מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת איך להתגבר על זהchica16/10/2013
שלום בנות הייתי חייבות לפרוק את הסיפור הזה בפניכם
אני ובעלי נשואים כמעט חמש שנים ללא הצלחה בלהביא ילדים לעולם בעיה רפואית אצלו מתחילת הנישואים תפסתי אותו כמה פצעים מצוטט בכל מיני אתרים עם בחורות אחרות חשוב לי לציין שיש לו בעיה זיקפה ואני אישה מושכת שתמיד משקיעה ..אבל מה לעשות הוא מאוד פלרטטן אבל בטוחה שלא בגד בי עם אישה אחרת, אבל הקש ששבר את גב הגמל הוא שאתמול תפסתי אצלו במצלמה סרטון של אחותי הקטנה בת 20 שצולם שהיא מתקלחת הלב שלי נקרע לגזרים נפגעתי פעמיים גם בשבילי וגם בשבילה אני מבינה שזאת עבירה פלילית ולא יודעת איך להתמודד אם המצב הזה הודעתי לו חד משמעית שאני רוצה גט.בקש אלפי סליחות אבל איך אפשר לחיות אחרי דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת איך להתגבר על זה - תגובה
יששכר רוטרי16/10/2013שלום לך,
אני מבין לליבך, וצר לי על כך, מאידך אחותך אינה קטינה, ואם הוא לא פרסם את התמונה, אזי לא ברור לי אם זו עבירה פלילית.
זו לא הבעיה המרכזית שלך. הבעיה כפי שאני מבין אותה היא שבעלך זקוק לריגושים מיניים שאותם אין לו בבית...
לכן הוא מצוטט, מפלרטט, יש לו בעיות זקפה, יתכן גם שהוא התמכר לאוננות מול פורנו.
כל זאת בשביל הריגוש המיני שלמרות שאת משקיענית, אינך יודעת לענות על צרכיו אלו.
יתכן גם שהבעיה הרפואית אצלו (עקרות) גורמת לו להיות כפי שהוא. יש כיום הרבה שיטות להרות אישה, אפילו שהבעיה היא אצלו.
אתם צריכים להשקיע בשני דברים:
1. הריון ולידה. כאן איני יכול לעזור.
2. שהוא ילמד להתרגש מינית ממך...וכאן אני יכול לעזור ובגדול.
אני מאמין שזה יצליח, ואז תוכלי לסלוח לו שהוא צילם את אחותך, אך אל תספרי לה...
אם כל זה ייכשל?! או אז תלכי על גרושין.
רוטרי יששכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד חשבתי
אiר17/10/2013שמי שלא מצליח להביא ילדים ונשאר שם זה ודאי כי האהבה, החברות, הקשר והביחד מאפשרים להתעלות על זה. שכן אין הגשמה שלנו כמו ילדים בעולם הזה. בטח ובטח לאישה שרוצה להיות אמא.
אבל אם גם כל השאר לא מצדיק את זה אז למה?
אם הבעיה היא אצלו זה אומר שהקרבת למענו חלק יקר בחייך.
לא כתבת בת כמה, אם את אוהבת אותו, אם יש גם דברים טובים בזוגיות הזו.
אגב לדעתי צילום בסתר של אדם במצב אינטימי שכזה הינו חדירה לפרטיות ואף סוג של הטרדה מינית ו-וואלה זה פלילי.
לסיכום לדעתי אף אחד מכם לא יודע בדיוק מה הבעיה שגורמת לו להתנהג כך וצריכים איש מקצוע שיאבחן ויבנה דרך לטפל. רק אז אולי תוכלו להתחיל את התהליך של לטפל בביחד שלכם.
תשנני בפניו כל יום...
מגיע לי יותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אור
chica17/10/2013תודה על התגובה קודם כל!
לשאלתך אני בת 28 ובעלי מבוגר ממני ב5 שנים.
אני אוהבת אותו מאוד ובטוחה שגם הוא אותי מביע חרטה ומבקש אלפי סליחות מרוב בושה עזב את הבית וישן אצל חבר (אל כנראה שלא אהב מספיק אם הוא עשה את זה).מערכת היחסים ביננו לא הייתה הכי טובה בשנים האחרונות חוסר פרגון בעל כוחני שמבקר אותי.
את אכן צודקת שהקרבתי למענו חלק מהחיים (רגשית ופיזית גם בעקבות טיפולי פוריות שנכשלו).
אני פשוט מאמינה שהתחתנתי עם גבר שלא בריא בנפשו אחרת איך מגיעים לרמה כזאת נמוכה.
היחסים בבית בחודש האחרון היו טובים וזה פשוט נפל עלי כמו פצצה.
חשוב לי לציין שמבחינת חיי אישות ביננו אני נלחמתי פעמים רבות (יש לו חוסר תשוקה בעיית הורמנליות חוסר זקפה איתי לפחות.ולמרות שאני אישה מינית שמנסה "הכל" בשביל לשמור על הגחלת כנראה שאין לי סיכוי נגד המחלה הזאת שלו...
עצובה וכואבת לא כועסת כי אני בן אדם שמאמין שאי אפשר לשפוט אדם חולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב אין קשר
אiר17/10/2013בין רמת הרגש אלייך להתנהלות של בן זוגך כשישנה בעיה שאינה בשליטתו.
יש סיכוי שהוא אוהב אותך מאוד אך יחד עם זאת מרגיש שאת כאישתו שמודעת לבעיות שלו הוא ״פגום״ ולא מה שהיית רוצה. בתחושתו מול אובייקט זר אין לו צורך להוכיח דבר או לתפקד בצורה ״מושלמת״
יתכן גם כי הוא מצא ששם בעולם הפנטזיות שלו גופו מגיב טוב יותר ולשם הוא מעדיף לברוח.
אני מניח הנחות וחושב מה יכול להניע אותו בצורה כזו אבל גם תוהה איך כל זה מתחבר עם חוסר הליבידו שאת מתארת.
את מאוד צעירה וכל חייך לפנייך. בעיות רגשיות נפשיות מאוד קשות לטיפול ולעיתים רק מחמירות עם הגיל, שלא לדבר על עניין הגנטיקה שמעבירה קברים הלאה. את בטוחה שיש לך את העוצמות למסע הזה?
שוב ממה שאת מתארת יש לכם המון עבודה יחד ואני מקוה בשבילך/ם שהוא מודע ונחוש כמוך לטפל ולפתור.
את עלולה חלילה להגיע לימים בהם תתגעגעי למצב של היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים כמובן
אiר17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?