה אם לא הייתי מגלה.אני ראיתי שהוא מחק וחסם אותה מהפייסבוק שלו ורשם ואמר לה להתרחק ממנו ושהוא לא רוצה לאבד את המשפחה שלו ,המחשבות האלו הפכו אצלי לאובססיה,אני חוקרת את הפלאפון שלו, הודעות שיחות,פייסבוק, ווטסאפ, היסטוריית חיפוש במחשב,מיליון שאלות איפה היית ומה עשית. השאלה שלי- האם האובססיה שלי מוצדקת או לשחרר,להתגרש או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני עושה???? - תגובה - תגובה
סיגלית גלאי06/08/2013שלום לך
נלחמת עליו בשם הצדק או בשם אהבתך אליו?
אם רצית אותו חזרה בשם האהבה, הקשר, הילדים וכו' אז בהחלט כדאי שתרפי מהאובססיה לעקוב אחריו זה לא יתרום דבר לקידום היחסים בעיניכם, ובעיקר זה יזיק לבריאותך ולכן הרפי ושקמי את הקשר על ידי כך שתבינו יחד מה קרה? מה היה חסר? וכיצד אתם רוצים לראות את עצמכם בעתיד וחתרו להגשים את זה.
זהו מצב שניתן להתגבר עליו במידה ונחושים להצליח, ואפשר להמשיך הלאה לזוגיות טובה יותר. הגירושין הם לא פתרון אידיאלי חבל...
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני01/08/2013אם אין ונגמר האמון אין על מה להלחם..תפסת אותו על חם ושום סיפור כיסוי כזה או אחר מצידו או מצד אותה אחת לא יכסה על המעשה..לדעתי היא מתה מפחד שתיידעי את בעלה וזה בדיוק מה שהיית צריכה לעשות...ככה גם בעלך היה לומד והיא הייתה מקבלת את שלה מבעלה..
חוצמזה אם בעלך עושה מאמצי על לתקן ואת רואה שזה כן ואמיתי שחררי..ייתכן שזה יהיה עד הפעם הבאה או שהוא למד את הלקח(מה שלי לא נראה)..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתגרש
גל01/08/2013אין מקום מפלט אחר
את באובססיה מטורפת וכך יהיה עד יומכם האחרון כזוג.
תחתכי את זה כל עוד את יכולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כזה פשוט...
אישה אישה01/08/2013מצד אחד, אני נמצאת במין צומת שאני צריכה להחליט לאן לפנות ומפחדת לעשות טעויות,אחרי הכל זו המשפחה והבית שטיפחתי ואני רוצה לשמור עליו,מצד שני נמצאות המחשבות בראש שלי שאני לא מצליחה לעקור וזה בעצם מה שמשגע אותי, אני מחפשת אותו על הדברים הכי קטנים,לא תמיד בצדק, אבל חשוב לי שהוא יידע שאני מאוד עירנית ופוקחת עין גם מרחוק. אני מפחדת שבכך אני בעצם מרחיקה אותו. לגבי ייעוץ זוגי, בהתחלה הוא התנגד ועד שהצלחתי לשכנע אותו, כשגילינו את העלויות נוכחנו לדעת שאנחנו לא יכולים לעמוד בזה.ההורים עוזרים לנו המון, בכסף ובקניות לבית ואני לא מרגישה שאני יכולה לבקש עוד מעבר לזה, בטח לא כדי ללכת לטיפול זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?