פרידה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת
    רוני
    19/09/2013

שלום,
    היה לי בן זוג שלוש שנים. שלוש שנים מדהימות שבהם כל המשפחה שלי אהבה אותו וכך גם המשפחה שלו איתי. היינו ממש קרובים ואפילו כבר בחרתי טבעת לאירוסין. לפני שבוע גיליתי שהוא בגד בי וכשהראתי לו את תוכן ההודעות שגיליתי בנייד שלו, המשפט ״התקפה זו ההגנה הכי טובה״- זה בדיוק מה שקרה כאן. הוא פשוט סילק אותי מהבית שלו לעיני אורחים שהיו, אמר לי שאם לא אסתלק מכאן עכשיו הוא יזמין לי משטרה. הוא גם הרים עליי יד ואף אמר לי שהוא שונא אותי ומתעב אותי וארור היום בו הוא הכיר אותי. הייתי ממש מדהימה איתו. זה בא לי כרעם ביום בהיר. אני כבר שבוע לא מפסיקה לבכות ולא רק על הבגידה, אלא בעיקר על מה שהיה אחרי. על היחס ועל ההשפלה. איך מתמודדים עם זה? איך אאמין בגבר אחרי ששלוש שנים כלל לא היו סימנים להתנהגות כזאת וביום אחד הכל התפוצץ? כואב לי מאוד..בעיקר כי היו לנו שלוש שנים מדהימות ותכנונים לחתונה בקרוב, טיסה לחול שכבר הזמנו וצימר שהזמנו יום למחרת. הכאב והדמעות בלתי נשלטות ולא מפסיקות. ההורים שלו מתקשרים אליי ומחזקים אותי. הם מתביישים בהתנהגות בנם ואף שלחו לי מעטפה עם 500₪ כי הם מרגישים לא נעים. איך מתמודדים וממשיכים הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

רוני
    23/09/2013

ראשית, תגובתו הייתה כל כך קיצונית כי הוא היה בהלם מהגילוי על הפרידה. שנית, אין מצב בעולם שאני אחזור לגבר שהרים עליי יד. חיפשתי בנייד שלו את השיחות עם הידידה. אני לא מצליחה להתמודד עם זה ואין לי אמון בגברים.. אני שבורה ומרוסקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה - תגובה

יששכר רוטרי
    23/09/2013

שלום רוני,
    אכן, אני מסכים אתך שלא חוזרים לגבר מכה...
    אם כך, אל תתמודדי "עם זה" (כדבריך), צאי מזה!!
    לכן, אם את בטוחה שאינך חוזרת, אז היפרדי ממנו כפי שצריך!!
    אלא אם כן עדיין אינך משוכנעת סופית בכוונותיך.
    לגבי אמון בגברים זו אכן בעיה עבורך, כי ממש לא כל הגברים הם כאלו....ו
    לגבי הקושי שחווית, את תתגברי!
    את לא תהיי שבורה ומרוסקת....אני יכול להוציא אותך מזה... והרבה יותר מהר משאת חושבת.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו