חוזרת לעדכן - גרושה טרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת לעדכן - גרושה טרייה
    אורית
    02/11/2013

היי למי שלא זוכר כתבתי כאן לפני מס׳ חודשים ושבתי לעדכן.
    בשעה טובה סיימתי את התהליך שנקרא גירושין ולפני שבוע קיבלתי גט. הייתי נשואה 4 שנים עם ילד בן שנתיים היום מתוכם שנה בנפרד, ובתהליכי גירושים. האדון עזב את הבית , לימים התברר שבגד , ואגב נמצא איתה עד היום... קילל גידף לא שילם כסף השחיר את שמי - ומה לא. לעת עתה משלם מזונות, ורואה את הילד פעמיים בשבוע. ותאמינו או לא נפרדתי בחיוך . חיה את חיי בצורה נעימה ממשיכה הלאה ונהנית חיי מגדלת את הילד שלי ונהנית מכל רגע. נכון תמיד יש רגעים קשים במיוחד למי שעבר בגידה / אבל מרימה את הראש וממשיכה הלאה. הוא עדיין מלא רעל וטוען שאני אחראית לכל הנעשה בחייו ( אין לו שקל וזו שאיתו מסתבר שמממנת אותו..) הוא טוען שאני אחראית גם לעליית המעמ ומחירי הדלק...
    בכל מקרה רציתי להתייעץ - כמובן שחשוב שנחיה בריא לגדל ילד בצורה נעימה עד כמה שאפשר, אבל יש דבר שמטריד אותי- המשפחה שלו ( שלא גרב אגב בעיר שלי אלא בעיר אחרת) בקשר איתי. למורת רוחו... מה שכן האמא והמשפחה בתחילה היו לצידי והאמינו לשקריו - באיזה שלב הם הבינו שהוא שקרן והם לא מקבלים את זה אבל בולעים את הצפרדע כי הם לא רוצים לאבד אותו. הוא מגיע אליהם לארוחות ערב ( לפעמים איתה לבד, לפעמים עם הילד). אני לא יודעת כמהזה בריא לי להיות בקשר למרות שזה הסבא/ סבתא של הנכד. לא מתאים לי כל שבוע לשמוע שהבחורה שאיתו היתה שם ושהם פותחים לה דלת... אני מנסה להמשיך הלאה ולא אשקר שזה כואב לשמוע..
    מה עושים? מנתקים קשר עם הסבתא? מסננים מידע? אולי בגלל שהכל טרי אז עולות השאלות - אני רק רוצה לדעת שאני בכיוון הנכון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת לעדכן - גרושה טרייה

הוספת תגובה

• סבתא

דני
    10/11/2013

שלום לך,

אם טוב לך והעברת דף למה לך להתרגש בכלל מהחדשה שלו? הסבא והסבתא תמיד יהיו משפחה בשבילך ובשביל ילדך, לא עושה לך טוב? תתרחקי, אבל אל תרחיקי את הילד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו