מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התינוקת היא תירוץ??ענת15/08/2013
אני ובעלי עמדנו במקום מסויים יחד עם תינוקינו שהיה בעגלתו. לפתע פגש אותנו המאהב לשעבר, נעצר לידינו, ופתאום חיפש נושא לפטפט מעט עם בעלי מידי פעם פזל לעבר ביתנו החמודה והיפה ולעברי. אני השתדלתי להימנע מלהביט בו אולי משום שהרגשתי מבוכה שנעצר פתאום לדבר וכשהגבתי על דבריו השתדלתי להביט אך ורק בבעלי. כשהגבר ראה שכביכול התעלמתי מעט ממנו, פנה לדרכו. בעבר הרחוק היה מחמיא לי נון סטופ על המראה החיצוני שלי. אז אני זאת שנפרדתי ממנו מסיבות אישיות. בעלי אמר לי שהייתי נראית מליון דולר מכף רגל ועד הראש, ולדעתי זה שהגבר נעצר לדבר איתו מעט ומידי פעם לפזול לעברי ולעבר התינוקת, זה תירוץ אחד גדול להרוויח זמן ולשטוף את עיניו כי נהנה מזיו פני. בעלי אומר שיש אומרים: שרוצים לראות או להתחיל עם בחורה נותנים תשומת לב לתינוק ולכלב. האם התינוקת באמת היתה תירוץ בכדי לעצור ולנצל את זה ולהביט בי ולדבר עם בעלי כח כמה כבר אפשר להביט בתינוק????. אני מאד התפלאתי שהיה לו האומץ לעצור ומידי פעם לפזול לעברי, ובעלי טוען שבשביל שלא נחשוד בו הוא חיפש נושא לשיחה עם בעלי. האם זה נראה לכם הגיוני מה שבעלי אמר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: כולן הן דעתו של בעלי.
ענת15/08/2013מה תגובתכם על דעתו של בעלי על הגבר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי
אוקי16/08/2013את אחת הנשים הכי סתומות שפגשתי בחיים שלי
מה זו השאלה הזו ?
את מפגרת או מה ?
נשבע לך שבשביל הילדים שלך אני מתבייש בך ובשאלה שלך
חולת נפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התינוקת היא תירוץ?? - תגובה
סיגלית גלאי20/08/2013היי ענת
מציעה לך לא להתעסק בעניין זה, כי זה חסר חשיבות..
לרובנו היו קשרים לפני הנישואים, הדבר העיקרי הוא לדעת להפסיק להתעסק איתם ברגע שמחליטים להתמסד ולהתחייב לקשר זוגי אחד.
היום את נשואה+ נראה שיש לך בעל אוהב ומפרגן וכדאי להתרכז בזה ולזכור שהאקס היה רק עובר אורח... וייתכן שהוא עצר לפטפט מנימוס או מסקרנות ל"הציץ" בך, אבל למה זה בעצם חשוב לדעת????
בהצלחה בזוגיות הנוכחית שלך
סיגלית גלאי ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
דני22/08/2013סביר להניח שהמאהב עושה את זה בכוונה בכדי לבחון את תגובותייך.. עשית נכון שלא החלפת איתו מבטים..רצונו היה לבדוק האם ניתן להחזירך למקום שנוח לו...
אם תראי אותו עם אישתו תעשי לו את אותו הדבר... נראה אותו גיבור גדול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?