מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסוגלת לצאת מזה.טלי06/11/2013
היי לכולם.
ניסיתי וניסיתי, חיפשתי וחיפשתי, אבל אני באמת לא מצליחה לצאת מזה.
אז ככה. אני בחורה בת 23 שיצאה 4 שנים עם גבר שמבוגר ממני ב17 שנה, גרוש + 1. התחלנו לצאת כשהייתי בת 19, הוא היה בן 36. אהבה ענקית. דיבורים על חתונה... הכל.
ואז הוא החליט לסיים את זה. טען שאנחנו לא מתאימים.
אין ספק שרבנו הרבה. הרבה מאוד. והזוגיות הזאת לא הייתה פשוטה.
אבל זה הכה בי בצורה הכי קשה שיש, וחודשיים אחר כך אני עדיין לא מצליחה להתאושש.
לפני כמה ימים נשברתי, והתקשרתי אליו. עונה לי חברה שלו.
לאפס הזה אפילו לא היו את הביצים להרים בעצמו את הטלפון. כבר החליף אותי במישהי אחרת.
אני ממשיכה בחיים, הולכת לעבוד, הולכת ללימודים (סטודנטית)... אבל אני עובדת כמו רובוט. באמצע היום, בא לי לברוח לבכות איפשהו.
אני כמו זומבי. לא מרגישה כלום. רק כואב.
עכשיו כולם יגידו לי שהזמן יעשה את זה.
אני בחורה שתמיד יש סביבה גברים... מאוד מושכת, מאוד כיפית. הצעות זורמות כל הזמן.
אבל אף אחד כמוהו. אף אחד.
אני שבורה לרסיסים, מחשבות לא טובות עוברות בי, לא ישנה, בקושי אוכלת.
לא טוב לי. המניאק הזה החליף אותי אחרי שבוע כבר, אולי אפילו תוך כדי הקשר כבר הייתה לו מישהי אחרת. מה עושים? אני גמורה. חושבת על לנשור מלימודי התואר...להתפטר...לנסוע רחוק מפה. לזרוק הכל לפח.
אין לי מוטיבציה לעשות כלום. רק כשהייתי איתו הכל היה נראה טוב. עכשיו? אין בשביל מה לקום בבוקר.
לא יודעת מה אני מחפשת פה. אין שום תשובת קסם ואני בטוחה שאף אחד לא יבוא לי פה עם איזה סטארט אפ מטורף ללב שבור.
אבל דיי. אני עייפה.
:-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוגלת לצאת מזה. - תגובה
יששכר רוטרי06/11/2013שלום טלי,
את קוראת לו אפס, מצד שני אין אף אחד כמוהו, את קוראת לו מניאק. והאיש הזה הורס לך את חייך שלא בנוכחותו, אלא באי נוכחותו....אך זו אינה האמת ואת יודעת את זה....משום שאת נותנת למחשבותיך השליליות להתגבר עליך לרחם על עצמך, ולהרוס את חייך...
את מתכננת ל: 1. לנשור מהלימודים.
2. להתפטר.
3. לנסוע רחוק מכאן.
4. לזרוק הכל לפח.
5. לא לעשות כלום, כי אין לך מוטיבציה.
6. גם אין לך בשביל מה לקום בבוקר.
7. את לא יודעת מה את מחפשת.
את כל זה את כתבת, אני רק ציטטתי ממך.
אכן קשים ייסורי האוהב/ת הנבגד/ת, קשים כשאול.....
הדבר שמרבית בני האדם (נשים וגברים) עושים בסיטואציה שאליה נקלעת, הוא להתמכר לסבל ואף להעצים אותו במחשבות שליליות, שזה בדיוק מה שאת עושה...את לועגת לאלו שיגידו שרק הזמן יעשה את שלו....בסופו של דבר הזמן עושה את שלו, אלא שלעיתים זה לוקח לו יותר מדי הרבה זמן... כך שההרס שהסובל/ת עושה לעצמו בזמן הארוך הזה הוא לעתים הרס "אל חזור".
אם לא תשני גישה זה מה שיקרה: את תהפכי לצינית, לא תאמיני יותר לגברים...את תשתני וכן התנהגותך, את לא תתני סיכוי לאהבה חדשה להציף את רגשותיך...בדרך זו אישיותך תשתנה, והגברים הטובים באמת לא יתקרבו אליך, כי הם יזהו את העוקצנות הצינית שלך, ואת אי הרצון, או את אי היכולת שלך להשיב אהבה לחיקם...זה לא העתיד שאת מצפה לו וגם לא מגיע לך.
מה אני מייעץ לך? אני מודיע לך שישנה דרך לסבול כמה שפחות, שאישיותך לא תשתנה...ואז יום אחד, לא יותר מדי זמן, את תחשבי...."מה מצאתי ב אפס הזה?? שכמעט נתתי לו להרוס לי את החיים. אני צעירה, יפה, ומצודדת".
"הנה מצאתי אהבה חדשה ואני מאושרת"...
אני יכול לתת לך את הכלים ליצירת השינוי הזה, כך שאת לא תפגעי בעתידך, שאותו את בונה בהווה.
רוטרי יששכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוף אחד
טלי08/11/2013מה בדיוק היא אמורה לחפש בקשר עימך.
תתמקד בקשר עם אישתך ואם לא טוב לך - תתגרש
אתה חצוף שאתה בכלל מנסה לייעץ למישהי שחווה טראומה לא פשוטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
דני10/11/2013מצער הוא כי יש כאן אי אלו המחפשים לנצל את חולשותיהם של נשים המחפשות ולו מילת עדוד לצרכיהם הנלוזים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי
דן09/11/2013אני מבין מה את עוברת אני גם יצאתי מקשר של שנה וחצי אהבה ראשונה וכואבת....אני גם עובד ולומד אבל הכאב זה משו שרודף אותך בכל יום אני לגמרי מבין תכאב שלך אבל כמו שכולם אומרים רק הזמן יעשה את שלו והכי חשוב לא לוותר על החלומות והשאיפות שלך! שבוע טוב :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
דני10/11/2013שלום לך,
לפרידה מאדם אהוב יש את אפקט האבלות בדיוק כמו שמתאבלים על אדם קרוב ויקר שנפטר. לכל דבר יש את הזמן שלוקח להתאושש ממנו, לאחד יותר ולאחר פחות. אל תוותרי על הגשמת החלומות שלך, אל תפסיקי ללמוד, האקס תמיד נראה כדבר המושלם עלי האדמות.. אהבה חדשה תשכיח ממך את הבחור..ימים יגידו.
אל תדחי הצעות חיזור, תתחילי לצאת, תתחילי לבלות, יגיע האחד יותר מהר משחשבת..חבל על כל רגע שאת מבזבזת על מישהו שכבר לא איתך..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוך, תחגגי שהקשר נגמר. והמלצה לכי לקבליסטית יפה כהן
טל14/11/2013הפוך לגמרי תחגגי שהפרצוף המכוער של החבר לשעבר המבוגר! והבוגדני נחשף, תארי לעצמך שהיית מבזבזת עוד שנים, ורק אז כשאת זקנה הוא היה עוזב אותך לאנחות, חבל על השנים היפות שלך שעברו במחיצתו אבל טוב שזה נגמר כשאת צעירה ויפה וכל החיים הטובים לפניך. ואם אחרי מה שכתבתי לך את בכל אופן מדוכאת ואת רוצה לצאת מזה יש הרבה יועצים ויועצות טובים כולל מנהלי הפורום האיכותי שלנו, ואת גם יכולה ללכת למי שמאוד מומלצת ועוזרת להיות מאושרת הקבליסטית יפה כהן שידוע לי שללא דרישת תשלום עזרה לכמה בנות שעברו משהו דומה למה שאת עברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?