פגיעה רגשית בקשר זוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה רגשית בקשר זוגי
    מיכל
    08/10/2013

שלום רב,

מבקשת לשאול אם תתכן פגיעה רגשית מתמשכת בקשר זוגי ללא אלימות פיזית ונפשית?
    במידה וכן אודה לכם אם תפרטו את ביטוייה של פגיעה כזו.

בתודה על יעוצכם,מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה רגשית בקשר זוגי

הוספת תגובה

• פגיעה רגשית בקשר זוגי - תגובה

יששכר רוטרי
    09/10/2013

שלום מיכל,
    אנא צייני בבקשה בפנייתך הבאה, מה היא הפגיעה הרגשית שאת מציינת במכתבך, ותארי לי את הקשר הזוגי שלך, על הטוב ועל הרע שבו, כך שאוכל להבין את הפגיעה שאת מתארת. או אז אוכל להשיב לך באופן מפורט כבקשתך.
    רוטרי יששכר מומחה למיניות לזוגיות ולאהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליששכר רוטרי

מיכל
    17/10/2013

שלום יששכר,
    אני נשואה 20 שנים ואם ל3 ילדים.לאורך השנים חוויתי מצד בעלי ומשפחתו יחס פוגע המתבטא בשקרים,הסתרות,חוסר הערכה,חוסר שיתוף פעולה,שתיקות,התעלמות ולבסוף גיליתי בגידות שנמשכו מס שנים .משפחתו השתמשה באמירות פוגעות כלפיי.אני ציפיתי שיגן עליי,יתמוך בי,יגבה אותי,יהיה שותף מלא ומעורב ריגשית בחיי המשפחה והנישואין.שתיקותיו הכעיסו אותי מאוד וגרמו לי לבטא חוסר שביעות רצון כלפיו,מרגישה שרדפתי אחריו שנים כדי לגייס אותו והפחד מפירוק המשפחה שיתק אותי.מרגישה מותשת,שבורה,מרומה ונבגדת.נזקקת לטיפול תרופתי להתמודד עם העומס הרגשי.
    כיום אני מתכננת טיפול פסיכולוגי מסודר ותביעה משפטית למימוש זכויותיי.
    האם לדעתך המקצועית חוויתי פגיעה רגשית מתמשכת.

בתודה,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט ישנה פגיעה רגשית אבל...

אiר
    18/10/2013

הרי איש לא יכול להתווכח עם העובדה שרגשותייך נפגעו וסבלת מההתנהגות שלו והחיים לצידו.
    אלא שמבחינה משפטית לעניות דעתי הלא נחשבת , יהיה קשה מאוד להציג זאת בצורה שתביא לך תועלת כלשהי במידה ולשם את מכוונת.
    תמיד יטען כנגדך - למה לא קמת ועשית מעשה? לא הלכת, לא שברת את הכלים וכן הלאה.
    אגב יש הבדל גדול בין פגיעה פסיבית כלפייך, כזו בה את נפגעת מהתנהלותו לבין כזו אקטיבית עלייך בה הוא רודה בך, מקלל אותך, מעליב, מכפיש וכן הלאה.
    קומי לכי משם המשיכי בחייך, מ את צריכה את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו