האם התינוקת היא תירוץ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם התינוקת היא תירוץ??
    ענת
    15/08/2013

אני ובעלי עמדנו במקום מסויים יחד עם תינוקינו שהיה בעגלתו. לפתע פגש אותנו המאהב לשעבר, נעצר לידינו, ופתאום חיפש נושא לפטפט מעט עם בעלי מידי פעם פזל לעבר ביתנו החמודה והיפה ולעברי. אני השתדלתי להימנע מלהביט בו אולי משום שהרגשתי מבוכה שנעצר פתאום לדבר וכשהגבתי על דבריו השתדלתי להביט אך ורק בבעלי. כשהגבר ראה שכביכול התעלמתי מעט ממנו, פנה לדרכו. בעבר הרחוק היה מחמיא לי נון סטופ על המראה החיצוני שלי. אז אני זאת שנפרדתי ממנו מסיבות אישיות. בעלי אמר לי שהייתי נראית מליון דולר מכף רגל ועד הראש, ולדעתי זה שהגבר נעצר לדבר איתו מעט ומידי פעם לפזול לעברי ולעבר התינוקת, זה תירוץ אחד גדול להרוויח זמן ולשטוף את עיניו כי נהנה מזיו פני. בעלי אומר שיש אומרים: שרוצים לראות או להתחיל עם בחורה נותנים תשומת לב לתינוק ולכלב. האם התינוקת באמת היתה תירוץ בכדי לעצור ולנצל את זה ולהביט בי ולדבר עם בעלי כח כמה כבר אפשר להביט בתינוק????. אני מאד התפלאתי שהיה לו האומץ לעצור ומידי פעם לפזול לעברי, ובעלי טוען שבשביל שלא נחשוד בו הוא חיפש נושא לשיחה עם בעלי. האם זה נראה לכם הגיוני מה שבעלי אמר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התינוקת היא תירוץ??

הוספת תגובה

• תיקון: כולן הן דעתו של בעלי.

ענת
    15/08/2013

מה תגובתכם על דעתו של בעלי על הגבר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי

אוקי
    16/08/2013

את אחת הנשים הכי סתומות שפגשתי בחיים שלי
    מה זו השאלה הזו ?
    את מפגרת או מה ?

נשבע לך שבשביל הילדים שלך אני מתבייש בך ובשאלה שלך

חולת נפש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התינוקת היא תירוץ?? - תגובה

סיגלית גלאי
    20/08/2013

היי ענת
    מציעה לך לא להתעסק בעניין זה, כי זה חסר חשיבות..
    לרובנו היו קשרים לפני הנישואים, הדבר העיקרי הוא לדעת להפסיק להתעסק איתם ברגע שמחליטים להתמסד ולהתחייב לקשר זוגי אחד.
    היום את נשואה+ נראה שיש לך בעל אוהב ומפרגן וכדאי להתרכז בזה ולזכור שהאקס היה רק עובר אורח... וייתכן שהוא עצר לפטפט מנימוס או מסקרנות ל"הציץ" בך, אבל למה זה בעצם חשוב לדעת????

בהצלחה בזוגיות הנוכחית שלך
    סיגלית גלאי ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאהב

דני
    22/08/2013

סביר להניח שהמאהב עושה את זה בכוונה בכדי לבחון את תגובותייך.. עשית נכון שלא החלפת איתו מבטים..רצונו היה לבדוק האם ניתן להחזירך למקום שנוח לו...

אם תראי אותו עם אישתו תעשי לו את אותו הדבר... נראה אותו גיבור גדול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו