מקרה מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה מוזר
    אחת
    30/09/2013

כשאני עומדת עם בעלי לשוחח עם חברו. חברו מדבר ומתייחס ומביט רק אליו כאילו הייתי אויר ולא שקרה משהו בינינו, וכשבעלי לא נוכח במקום, פתאום הוא "מכיר" אותי. קרה מקרה שהוזמנו למסיבה בגינת חברים בשעות הערב המאוחרות. הייתי שקועה בלהקשיב לדברי חברתי. עמדנו ככה בצד. המקום היה הומה באדם. בעלי כל הזמן היה צמוד אלי עד לקטע הזה. פתאום הרגשתי שמישהו עומד מאחורי, צמוד אלי, וזרועי שעונה על החזה והבטן שלו, והייתי משוכנעת שזה בעלי ולא ייחסתי חשיבות. לקח כמה שניות, כשסובבתי לפתע את ראשי, קיבלתי שוק, וראיתי שזה חברו שהיה צמוד אלי. הרגשתי מבוכה, התרחקתי במהירות והראיתי לו פנים כועסות. אם כ"כ היה נעול לעמוד במקום שאני עומדת, יכל לבקש סליחה והייתי מפנה לו את המקום מדוע היה צריך להתנהג כך?!?!. אני בשוק מהתנהגותו,למדתי להבא, להיות יותר עירנית!!!!!!! . אני כועסת על עצמי שלא הסתובבתי בזמן!! .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה מוזר

הוספת תגובה

• פסחתם על שאלתי.

אחת
    02/10/2013

מדוע עושים סלקציה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים על כל השאלות???

אחת
    08/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו