מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר זוגינירית03/12/2013
מתנצלת מראש על הפירוט הארוך...אני בת 30 הכרתי בחור באתר הכרויות (הוא בן 40 רווק) הוא התחיל איתי דיברנו קצת וקבענו להיפגש אחרי הדייט הראשון לא חזר אליי אבל אני לא הרגשתי טוב עם זה אז סימסתי לו אחרי כמה ימים והסתבר שהוא כן רצה לחזור אליי ולדבר איתי אבל הרגיש שאני לא בעניין והחליט אפילו לא לנסות...(קצת איכזב אותי שגבר בגילו שמעוניין בי לא מנסה לייצור קשר אחרי הפגישה כי הוא פוחד לשמוע "לא")... אנחנו המשכנו לצאת כה בערך כחודש יצאנו כבר ל 6 דייטים שרובם באמת ביוזמתו והוא גם מתקשר במהלך היום.. אבל היה לי יומולדת וההתנהלות שלו היתה קצת מוזרה הוא הביא לי מתנה צנועה יומיים לפני כשניפגשנו ובאותו היום של היומולדת אפילו לא אמר מזל טוב ולא הציע להיפגש לא שלח פרחים.. רק דיבר איתי כמה פעמים במהלך היום שאל איך הולך וכאלה... אני ציפיתי עד סוף היום שאולי מתכנן לי בכל זאת איזו הפתעה וכשזה לא קרה סימסתי לו שיהיה לילה טוב והיומולדת שלי עד חצות .. הוא ישר התקשר ואז אמרתי לו שכנראה שכחת להגיד מזל טוב.. וגם חשבתי שניפגש לחגוג היום.. אז הוא אמר שהוא מתנצל והיה בטוח שאמר ואז אמר מזל טוב .. אני לא יודעת מה לעשות... אני כן רוצה להמשיך איתו את הקשר ורוצה לגרום לו להתחזק אני רוצה לגרום לו להתפתח אלי יותר רגשית ולהתקרב... איך עושים זאת... והאם יש לקשר הזה בכלל סיכוי.. מה פשר ההתנהגות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר זוגי - תגובה
יששכר רוטרי04/12/2013היי נירית,
הרצף האוטיסטי הוא בין 1ל10 רוב הגברים נמצאים בין 1ל2 , אז גם הוא נמצא שם....
הוא לא קולט את הרגישויות שלך, ולכן קשה לו להבין את הדקויות שאת מחפשת, הבעיה היא פתירה דרך ייעוץ זוגי ואישי, אם תסכימו לבוא לייעוץ, אני מאמין שתוך זמן לא רב הוא ילמד את כל מה שחסר לו בהקשר זה, ושלא השתמש בו בשנות הרווקות שלו. את לא תוכלי ללמד אותו, כי מבחינתו את אינטרסנטית ....אני אוכל לייצר לכם הרמוניה בזוגיות העתידית שלכם. רוטרי יששכר מומחה למיניות ולזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי גם בודק מה את משדרת לו
אני19/05/2014לפי מה שאת מספרת הוא קיבל את הרושם כבר בפגישה הראשונה שאת לא בעניין ולכן לא טרח להתקשר. את מצידך אומרת שנראה לך מוזר שגבר בן 40 מפחד לקבל לא.
תראי יש גברים מסוגים שונים בעלי יותר בטחון ופחות בכל מה שקשור במשחקי חיזור וזה לא הופך אותם לגברים פחות טובים בכל מה שקשור בזוגיות. נשאלת השאלה מה את משדרת?
אולי ריחוק, אולי התנשאות אולי ערפול, אולי הסתרת רגשות, הייתי מנסה לבחון איך את מתנהגת בפגישות אולי אפילו תנסי להעזר בחברה טובה שתשקף לך את התנהוגותך ולא מפחדת לומר לך את האמת.
נראה שהבחור בעניין, הוא כן יוזם פגישות כן משתדל אבל מאוד ייתכן שבשל הערפול שאת משדרת הוא מפחד לעשות צעדיים משמעותיים שיהפכו אתכם באופן רשמי לזוג אולי בגלל שהוא מפחד שבמקרה כזה עודף השקעה והסתערות לכיוון היעד יחנוק אותך ובעצם ישיג את המטרה ההפוכה וירחיק אותך ממנו ולכן הוא מנסה ללכת עקב בצד אגודל.
לא בכל סיטואציה צריך לרוץ לטיפול זוגי או יחידני שעולה המון כסף ואז בטח יהפוך אתכם לזוג עם פלומבה.
תנסי להיות איתו הרבה גלויה לגבי כוונותיך לגביו ואני משוכנע שאז הוא יעיז הרבה יותר להתנהג כבן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?