מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה במגזר הערבייוסי02/10/2013
שלום,
אני נשוי מזה 10 שנים + ילדה, אנחנו מאושרים ואוהבים ומיום ליום הקשר ביננו משתפר ומתחזק.
לאחרונה היא סיפרה לי שלפני החתונה הייתה בקשר עם בחור רוסי, הייתה שם אהבה גדולה והם היו זוג לכל דבר ונהגו לקיים יחסי מין.
זה היה כרעם ביום בהיר, מאז שסיפרה לי על כך עולמי התהפך, נכון שהקשר היה לפני שהכרתי אותה ולפני שהתחתנו.
אבל היא לא סיפרה לי א האמת ותיארה באופן מדוייק את מערכת היחסים ביניהם.
נוסף על כך, שקשר זה לא מקובל בחברה ובדת שלנו, זוהי פגיעה חמורה בערכי המשפחה והדת.
מה שמפריע לי זה בעצם שהיא שיקרה לי- לא אמרה לי את האמת והמשיכה לשקר עד לפני שבועיים, ששאלתי אותה למה לא סיפרת לי היא ענתה שלא רצתה שאני אקח את הרגליים שלי ואברח.
נקודה נוספת, בתקופת האירוסין היא סיפרה לי שהיא עברה אונס(כנראה סיפור כיסוי על איבוד הבתולין שחה בעקבות הקשר עם הבחור הרוסי).
מצד אחד אני לא רוצה להרוס את הקשר, אנחנו נמצאים בתקופה מצויינת בקשר ביננו ויד גם עניין הילדה שלנו.
מצד שני אני מרגיש מנוצל, נבגד, פראייר ואני חושד גם שיכול שהקשר ביניהם המשיך בתקופה שהיינו מאורסים (חצי שנה), לפי התיאור שלה הייתה שם אהבה גדולה והיא רואה בו דמות שהשפיעה על חייה.
כיום היא לא מתחרטת על הקשר הזה, אבל כן מתחרת על מה שעתה " עשיתי דברים איומים שאני רוצה לשכוח אותם".
היא אומרת שהיא אוהבת אותי ושמאז הנישאין היא לא בגדה בי ושיא רוצה להמשיך לחיות איתי.
אני לא יודע מה לעשות..... אשמח לשמע את דעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במגזר הערבי
דני02/10/2013שלום לך,
עזוב אחי שטויות, אצלנו הנשים חוות עשרות גברים לפני שמתחתנות, אל תהיה קשה איתה. העובדה שהתחתנה איתך ואוהבת אותך, יש לכם ילדה משותפת וחיי המשפחה זה מה שחשוב.
נכון שאצלכם במגזר זה קצת יותר בעייתי אבל אנחנו בתקופה אחרת.
תמשיך בחיים הטובים שהיו לכם, זה מה שחשוב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשכח לגמרי מהעבר יש בינכם אהבה וכך זה ימשיך
טל25/10/2013תשכח לגמרי מהעבר, מאז הנישואים שלכם היא לא בגדה, ומה שהיה לפני כן לא משמעותי, יש בינכם אהבה גדולה וכך זה ימשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?