אחרי הגירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הגירושין
    אלמונית
    04/12/2013

כתבתי בפורום בתהליך הגירושין וסיפרתי שבעלי בוגד בי עם בחורה שצעירה ממנו ב-18 שנים ורווקה. התגרשנו תהליך הרגשי שלי מאוד לא פשוט. הגרוש ממשיך להיות איתה ומצד שני הודיע לי שהוא לא מוכן להיות איתי בשום קשר גם לגבי הילדים והוא כועס. עכשיו יש לבן שלנו בר מצווה והגרוש מבקש שנעשה כל משפחה לחוד. ואני מרחמת על הילד.
    בקיצור אני לא מבינה:
    1. מי שאמור לכעוס זאת אני (ואני עוד כועסת ופגועה)מאחר והגרוש בחר במאהבת שלו. אז למה הוא כועס וביקש נתק מוחלט?
    2. מה אני עושה לגבי הבר מצווה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הגירושין

הוספת תגובה

• מבינה את המצב הנפשי הלא פשוט.

Dona
    06/12/2013

את הכעסים, והמרירות, והטינה. וממש לא חשוב אם זה מוצדק או שלא, מצד מי (שלך, שלו, של שניכם). מה שחשוב זה שלא צריך לעשות את ההתחשבנויות הזוגיות על גב הילדים. עליהם צריך להקל כי גם כך הם במצב לא פשוט.
    לפי דבריך האקס לא רוצה קשר ממשי עם הילדים ואת חגיגת הבר מצווה עושה רק למען המשפחה/חברים/מכרים.
    לדעתי הכי טוב שתעשי בר מצווה ותזמיני משני הצדדים (תסבירי לצד שלו שהם רצויים ללא קשר לאקס. שהם תמיד ישארו משפחה). כמובן שהוא גם מוזמן (וכמובן שהוא גם צריך לממן לפחות בחלקו).
    במידה ואין הענות מצידו ו/או ממשפחתו, תעשי חגיגה מצומצמת (ואולי כדי לפצות גם חגיגה נפרדת לילדים. יש מסיבות מקסימות שהם אוהבים). ובמקום לבזבז על חגיגה גדולה (הצ׳קים אף פעם לא מכסים את העלות), תקחי/תשלחי אותו למשהו שווה: טיול, קורס קייץ בחו״ל, אולי משהו אחר שהוא מאוד רוצה.
    וחשוב לערב את הילד כמה שפחות בלבטים האלה. כי זאת מעמסה לא פשוטה ותפיסת עמדה. אז תחסכי זאת ממנו. (עד כמה שניתן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו