בעיות בנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בנישואין
    יעלינקה77
    06/12/2013

הי,
    פעם ראשונה שלי כאן בפורום, והעליתי את ההודעה גם בפורום יחסים זוגיות ונישואין. אני עדיין לא מאמינה שאני כותבת על זה כך בפורום, אבל אני במצב מוזר ולא שיתפתי אפילו חברות קרובות (אולי אני מעדיפה את האנונימיות כרגע...).
    אני בת 29 נשואה + 1. אני נשואה כבר כמה שנים והכל היה בסדר יחסית עד לפני שבועיים בערך.
    לא יודעת מה הצית את העניין, אבל פתאום התחלנו לריב על כל דבר. אמנם רבנו בעבר, אבל לא בכזו תדירות, לא בכאלה טונים ולא על כאלה שטויות. כאילו שנינו נכנסנו למוד מלחמה... פשוט בלתי נסבל..
    אני לא יודעת מה לעשות - חולפות בי מחשבות כואבות על לקחת את הבת שלי ולעזוב לכמה ימים אולי העניינים ירגעו... לא דיברתי עדיין עם אף אחת מהחברות או עם אמא שלי, כי אני כל הזמן מקווה שזה יעבור....
    אני לא רוצה להגיע למצב של גירושים - אני באמת אוהבת אותו...
    עצות? מישהו??
    תודה מראש :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בנישואין

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

יעלינקה77
    10/12/2013

הי,

דיברתי עם בעלי בקצרה על כל המצב והחלטנו על טיפול זוגי.
    אני מאוד רוצה שהמצב ישתפר....

הבנתי שיש הבדל בין טיפול זוגי וייעוץ זוגי - אפשר לקבל הסבר על העניין?

אנחנו מחפשים טיפול ממש ממוקד כי בעלי עובד המון וצריך להכניס את זה ללו"ז כך שזה לא יעיק..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו