איך מתמודדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים?
    :)
    07/10/2013

שלום, שמי מאי אני בת 26 נשואה די טריה (שנה וחצי). כרגע אני בפני צומת בה חזרתי לבית הורי כדי לחשוב ולהחליט לאן אני הולכת ואיך אני ממשיכה. היום אני יכולה להגיד שמעולם לא ממש הסתדרנו.... אין בנינו טיפה של כבוד . אנחנו כל הזמן רבים הוא יורד עלי מקלל אותי הוא מתעלל בי נפשית. לאחר שהדברים האלה קורים אני לא נשארת חייבת אבל באמת שאני מרגישה שניסתי לעשות הכל כדי לשמור על חיי הנישואין האלה. הוא בנאדם שביתו ואישתנו אחרונים בסדר עדיפויות שלו בראש ובראדונה נמצאת עבודה ובשאר הזמן חברים ואלכוהול. מבחינת יחסי מין הוא לא נוגע בי הוא גורם לי להרגיש הכי עלובה ולא נחשקת בעולם על אף שאני נראית טוב ולא מפסיקים להתחיל איתי בחוץ ולפרגן לי. אין בנינו שום חום וכל מילי שלא לרוחו גוררת ריבים עצומים קללות השפלות ימים שלמים שלא מתקשרים. הוא בגישה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואני לא אמורה להביע דעה, להגביל או להעיר. "צריך פשוט לחיות את החיים. הוא משקר לי בכל דבר שלא נוח לו להודות. על אף ניסיונתו הרבות לשקם את הקשם כי בכל זאת לא רצינו לוותר כי אהבה יש אבל רק אהבה הוא לא היה שם. הוא ממדר אותי מחיו באופן טוטאלי מבחינה מקצועית לא משתף לא מתייעץ, גם כשבא הביתה מסוגר עם עצמו עם הטלפונים שלו עם המכשיר דלו מבחינה מינית כל היום מעדיף לצפות בפורנו מאשר לגעת באישתו שתמיד בסוף זה מלווה בהתנצלויות ואת צודקת ואני מתנצל ואני מבטיח להתחיל לתפקד כבעל וכגבר. על אף ששיקר לי כמה פעמים והבטיח לי ערמות דל הבטחות שווא בחרתי לתת בו אמון כל פעם מחדש. אבל יש לו איזה תסביך שהוא צריך לשמור על דמות מסוימת ומה שלא הולם אותה לא מספרים. השיא היה השבוע שהמקרר היה איק מאוכל אני הייתי בבית ואמרתי לו שצריך לעשות קניות הוא אומר בסדר נסתדר לא צריך להגזים חבל על הכסף בלה בלה בלה . לחבר הכי טוב שלו הייתה חינה והוא אמר שילך לבד כי חבל על הכסף אבל זה לא הפריע לי להשתכר עד כלות ולחזור במונית לבד ב150 שח. בנוסף מה ששבר את גב הגמל זה שהיה שבוע שעבר במסיבת רווקים ולפני זה שוחחנו הרבה על הקשר והחלטנו בפעם המיליון לדחת אותו למקום כחר. דיברנו על החוסר אמון והבטיח לי נשבע לי בי ובהוריו שיגיד לי תאמת מעכשיו ואמאתי לו שיעשה מה שיעשה שיאמר לי ולא יהפוך אותי לבדיחה של החברה שבעלה ליידה ילד טוב ומאחורי הגב עושה שטויות. נשבע לי והבטיח שיהיה אדר יהעה הוא לא יסתיר. אמר דלא נראה לו שזה יגע כי זה מנוגד לערכים שלנו ולכל הוויתנו. בסופו דל דבר חזר שאלתי אותו נו איך היה ? בסדר דוחה לא נראלי אלך לשם יותר אני עמגתי כדי שלחשפניות לא תהיה גישה אלי בכלל וכו וכו. אחרי עימות מעמיק ידעתי שהוא משקר הוצאתי ממנו חאחר יומייםשרקד איתן ויותר מפעם אחת. המחשבה הזאת א ששיקר לי במצח נחושה לאחר הבגידןת בטמון והבטחות שווא מוציא אותי מדעתי מבחינתי אינני יכולה לסמוך ולהאמים לאף מילה שיוצאת לו מהפה ו ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתמודדים?

הוספת תגובה

• המשך. סורי

:)
    07/10/2013

ב המחשבה שבעלי שלא נוגע בי . יש לו אישה פצצה בבית בחינם לא בשביל משהו כך אומרים כולם מסביבי הוא מעדיף לשבת ולשלם לבחורות כסף כדי שיגעו בו זה אוכל אותי זה לא העולם שממנו אני מגיעה ועד היום חשבתי שגם הוא. אני לא מסוגלת להכיל תמחשבה שישבו עליו בחורות ערומות ורקדו עליו ושהוא נגע בהן ושהוא שילם בשביל זה ולא פעם אחת אני לא רואה הבדל סין זה לבין חדירה!!!! והוא בא הביתה בלי להתבלבל ואומר לי גועל נפש איך אני מעריך אותך איזה אישה טובה אני לא הולך למקומות האלה יותר. בקיצור זה כבר היה יותר מידי בשבילי חזרתי לבית הורי הרגשתי שהזלזול הזה וכל מה שקורה הוא כבר יותר מידי בשבילי. ואני רוצה להתגרש אבל אןהבת ומפחדת אבל מבינה שהכל כבר רקוב וקשה והבנדם הזה כנראה לא בשבילי ולא בשביל נידואין ואלוהים עדי שניסתי הכל על חשבון הבריאות שלי והנפש הפצועה שלי. אודה לחיזןקים דעות ובכלל.... סליחה על החפירה ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו מה זה היה?

אiר
    07/10/2013

תקשיבי את מתארת מצב נורא.
    מה נסגר? אתם רק בתחילת הדרך וכבר זה ככה?
    אין מה לתקן פה זה טוטאל לוס הבן אדם עם בעיות ואת נתלית בחוסר אונים על משהו שלא יחזיק ורק ילך ויהיה גרוע יותר.
    תקשיבי כמה שזה קשה והרצון לתקן ולא להיכשל חזק, אני לא רואה את הבחור משתנה אפילו לרמת הסביר.
    מצטייר כילד שלא בגר ואוי לך אם תעשי ילדים במצב הזה דבר שיסבך את המצב.
    התייעצי אולי עם אנשי מקצוע נעמ״ת וכאלה שידריכו אותך אבל אללל תחשבי שהזמן יתקן את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שיהיה מאוחר מ ידי....

לי
    09/10/2013

תגידי.. את רצינית???
    תתחפפי ומהר!!!!!!!!!!!!
    לא שופטת אותך או משהו אבל מה בדיוק את אוהבת בו???
    את זה שהוא מתעלל בך? או את ה"סקס" המדהים שיש לכם!!!
    מה קורה?? תתעוררי... מהר.. לפני שבטעות באיזה לילה של שכרות הוא עוד יכניס אותך להריון ויהיו ילדים בכל הסיפור..
    מתוקה את בתחילת הדרך.. את צריכה להיות בירח דבש עכשיו.... מה יהיה עוד 10 שנים??
    הצעה שלי!!! מהר להתגרש!!! בלי משחקים לחתוך וזהו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו