מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הגירושיןאלמונית04/12/2013
כתבתי בפורום בתהליך הגירושין וסיפרתי שבעלי בוגד בי עם בחורה שצעירה ממנו ב-18 שנים ורווקה. התגרשנו תהליך הרגשי שלי מאוד לא פשוט. הגרוש ממשיך להיות איתה ומצד שני הודיע לי שהוא לא מוכן להיות איתי בשום קשר גם לגבי הילדים והוא כועס. עכשיו יש לבן שלנו בר מצווה והגרוש מבקש שנעשה כל משפחה לחוד. ואני מרחמת על הילד.
בקיצור אני לא מבינה:
1. מי שאמור לכעוס זאת אני (ואני עוד כועסת ופגועה)מאחר והגרוש בחר במאהבת שלו. אז למה הוא כועס וביקש נתק מוחלט?
2. מה אני עושה לגבי הבר מצווה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה את המצב הנפשי הלא פשוט.
Dona06/12/2013את הכעסים, והמרירות, והטינה. וממש לא חשוב אם זה מוצדק או שלא, מצד מי (שלך, שלו, של שניכם). מה שחשוב זה שלא צריך לעשות את ההתחשבנויות הזוגיות על גב הילדים. עליהם צריך להקל כי גם כך הם במצב לא פשוט.
לפי דבריך האקס לא רוצה קשר ממשי עם הילדים ואת חגיגת הבר מצווה עושה רק למען המשפחה/חברים/מכרים.
לדעתי הכי טוב שתעשי בר מצווה ותזמיני משני הצדדים (תסבירי לצד שלו שהם רצויים ללא קשר לאקס. שהם תמיד ישארו משפחה). כמובן שהוא גם מוזמן (וכמובן שהוא גם צריך לממן לפחות בחלקו).
במידה ואין הענות מצידו ו/או ממשפחתו, תעשי חגיגה מצומצמת (ואולי כדי לפצות גם חגיגה נפרדת לילדים. יש מסיבות מקסימות שהם אוהבים). ובמקום לבזבז על חגיגה גדולה (הצ׳קים אף פעם לא מכסים את העלות), תקחי/תשלחי אותו למשהו שווה: טיול, קורס קייץ בחו״ל, אולי משהו אחר שהוא מאוד רוצה.
וחשוב לערב את הילד כמה שפחות בלבטים האלה. כי זאת מעמסה לא פשוטה ותפיסת עמדה. אז תחסכי זאת ממנו. (עד כמה שניתן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?