מאוכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת
    תמי
    12/08/2013

חזרתי לאקס שלי גרוש +ילדה בת 8 בפעם השלישית , אני בת 32 רווקה מכירה אותו כבר 3 וחצי שנים בפעם הראשונה היינו ביחד 7 חודשים אהבה מדהימה ולקראת הסוף וויכוחים ולכן נפרדנו ואחרי חצי שנה חזרנו לעוד 3 חודשים ביוזמתו לאחר שלחץ והתחנן (אני הייתי עם רגשות מאוד חזקים אליו ורציתי גם את החזרה הזאת) לאחר מכן היה נתק של שנה ושוב חזרה לקשר של ידידות נתק ואז שוב חזרה בהסכמת שנינו . היינו ביחד 3 חודשים אפשר לומר שגרתי אצלו... לפתע גילתי בנאדם שמרוכז בעצמו נטו לא מוכן לעזור בבית בכלל אפילו בקשות לדברים מינימליים נענו מצדו בשלילה .. לא יוצאים , לא מבלים לדבריו מצבו הכלכלי לא טוב לא יכול לאפשר לעצמו ... לא בא איתי לאירועים וכו וכו , התחושה היתה איומה ולבסוף היה פיצוץ גדול על נקיון הבית שהוביל לריחוק והתנגדויות , יש לציין שאפילו בשעת וויכוח אין שיתוף פעולה מצדו כלל...בסופו של דבר אמר שלא רוצה להמשיך .אספתי את הדברים שלי ויצאתי משם התחושה איומה אני מרגישה כישלון בפעם השלישית וכאילו ידו על העליונה .. מחק אותי וחסם אותי מכל מקום אפשרי (מה שלא עשה בעבר כשנפרדנו יש לו מעין כעס כלפי ואין לי מושג מדוע?) כשהיינו רבים היה אומר רק יש לי תחושה שנקיון זה לא הבעיה את לא במאה אחוז בקשר הזה אני מרגיש שיש מישהו נוסף בתמונה...... מה שלא נכון !!!אני מרגישה שאני לא מצליחה לנהל זוגיות נורמלית עם אף אחד אולי משהו בי לא בסדר ?? לאורך כל הקשר טען שרוצה להתמודד ולא רוצה לוותר על הקשר לקראת הסוף הבין שזה לא זה שאנחנו נכשלים. כואב לי מאוד מרגישה אשמה אין לי מושג למה????? עזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו