מורכב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורכב לי
    בר
    03/12/2013

אז שלום לכולם.. אני כבר כמה ימים קורא פה הודעות ומקרים של אנשים והחלטתי לשתף קצת מעצמי בתקוה לשמוע אנשים ודיעות אולי יחזק אותי קצת..
    אני גרוש טרי (חודשיים וחצי) הייתי בקשר 6 שנים עם בחורה מדהימה. ואפילו התחתנו והיינו נשואים למשך שנה וחודשיים. באחד מימי אוגוסט האחרונים חזרתי לדירה וגיליתי שהיא נמצאת בעיצומו של קשר עם בחור מעברה. תוכן ההודעות ביניהם היה קשה מנשוא הם קבעו להיפגש לשכב ודברו ממש שפת פורנו.. ממש ממש נפגעתי לא הצלחתי לעכל וברחתי מהדירה. אחרי שבוע ניסינו לחזור וזה לא הלך היא אמרה שזה יכול לקרות שוב היא לא בטוחה מה קורה איתה ואני לא יכלתי לשאת זאת.. בעיקר כי זה פעם שניה במערכת היחסים הזו. זה קרה פעם ראשונה שנתיים לפני החתונה עם בחור אחר מהלימודים שלה ואז היא התחננה שאחזור כי רציתי להיפרד והצלחתי להשכתכנע שהיא השתנתה ואפילו התחתנו.. חשוב לי לספר קצת עלינו אנחנו שנינו היינו סטודנטים כלומר אני כבר סיימתי את התואר הייתי לקראת סיום והיא עדיין לומדת.. אני לקראת ה30 והיא שלוש שנים מתחתיי אבל סהכ כאילו מבחינה כלכלית היה בסדר לא זוהר אבל בסדר כאילו קיבלנו דירה מדודה שלי כך שסהכ החיים שלנו היו עמוסים בלימודים אבל קצת משעממים. הקדשנו את סכומי הכסף בכל חודש למסעדות ובתי קפה על מנת לשמור על אורך חיים צעיר.. מבחינה מינית היה קצת חלש כי נכנסנו לתקופה של עומס לימודי אבל באמת שדיברנו על ילדים וסגרנו שמות והתחלנו תהליך של בדיקה גנטית וממש היינו בדרך להקמת משפחה. מפה לשם אני יודע תמיד שהיה חסר לה התנסות מינית בחוץ כאילו אני החבר הראשון הרציני שלה לפני אך פעם לא היה חבר רציני. עוד משהו חשוב הוא שאחרי הפעם השניה שגיליתי על המעידה היתה עוד מעידה באמון. אני בא מבית דתי וכמובן שהיא מודעת לכך וביקשתי ממנה לכבד אותי ולא להיפגש עם הבחור עד שלא נתגרש.. היא הבטיחה נשבעה נדרה אני ממש האמנתי לה לא יודע למה אני דביל.. ואז החן פייסבוק שלה היה פתוח אצל סבתי ולא הצלחתי להחזיק את עצמי ונכנסתי וראיתי שהיא מתחננת אליו להיפגש כמה ימים לםני הגירושין לשכב.. אני ממש ממש ממש ממש נשברתי בכיתי כמו ילדה בת 3 והרגשתי אידיוט מושלם. מה שיותר מגעיל פה שעד היום כמה חודשים אחרי כל הסיפור אני עדיין מרגיש שאני אוהב אותה ומתגעגע אליה ומה אני אגיד לכם..
    הלוואי שאני ארגיש מעט יותר טוב אני סמרטוט. אני אשמח לדעות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורכב לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו