מה עושים כשלא יודעים ממי ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים כשלא יודעים ממי ההריון
    טלי
    29/12/2013

אני נשואה פלוס 3 בשנות ה30. לפני כשלושה שבועות החלטנו בעלי ואני לנסות להיכנס להריון. זה היה בזמן התרחשות הביוץ וקיימנו יחסי מין מס פעמים במשך כיומיים בהם גמר בפנים. (איני נוטלת מצעי הגנה) אני בעלת מחזור קבוע וסדיר כל 21 לחודש. שבוע לאחר מכן הייתי בסטוץ ספונטניי אם אקס מעברי הרחוק מאד לא מתוכנן וחסר משמעות לחלוטין ובו הוא שפך בחוץ. אלא שכעת המחזור מאחר לי כבר עשרה ימים ואני בפניקה ובלבול. מצד אחד קיימתי עם בעלי יחסים מס פעמים בזמן הביוץ האחרון ממטרה להיכנס להריון רצוי ומצד שני, אותו מפגש מיני ומיותר שהתרחש שבוע לאחר הביוץ וגורם לי לתהות ממי אני בהריון. האם ניתן להיכנס להריון שבוע אחר הביוץ? האם ניתן לקבע גיל הריון מדויק? פשוט חסרת אונים מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים כשלא יודעים ממי ההריון - תגובה

יששכר רוטרי
    30/12/2013

היי טלי,
    לדעתי את יכולה להרגע, כי שבוע לאחר סיום יום הביוץ, במחזור קבוע וסדיר, הסיכויים להיכנס להריון נמוכים, מה גם שבעלך פלט בתוכך ביום הביוץ כדבריך.
    רק שאלה אחת, מאין את יודעת שהאקס גמר בחוץ? האם ראית את הפליטה מחוץ לנרתיק?
    רק גניקולוג יוכל לקבוע את גיל ההריון, אך לא בטוח שבתקופה כה קצרה ניתן לחשב את גיל ההריון המדויק.
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי

אריאל
    30/12/2013

את זונה (:
    והבן או הבת שלך יהיו ממזרים ((((:
    חייכי !!
    אכלת אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם העובר מבעלך הוא אינו ממזר

טל
    12/01/2014

מי שכתב בתגובה הקודמת שהעובר ממזר, הוא טועה, זאת אומרת שאם העובר מבעלך הוא אינו ממזר, אבל אם הוא מהאקס אז חוץ מהבעיה של הבגידה מכיון שאת נשואה אז העובר ממזר, בקיצור עובר המגיע מהבעל אינו ממזר, עובר המגיע מאחר כשאת נשואה הוא ממזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו