מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לשחרר?אדוה19/10/2013
בוקר טוב,
איך משחררים ?
לפני כשנה נאלצתי לסיים קשר של שנתים כיוון שהקשר לא הספיק לי. זה היה קשר בתנאים שלו, לעיתים הרגשתי שם לא מספיק חשובה, הרגיש לי שהוא אוהב אבל לא מספיק.
אחרי מספר חודשים פניתי אליו שוב כי אהבתי מאוד ולא רציתי לוותר עלינו אבל הוא לא היה מסוגל לנסות שוב כי פחד להיפגע שוב אחרי שעבר תקופת פרידה קשה מאוד שנאלץ אף לפנות לטיפול.
מאז אני לא מסוגלת ליצור קשרים חדשים, משהו ננעל אצלי, משהו כבוי, חושבת רק עליו, מחכה לו שיחזור ממקום טוב יותר, לא מצליחה לשחרר אותו.
מרגישה שהזמן הקל על המועקה הכבדה שהייתה אבל הזמן לא עוזר לשכוח ולהמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת
אiר19/10/2013בני מה אתם, האם תקופת הפרידה שחווה זו הפרידה ממך.
מה זא ״בתנאים שלו״? מה גרם לך להרגיש לא מספיק חשובה?
המצבים האלה כל כך מורכבים שאי אפשר לחוות דעה בלי לדעת יותר פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לשחרר
אדוה19/10/2013אנחנו באמצע שנות הארבעים, לאחר גירושין . הפרידה הכואבת שחווה זו הפרידה ממני, הוא ציין שלא יוכל לעבור פרידה זאת שוב אם נחזור והקשר שוב לא יספיק לי.
זו היתה פרידה שהסתיימה באהבה גדולה משני הצדדים.
היו מספר מקרים שגרמו לי להרגיש לא חשובה וזה בעצם מתחבר לקשר בתנאים שלו, הוא לא היה עושה עבורי משהו אם זה לא מתאים או נוח לו גם אם זה משהו שאני מאד רוצה,
גם אם זה משהו שביקשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אדוה19/10/2013הכרנו שנתיים בערך לאחר הגירושין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח
אiר19/10/2013שאם תנסו שוב תגיעו לאותה נקודה בדיוק מהר מאוד.
את חייבת להבין את מה שלרובנו לוקח הרבה מאד זמן ותסכול, לא כולנו דומים בדרך בה אנו מראים את רגשותנו. ישנם חמים ומעניקים, כאלה שיעשו המון כדי לבטא ועולמם בנוי מזה. וישנם כאלה שפשוט יזרמו עם הדברים ויקבלו אותך כחלק מעולמם ואף יאהבו ויעריכו אבל לא יעניקו לך את מה שאת כמהה לו.
כמובן שיש גם באמצע וכאן צריכה לבוא האינטואיציה שלך וחשיבה לעומק.
לבחור בן זוג ולהבין שהדינמיקה איתו מרגישה לך נכון זו כל החכמה. להיות יחד זה לדבר ולא רק במילים, במעשים ביום יום, בדברים הקטנים, במחוות. זו שפה שלא כולם מדברים בה באופן זהה.
אם זה לקוי אז אין הבנה ואת תמשיכי לצפות שהוא יעשה מה שאת רוצה ושיבין לבד. אם זה לא קרה זה כבר לא יקרה עם כל האהבה.
אגב זה גם עובד הפוך.
בן זוג חם ומבטא מול כזה שהוא מאופק ועצור יהווה מחנק ואובר ביטוי ודביקות.
באמת למה לך להעביר אותו את זה שוב? ולמה אותך?
לשחרר כשיש רגש זה נורא קשה ולא בטוח שמה שיכתב כאן ישנה את מה שתעשי מחר איתו. רק חושב שפרק ב׳ צריך להיבחר בקפידה ומתוך ניסיון שרכשת מהעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?