מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי תהליך הגירושיןצליל19/10/2013
שלום כמעט בת 40 השבוע היינו נשואים 4שנים, במהלך 4שנים שאני נשואה בעלי עבד איזה כמה חודשים ואז עבר איזה ניתוח ומאז יושב בבית, חיכה לועדות וכו לא יוצא לחפש עבודה שלא יחשבו שהוא בריא ולא יתנו קיצבה, לא חיפש שחור, לא שזה טוב אבל כרגע אני עם 2קטנים המצב רק מדרדר, לפני שנה עבר איזה קורס הכל בסדר עדיין לא קם לא הולך לחפש עבודה לא בלחץ מהעיניין הכספי אני החלטתי כבר לקום ולעזוב לא יודעת איך עושים זאת, אין לנו כלל רכוש משותף ומשכירים דירה, (התגובות שלו כבר הגיעו לשיא שאי אפשר לחזור אחורה,)קמה בבוקר מנקה שמה את הילדים בגן, לוקחת לרופא הוא לא עושה את כל זה ובנוסף אומר הבית לא נקי שאני מסבירה שאני עובדת ואחכ עם הילדים ולגינה אז או שתעשה את זה או אני אנקה עונה לי אז מה את עושה ב2 ל4???.למה אני עובדת אצלך??.מאד מאד נפגעתי לא יודעת מה עושים אנא עיזרו לי, כל תכולת הבית שלי הורי קנו לי במידה ונגמור עם הקשר איך מסבירים שהכל הולך אלי כי בעבר אמר שאני לא בסדר שאמרתי שהכל אקח, תודה יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
צליל21/10/2013ב19כתבתי בעייה לא עונים? למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה בעצם
אiר21/10/2013שאת כבר החלטת.
ואולי גם בצדק.
אין לי מושג למה לא עוזר בבית מלבד אולי המחשבה שלא רוצה להרגיש עקרת בית.
היה יכול לתרום את חלקו ולהקל עלייך, בטח אם את עובדת והוא בבית נח.
לא יודע אם מפרקים בגלל מצב כזה, אבל משהו חייב להיעשות ולנער את הבחור.
בכלל כשיש תסכול ומרמור בבית זה הכי גרוע.
באשר לרכוש, אין ברירה וצריך לדון בפרטים ולהסביר מה צודק ומה נכון לעשות.
על פניו ולפי דעתי הלא נחשבת, זה אינו רכוש שרכשתם יחד ולכן אין דינו חלוקה בניכם אך על זה כמו על כל שאר התהליך אותו את מתכננת יענה מי שיודע וייעץ לך מה ואיך לפעול.
אולי מכשיראה שאת רצינית יתעשת ויבין שהוא מאבד הכל כולל אותך ויתעורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תהליך הגירושין - תגובה
יששכר רוטרי22/10/2013שלום צליל,
אכן המצב שלך קשה במיוחד.
לדעתי יש לך שתי אפשרויות:
1. לקחת את הילדים ולעזוב, זה לא פשוט, זה עשוי להיות בעייתי עבור הילדים ואפילו בעבורך. ומשם להמשיך עד לניתוק הסופי- גירושים.
2 .נסיון להציע לו טיפול זוגי....אם יסרב, את חוזרת לסעיף1 אם יסכים... זה הסיכוי האחרון שלך לשלום בית.
שלום הבית יהיה כרוך בחיפוש אמיתי מצידו למצוא עבודה. אם תוך חודש הוא לא ייצא לעבוד...את חוזרת לסעיף 1.
מה יעשה הטיפול הזוגי?
בין היתר הוא ימנע ממנו הערה חצופה של..., מה את עושה בין 2 ל 4 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?