מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהרוית20/08/2013
שלום
אני נשואה כמעט 20 שנה ולנו 4 ילדים מתוכם 2 בוגרים.
במשך חיי הנישואים היו לבעלי לא מעט מעידות ומצאתי שהוא בקשר עם חברות שהיו לו בעבר לפני הנישואים.
לפני כחודשיים מצאתי שהוא נכנס לאתרי היכרויות לצרכי סקס ופתח שם כרטיס. דברתי אתו על כך ורבנו והוא טען שסתם סיקרן אותו לדעת מה יש באתר והוא בחיים לא יפגש עם בחורה שהוא לא מכיר. שאלתי אז מדוע אתה נכנס והוא טען שזה סתם מתוך סקרנות.
הוא הבטיח והתחנן שאסלח לו ושהוא מפסיק.
מאז הוא מקפיד למחוק את ההיסטורית גלישה וגם מוחק הודעות מתוך מכשיר הטלפון הנייד שלו.
אני יודעת שהוא ממשיך בסודיות מוחלטת להכנס לאתרים וליצור קשר עם חברה שהיתה לו בעבר.
כיצד עלי לפעול האם להתגרש? אני פגועה מאד וחסרת אונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
יששכר רוטרי20/08/2013היי רווית
ברור שאת פגועה, כי בעלך אינו ישר עימך, וברור לחלוטין שיש בעיה חריפה בזוגיות שלכם. בשלב זה אני מייעץ לך לא להתגרש!!
יתכן שניתן לפתור את הבעיה לטובת שניכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
רוית21/08/2013שלום יששכר
הענין הוא שכל פעם שהתעמתתי אתו ועליתי על המעשים שלו לעולם הוא לא מודה ותמיד טוען שכל עוד לא ראיתי אותו עם אשה אחרת זה לא נקרא שהוא בוגד בי.
שקלתי לשכור חוקר פרטי כדי להוכיח אותו על השקרים שלו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דני22/08/2013שלום לך,
ייתכן שתגובתך הראשונית הייתה פשרנית מדי ולא מספיק חדה, לטעמי היית חייבת להפוך לו את כל העולם,ליצור מצג גם אם לא היית מתכוונת לכך ברצינות שאת מתגרשת, שאינך מוכנה לקבל את ההסברים המפוקפקים שלו, ואיך היה נראה לו אם היית מנהלת התכתבויות כאלו ואחרות עם גברים מתוך "סקרנות"..
ברגע שבעלך מוחק היסטוריה, מוחק הודעות טקסט הוא עדיין מפלרטט בזה לי אין ספק ובטוחני שגם לך..
במקומך(למרות ששום דבר לא מצדיק את מעשיו) הייתי מפשפש קצת ביחסים בינכם, האם אתם מספיק פתוחים אחת כלפי השני? האם את מודעת ובכלל מתעניינת בחשקים,בפנטזיות וברצונות שלו?... ייתכן כי הבריחה שלו למקומות אחרים נובעת מכך שהתקשורת המינית ובכלל בינכם בלשון המעטה לא טובה..
פתרונות: תבהירי לבעלך הבהר היטב כי את יודעת ואין טעם שינסה אפילו להכחיש שהוא עדיין משקר ובוגד באמונך וכי ברגע שתתפסי אותו יהיו לכך השלכות מרחיקות לכת.. בנוסף תנסי להבין ממנו מה בדיוק מסקרן אותו שם ומה בדיוק מעורר אותו מינית...תבקשי אפילו להצטרף לגלישה באתרים..תראי שגם אותך זה מעניין וגם בך מעורר משהו..
ייתכן והשנים עשו את שלהם ונכנסתם לרוטינה של שיגרה רעה הפוגעת ביחסים בינכם,את משקיעה ומדחיקה את הדברים בעודך בעבודתך, בטיפול במשק הבית ובילדים, בעלך מוצא את סיפוקו במקומות וירטואליים או מציאותיים כאלה ואחרים.
עצתי לך ולנשים אחרות שבמצבך, תשתחררו!!! לדבר על סקס, לדבר על מה מעורר ומגרה, לעשות דברים קצת לא שיגרתיים הם אלו הדברים שהגברים מחפשים.. במידה ואין בבית הם מחפשים גורויים בחוץ..
מקווה שעזרתי ולו במעט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
רוית26/08/2013היי דני
תודה על תגובתך.
אתה צודק, יכול להיות שהשגרה היא זו שגרמה לו לחפש ריגושים במקומות אחרים.
בעלי תמיד טוען שיחסי המין שלנו מהנים והוא מסופק אך אני יודעת שהתאבון המיני של בעלי גדול הוא מבחינתו היה רוצה כל יום לקיים יחסים... אולם אני עם כל המטלות של הבית והעבודה לפעמים מוצאת את עצמי נזרקת מעייפות בשעה מוקדמת ויכול להיות שזה מתסכל אותו.
הבהרתי לו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאני מתגרשת ממנו.
ואמרתי לו שאני הולכת לפתוח תיק ברבנות ומבחינתי הוא חצה קו אדום.
הוא התחנן על נפשו שלא אתגרש ממנו ואפילו בכה. הוא מודה שטעה בכך שגלש לאתרים אלו אך עדיין טוען שלא עשה כלום והכל היה סתם מתוך סקרנות ולא יותר.
הוא מוכן לעשות הכל כדי להחזיר את היחסים שלנו לקדמותם.
אני רוצה הפעם באמת לזעזע אותו ולגרום לו להבין שאני רצינית.
מה לדעתך אני צריכה לעשות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה הולמת
דני01/09/2013שלום לך,
שמח שעזרתי ולו במעט בכך שהגעת גם לתובנות אישיות, לגבי תגובה נחרצת וחד משמעית אולי פתיחת תיק ברבנות והגשת תביעות בבית משפט לעניני משפחה יוכיחו לבעלך כי את רצינית ביותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדני
רוית02/01/2014שלום דני
לא עברו 3 חודשים מאז שנשבע ובא על ארבע על מנת שאסלח לו ושכנע אותי לא לפתוח תיק ברבנות, הבטיח שהוא מוחק את חברתו לשעבר מהפייסבוק לאחר שנודע לי שהם בקשר של הודעות דרך הפייסבוק ובאמת עקבתי וראיתי שהוא מחק אותה, גיליתי לאחרונה ששוב החזיר אותה כחברה שלו בפייסבוק והוא מתכתב אתה.
שאלתי אותו מה זה צריך להיות והוא אמר שאני סתם קנאית והיא חברה שלו בפייסבוק כמו הרבה אחרות ואין לו שום דבר אתה.
אני מתפוצצת מעצבים. האם עלי לדבר אתה? לבקש ממנה להפסיק את הקשר? האם כדאי לפתוח תיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?