בגידה שניה- חייבת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה שניה- חייבת עצות
    היא
    16/09/2013

שלום,
    כתבתי כאן מזמן, הנה בקיצור. לפני כשנה גיליתי כי בעלי מנהל רומן למעלה משנתיים. היה כמובן פיצוץ גדול, קושי אדיר מבחינתי, סבל עצום בל יתואר, טיפול זוגי בעקבותיו השתנינו שנינו ושיפרנו את התקשורת. הדי הרומן נמצאים עדיין בליבי, אם כי אנו מנסים לחזור למסלול.
    לפני כחדשיים, כאשר היינו בתקופה טובה למדי, גיליתי שיש לו שוב קשר עם אותה אישה. מסתבר שהוא נפגש איתה כחודשיים כמעט מידי יום בבתי קפה, רק מדברים ללא שום מגע גופני ביניהם (ואל תשאלו איך אני יודעת. יודעת ב 100%). התעמתתי איתו והוא רק התנצל, בכה, על ארבע, רוצה ואוהב רק אותי, לא רוצה לפרק את המשפחה (3 ילדים) וכו'. אינו יודע להסביר מדוע עשה זאת כאשר ידע שעל כף המאזניים עומד איבוד המשפחה.
    אותי הוא כמובן החזיר לאותו תהליך כואב ואיום, להתמודדות חוזרת כאשר טרם עברתי את הבגידה הראשונה. הסבל אדיר. אני אוהבת אותו, לצערי, אך לא בטוחה מה לעשות.
    האם יש סיכוי שהאמון יחזור בעתיד? אני בספק.
    האם יבגוד שוב וכיצד אדע אם כן? הרי לא ניתן לנבא...
    מחפשת מכה חזקה וקשה לתת לו כך שידע שאין מצב לבגוד שוב באף אחת. פרידה זמנית עד שאחליט? קשה כלכלית ואני לוקחת סיכון שההחלטה לאחר מכן לא תישאר רק בידי.
    מה עושים? מה הכי כואב לגבר? במה לפגוע? מה יהיה הכי קשה לו?
    מבינה ששאלותיי לא פשוטות, אך אנא תשובותיכם בדחיפות, אני על כרעי תרנגולת, ממש מתמוטטת. אשמח לתשובות גם מגברים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה שניה- חייבת עצות

הוספת תגובה

• קשר של שנתיים, גילוי, טיפול זוגי

Labeladona
    17/09/2013

וחזר אליה? (גם אם זה ללא קשר מיני) ?
    תפנימי, זה לא היה קשר סתמי. היתה שם אהבה.
    הוא בוכה ואינו יודע להסביר?
    אני אגיד לך למה. הוא בוכה כי אינו רוצה לאבד את עולמו(את/הילדים/התדמית/החברה) וזה לא שאינו יודע להסביר. הוא יודע טוב מאוד. אבל לא רוצה. כי תשובה אמיתי תפגע בך. והוא לא רוצה לפגוע. מה הוא כבר יכול להגיד ״יקירתי, אני אוהב אותה, אני חייב לפחות לראות אותה?״. הוא מעדיף לחסוך לך את הכאב.
    אוהבת אותו? אז או שתקחי אותו לסיבוב טיפולי נוסף (אולי הזמן יעשה את שלו, אולי הזעזוע הנוסף יעזור, אולי סוף סוף יפנים שהוא צריך לבחור ולא יכול להמשיך ולרקוד על שתי חתונות). תלוי כמה סבלנות (וכל סבל) יש לך.
    כמובן שיכולה גם לקבל את זה שהוא אוהב את שתיכן. לחיות עם הכאב או לנסות להשתחרר מהקונספט שאפשר לאהוב רק אדם אחד.
    ואולי תהיתי ישר בפניו והמכה הראשונה, ואחר כך השניה (ואולי עוד יהיו), יגמרו את אהבתך אליו ואז תעשי את החשבון שלך לאן רוצה לקחת את חייך (איתו או בלעדיו).
    אין נוסחת פלא. להחזיר אהבה שנמוגה. או לגדוע את אהבתו לאישה אחרת.
    גבר לרוב איננו יוזם גירושין (במיוחד אם יכול להנות מכל העולמות: הבטחון שהבית נותן והריגוש מהקשר האסור). האיום האמיתי (היחיד אני חושבת), זה גירושין.
    נכון שלוקחת סיכון באיום בגירושין (וכדאי לגשת לעו״ד להסדיר את העניין הכלכלי ומשמורת הילדים לכל מקרה) אבל אם אחרי האיום שלך ונקיטת צעדים ראשונים לגירושין. הוא יבחר באופציה הזאת (גירושין), סימן שלא היה מה להציל ושהוא אוהב את האישה השניה. במקרה זה טוב תעשי אם תשחררי.
    שאלת לגבי שיקום האמון בבן זוג שבגד (ועוד פעם שניה): יקירה, לעולם אחרי בגידה לא יהיה אותו אמון. זה יהיה אמון רופף, מצולק, חלקי. נכון, אפשר לחיות עם זה. להגיד לך שזה קל - לא יכולה. אבל החיים אינם גן של שושנים. (במיוחד עם בן זוג בוגדני).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/09/2013

שלום לך,

תגישי תביעה לבית המשפט לענייני משפחה עם תביעה למזונות זמניים(תשתדלי שיהיו גבוהים..מאוד!) תאלצי אותו לעזוב את הבית, תראי כוונות רציניות ואמיתיות שאין מבחינתך כפרה ומחילה על מה שעשה...ככל הנראה תגובתך הקודמת לא הייתה מספיק אסרטיבית.. אם מדובר באישה נשואה תעשי לה בלאגן עם בעלה... אל תחששי זה הבית והמשפחה שלך על כף המאזניים..
    תאמיני לישזה יעבוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו