לגבי תהליך הגירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תהליך הגירושין
    צליל
    19/10/2013

שלום כמעט בת 40 השבוע היינו נשואים 4שנים, במהלך 4שנים שאני נשואה בעלי עבד איזה כמה חודשים ואז עבר איזה ניתוח ומאז יושב בבית, חיכה לועדות וכו לא יוצא לחפש עבודה שלא יחשבו שהוא בריא ולא יתנו קיצבה, לא חיפש שחור, לא שזה טוב אבל כרגע אני עם 2קטנים המצב רק מדרדר, לפני שנה עבר איזה קורס הכל בסדר עדיין לא קם לא הולך לחפש עבודה לא בלחץ מהעיניין הכספי אני החלטתי כבר לקום ולעזוב לא יודעת איך עושים זאת, אין לנו כלל רכוש משותף ומשכירים דירה, (התגובות שלו כבר הגיעו לשיא שאי אפשר לחזור אחורה,)קמה בבוקר מנקה שמה את הילדים בגן, לוקחת לרופא הוא לא עושה את כל זה ובנוסף אומר הבית לא נקי שאני מסבירה שאני עובדת ואחכ עם הילדים ולגינה אז או שתעשה את זה או אני אנקה עונה לי אז מה את עושה ב2 ל4???.למה אני עובדת אצלך??.מאד מאד נפגעתי לא יודעת מה עושים אנא עיזרו לי, כל תכולת הבית שלי הורי קנו לי במידה ונגמור עם הקשר איך מסבירים שהכל הולך אלי כי בעבר אמר שאני לא בסדר שאמרתי שהכל אקח, תודה יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי תהליך הגירושין

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

צליל
    21/10/2013

ב19כתבתי בעייה לא עונים? למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה בעצם

אiר
    21/10/2013

שאת כבר החלטת.
    ואולי גם בצדק.
    אין לי מושג למה לא עוזר בבית מלבד אולי המחשבה שלא רוצה להרגיש עקרת בית.
    היה יכול לתרום את חלקו ולהקל עלייך, בטח אם את עובדת והוא בבית נח.
    לא יודע אם מפרקים בגלל מצב כזה, אבל משהו חייב להיעשות ולנער את הבחור.
    בכלל כשיש תסכול ומרמור בבית זה הכי גרוע.
    באשר לרכוש, אין ברירה וצריך לדון בפרטים ולהסביר מה צודק ומה נכון לעשות.
    על פניו ולפי דעתי הלא נחשבת, זה אינו רכוש שרכשתם יחד ולכן אין דינו חלוקה בניכם אך על זה כמו על כל שאר התהליך אותו את מתכננת יענה מי שיודע וייעץ לך מה ואיך לפעול.
    אולי מכשיראה שאת רצינית יתעשת ויבין שהוא מאבד הכל כולל אותך ויתעורר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תהליך הגירושין - תגובה

יששכר רוטרי
    22/10/2013

שלום צליל,
    אכן המצב שלך קשה במיוחד.
    לדעתי יש לך שתי אפשרויות:
    1. לקחת את הילדים ולעזוב, זה לא פשוט, זה עשוי להיות בעייתי עבור הילדים ואפילו בעבורך. ומשם להמשיך עד לניתוק הסופי- גירושים.
    2 .נסיון להציע לו טיפול זוגי....אם יסרב, את חוזרת לסעיף1 אם יסכים... זה הסיכוי האחרון שלך לשלום בית.
    שלום הבית יהיה כרוך בחיפוש אמיתי מצידו למצוא עבודה. אם תוך חודש הוא לא ייצא לעבוד...את חוזרת לסעיף 1.
    מה יעשה הטיפול הזוגי?
    בין היתר הוא ימנע ממנו הערה חצופה של..., מה את עושה בין 2 ל 4 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו