לא יודעת אם התאהבתי או האסור מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם התאהבתי או האסור מתוק
    מופי
    01/08/2013

אני בת 44 נשואה 20 שמה מעולם הנישואים לא היו זוהרים בעלי אדם שמאוד אוהב את עצמו יוותר מכול דבר כוח השנים היה אני אהבתי אותו יותר הסקס זה הדבר שממנו הוא ניזון הוא כול הזמן פגע בי וגם קמצן ובאותו רגע אני ננעלת ולא מסוגלת לשכב איתו בנדל השנים הוא ידע להתמודד היום הילדים גדולים הוא פתח עיניים התחיל להתלבש יוצא לבלות הפריד חשבונות בנק מלבד האוכל שהוא נותן בבית שום גבר אחר לא מענניין אותו מעולם לא טסתי איתו לחול או חשה משפחתית שאני נהלתי את החשבונות נח יזמתי תמיד הבעיה העיקרית שהוא מתנקם עכשיו על העבר שהוא לא סולח על זה שהענשתי אותו במיטה הוא יושן בחוץ וכולם אומרים שהוא בוגד בזמן הזה שהייתי לבד הכרתי משהו מדהים שהתחברתי אליו מהיום הראשון הוא לא מבקש ממני לשכב איתו אלא חום ואהבה חלקית מאחר שהוא יודע שאני פתחתי תיק ברבנות אבל אני עול הזמן התחמקתי מזה אני לא יכולה להתנתק ממנו יש לי הרגשה שהתאהבתי בו היום הוא לא מוכן להמשיך את הקשר בלי שאני יתקרב אליו מעט לא סקס. אנחנו כבר כמה ימים לא מדברים כי הוא לא מוכן להיות איתו רק בקשר אלא שאני יתן מעצמי גם אני נורא מפחדת מעולם לא הייתי עם משהו אחר וגם מבחינה מסורתית אני אסורה עליו הוא אומר שאני יהיה שלו לכן לא פוחד להיות אם אישה נשואה חלקית מה לעשות אני לא יכולה שהוא רחוק ממני אני מרגישה עצב בדידות אנא עזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזקת אותי ממש

מופי
    05/08/2013

אני רוצה להגיד לך שנתנת לי הרגשה שאתה בצד שלי ובזאת שאמרת שאני יציב לבעלי תנאי שאני מוכנה לבטל את תיק הגירושין בתנאי שנלך לטיפול זוגי וענית ישירות שהוא לא יסכים הבנתי שאתה יודע על מה אתה מדבר אין סיכויי איתו השבת הזאת לאחר שדברנו מעט על המצב אמרתי לו שהוא לא משתנה מנסה ולא יכול משהו מושך איתו החוצה הוא כעס ואמר אוקיי את חושבת שלא אז בואי נשאר כמו פרודים לקח את עצמו ועשה שבת ביוץ אתמול הפלא ופלא הוא בבית מכין ארוחת ערב היינו לבד בבית מבטי סקס עפים באוויר ואז לאחר האוכל שאלתי מה השינויי הזה הוא אמר תספרי לחברות שלך שהםרוד שלך הכין לך ארוחה שטף כילים וגם את מפנקת אותו בסקס מדיי פעם אמרתי שזה נחמד אם נשאר חברים טובים אבל סקס אתה עושה איפה שאתה יישן בשבתות הוא התבאס ניסה שוב ואני לא מוכנה להיות כול הזמן תחת מצביי הרוח שלו והוא נוטה להתנהג כך מדיי תקופה הוא בסדר מקבל סקס ממני ומשתנה הפעם אני רוצה להיות חזקה הוא צריך לאהוב אותי בכול מצב גם שאני נמצאת במחזור ככה הוא מתנהג מתלונן כול הזמן ובורח החוצה כי קשה לו האם זה בסדר שאני התעקשת הפעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו