מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה רגשית בקשר זוגימיכל08/10/2013
שלום רב,
מבקשת לשאול אם תתכן פגיעה רגשית מתמשכת בקשר זוגי ללא אלימות פיזית ונפשית?
במידה וכן אודה לכם אם תפרטו את ביטוייה של פגיעה כזו.
בתודה על יעוצכם,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה רגשית בקשר זוגי - תגובה
יששכר רוטרי09/10/2013שלום מיכל,
אנא צייני בבקשה בפנייתך הבאה, מה היא הפגיעה הרגשית שאת מציינת במכתבך, ותארי לי את הקשר הזוגי שלך, על הטוב ועל הרע שבו, כך שאוכל להבין את הפגיעה שאת מתארת. או אז אוכל להשיב לך באופן מפורט כבקשתך.
רוטרי יששכר מומחה למיניות לזוגיות ולאהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליששכר רוטרי
מיכל17/10/2013שלום יששכר,
אני נשואה 20 שנים ואם ל3 ילדים.לאורך השנים חוויתי מצד בעלי ומשפחתו יחס פוגע המתבטא בשקרים,הסתרות,חוסר הערכה,חוסר שיתוף פעולה,שתיקות,התעלמות ולבסוף גיליתי בגידות שנמשכו מס שנים .משפחתו השתמשה באמירות פוגעות כלפיי.אני ציפיתי שיגן עליי,יתמוך בי,יגבה אותי,יהיה שותף מלא ומעורב ריגשית בחיי המשפחה והנישואין.שתיקותיו הכעיסו אותי מאוד וגרמו לי לבטא חוסר שביעות רצון כלפיו,מרגישה שרדפתי אחריו שנים כדי לגייס אותו והפחד מפירוק המשפחה שיתק אותי.מרגישה מותשת,שבורה,מרומה ונבגדת.נזקקת לטיפול תרופתי להתמודד עם העומס הרגשי.
כיום אני מתכננת טיפול פסיכולוגי מסודר ותביעה משפטית למימוש זכויותיי.
האם לדעתך המקצועית חוויתי פגיעה רגשית מתמשכת.
בתודה,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט ישנה פגיעה רגשית אבל...
אiר18/10/2013הרי איש לא יכול להתווכח עם העובדה שרגשותייך נפגעו וסבלת מההתנהגות שלו והחיים לצידו.
אלא שמבחינה משפטית לעניות דעתי הלא נחשבת , יהיה קשה מאוד להציג זאת בצורה שתביא לך תועלת כלשהי במידה ולשם את מכוונת.
תמיד יטען כנגדך - למה לא קמת ועשית מעשה? לא הלכת, לא שברת את הכלים וכן הלאה.
אגב יש הבדל גדול בין פגיעה פסיבית כלפייך, כזו בה את נפגעת מהתנהלותו לבין כזו אקטיבית עלייך בה הוא רודה בך, מקלל אותך, מעליב, מכפיש וכן הלאה.
קומי לכי משם המשיכי בחייך, מ את צריכה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?