בגידה בעידן הפייסבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה בעידן הפייסבוק
    חיים
    11/11/2013

שמי חיים ואני בן 53 מחיפה.
    לפני כשמונה חודשים פוטרה אשתי ממקום עבודתה לאחר שלא יכלה לסבול יותר את התייחסות מעבידה אליה.מאותו זמן התהפכו חיי מהקצה לקצה .אשתי גילתה את עולם הפייסבוק והוטס אפ. למותר לציין כי לאשתי התפנה הרבה זמן(היא עובדת בחצי משרה בעבודה אחרת).רוב שעות היום היתה אשתי בגלישה בפלפון וגילתה חברים ומכרים מהעבר . במסגרת גילויי החברים התוודעה אשתי לקבוצה מבית ספר התיכון בו למדה. דבר זה יצר מפגשים בין חבריה לספסל הלימודים . ביקשתי מאשתי כל אותם חודשים כי תתמתן בגלישה כי דבר זה יוצר מתחים בבית איתי ועם הילדים וזה מכיוון שכל תשומת הלב ניתנת לגלישה לחברים ולחברות ולא לנו המשפחה.
    מבחינת אשתי היתה התעלמות וטענתה היתה כי אלו הן חייה היא השתנתה ועכשיו זה זמנה לעצמה.
    לפני כחודש בעודנו מבלים בבית מלון צלצל הנייד שלה . ברור שאני ממודר ממנו אך ראיתי כי בתנו הקטנה מתקשרת כך שעניתי ובעודי מדבר איתה מופיעה הודעה על המסך והנוסח שלה הוא״אני זקוקה לריגושים ופינוקים ״כשהתגובה מהצד השני של ההודעה היתה ״כל גופי ונפשי נתונים לך״.
    ברור שההיתי נסער ולשאלתך מה זה צריך להיות תשובתה היתה כי זה ידיד מהעבר וכך הם מתבטאים בהתכתבויות.
    כמובן שלא קיבלתי את תגובתה וחיינו כבר לא היו כמו תמול שלשום כשכל המשפחה מעורבת בעניין.
    לאחר מספר ימים ביקשתי מחברת הסלולר פירוט שיחות של הנייד של אשתי ולתדהמתי גיליתי כי היא היתה בקשר ממש חולני שיכל להיות גם של 10-15 שיחות יומיות עם אותו בחור ״הידיד מהעבר ״שחלש על אותם שמונה חודשים .
    כמובן שההיתי מאוד נרעש על מה שראיתי ולאחר שחזרה הביתה ותוך כדי צרחות שאלתי לפשר העניין ותשובתה היתה כי זה אותו חבר מספסל הלימודים איתו יצרה קשר של התכתבות והתכתבות בלבד ולא היה מעבר לזה כלום .
    אני רוצה לציין כי אני גבר הנאמן לאשתו (נשואיםכ27 שנים).
    הנני מתהלך בתקופה האחרונה של אחרי גילויים אלו בתחושה של בגידה מצד אשתי גם אם לא קשר פיזי שלטענתה לא היה .
    האווירה בבית לא טובה עם עליות וירידות .
    ההיתי מבקש התייחסות לענייני ומה עלי לעשות במקרה הזה .
    בתודה חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה בעידן הפייסבוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו