מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה ונקמה-מעניין!!!ליאת99920/10/2013
לפני כ5 שנים גיליתי שבעלי אהב מישהי אחרת במילים אחרות בגד בי במשך שנה.
הייתי בפורום הזה שבורה רצוצה כואבת ולא היה לי אומץ לפרק את המשפחה 3 ילדים.
מיום ליום הרגש שלי כלפיו והאמון שלי בו הלך והתערער למרות כל ההבטחות שלו הוא שוב התחיל להתייחס אלי בזלזול ואני מרגישה שאין שום אהבה.
לכן הלכנו למטפל זוגי אדם מדהים מיוחד מקשיב ועוזר....מפה לשם התחלתי להפגש איתו בנפרד והיום הוא המאהב שלי...אני חיה רק בשבילו ובשביל הילדים ומיכיוון ששנינו נשואים אנחנו מבינים אחד את השני ויש אהבה אמיתית הוא עוזר לי כל יום להתמודד עם החלאה איתו אני נמצאת ועם הילדים.
פעם חשבתי שאין סיכוי שזה יקרה לי אבל היום אני רואה את זה מהצד השני של המתרס.
האהבה הזאת הצילה אותי היו לי רגעים שחשבתי שאני לא רוצה בחיים.
היום אני סולחת לו על הכל-ואפילו מבינה אותו.
ואם הנישואים יתפרקו שיתפרקו.
זה מה שנקרא גלגל חוזר בעולם...מה אתם אומרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי חחח
אiר20/10/2013מעניין מה יקרה אם אישתו תגלה ותדרוש ללכת לטיפול.
אני מתאר לעצמי שהוא יתעקש על מטפלת אחרי זה.
זה בהנחה כמובן שזה סיפור אמיתי, מטפל מקצועי יחשוב טוב טובבבב אם להיכנס לדבר כזה.
אגב לא פעם נתקלתי בגברים שטוענים ״איך אני אמור להתייחס לטיפול בשיא הרצינות אם כל מה שעובר לי בראש זה לשכב עם המטפלת״
באשר אלייך את צודקת והחיים הם גלגל וצריך לחשוב טוב טוב מה ההשלכות של מעשינו.
רק שעל אותו היגיון היזהרי לא להיפגע ולמצוא את עצמך שוב למטה באותו גלגל של החיים.
בהצלחה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת זה הזוי
ליאת20/10/2013צודקת זה אכן הזוי.
אני ואשתו כבר חברות ובנתיים הכל מתנהל כשורה ובדרך שלאף אחד לא חסר כלום גם לא לה.
יש לי לפעמים רגשות של מצפון וכו אבל בעלי ככ רע אלי שאין לי ברירה אלא לקבל אהבה ממקום אחר.
וגם האדם שאני איתו לא חי מי יודע מה עם אשתו,ההבדל בנינו שהיא לא סובלת ממנו ולא חסר לה כלום הפוך,הוא מתנהג אליה כמו מלכה....
אכן זה סיפור הזוי ממש כמו באגדות....
ואני לא מפחדת למצוא את עצמי בצד השני של הגלגל כבר הייתי שם{:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לצורך העניין
אiר20/10/2013אישתו של ה״מטפל״ כרגע למטה בגלגל לא? חח
נו טוב אלה החיים אני מניח.
מקוה שלא תגרמו צער נוראי לאף אחד
אוף אני צריך להחליף את הכינוי דחוף למשהו יותר גבר גבר (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור....
ליאת20/10/2013חחחח סליחה אכן זה אתה....
אשתו לא תדע מזה והיא בעצמה עשתה את זה פעם....כך שכולנו שווים:}
הזוי,מטורף אבל בהחלט אמיתי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל
אiר20/10/2013שאישתו בוגדת בו והוא בה...
נשמע שהוא צריך לשקול קריירה חדשה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל - תגובה
יששכר רוטרי22/10/2013אכן כן, האתיקה המקצועית דורשת שקשר רומנטי בין מטפל ומטופלת, ייתכן רק שנה לפחות, לאחר סיום הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם סקרנות
ק31/10/2013אם הוא חלאה למה את נמצאת איתו?
ואם את סולחת לו וגם מבינה אותו אז למה הוא חלאה?
אני ממש לא מבין למה את ממשיכה בנישואין עם מישהו שהוא אוויר מבחינתך. שאת לא סופרת אותו ממטר.איך את מסוגלת לישון בלילה ליד אדם שאת נגעלת ממנו( משתמע ממה שכתבת).
יקירתי את מתעללת באישה שממש לא בטוח שבגדה ב"מטפל" שלך. אל תשכחי שגברים מספרים לא פעם שהם בוגדים בגלל" שהיא בגדה בי".
מה שאת אומרת בעצם שהמאהב שלך הוא החיים שלך. אז למה את לא מבינה שבזמנו גם המאהבת של בעלך היתה החיים שלו.את לא רוצה לתקן את המצב עם בעלך כי מאד נוח לך עם המאהב שלך. מעניין מה בעלך אמר לך כשהכל התגלה. האם את בטוחה שהיית האישה המושלמת?
אני נשמע מאד ביקורתי. אני מצטער על כך. אין לי כוונה לפגוע בך. סתם סיקרן אותי. ואגב המטפל שלך הוא אדם לא טוב. נורא קל לשחק ברגשות של אישה שלא טוב לה בבית. על אחת כמה וכמה אישה נבגדת. תבדקי אם מה שאת מרגישה זו אהבה או תלות. יועצים זוגיים ידועים ככאלה שיודעים להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. אני מקווה שהוא לא כזה. ועוד משהו. דמיינת פעם איך החיים שלך היו נראים אם היית נשואה לו.? הרי יש לו אישה בבית והוא בזרועותייך. זה לא הופך אותו למישהו כמו בעלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר לך....
Dona02/11/2013כדי לספק את סקרנותך.
לרובינו יש סולם ערכים כפול. אחד עבורנו ואחד לאחרים. לאחר בגידה החזרה לזוגיות (למרות הטיפול) זאת רק הבלגה ולא סליחה. וממשיכים בזוגיות מכל מיני סיבות וכי לאחר מחשבה זאת האופציה הטובה ביותר שהיא מצאה.
היא לא מתעללת באשת המאהב. לא היא שהבטיחה לה נאמנות ובלעדיות. הוא כן. (מה שכן, נראה בעיני חולני וקינקי להתחבר איתה אחרי שהתחילה לנהל את הקשר).
המטפל הזוגי שלה ללא ספק עשה מעשה שלא יעשה. מאוד לא מקצועי. והיא בטח מודעת לזה. זה אפילו חלק מהמשיכה. המחשבה שהוא לא יכול לעמוד בפיתוי (שלה). יש לך מושג מה זה עושה לאגו שלה (במיוחד לאישה נבגדת שנשיותה ספגה מכה רצינית)?
וזה שהוא מטפל זוגי אינו עושה אותו חסין לחולשות אנושיות. אולי רק מודע יותר.
(כמו שכמרים הומוסקסואליים, או רבנים נואפים אינם חסינים למרות המודעות למעשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את ההסבר.
ק06/11/2013אני בהחלט מבין אותה. מי שהפר את ההבטחה לנאמנות זו לא היא זה בעלה. אני רק לא כל כך מאמין בבגידה כנקמה . לרוב זה לא משפר את ההרגשה. אני גם לא ממש בטוח שזה לא היה קורה בשלב כלשהו ממילא. או.... אולי אני טועה. סתם הרגשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?