מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם האקסיתרוית31/12/2013
שלום
אני נשואה 21 שנה.
לפני 3 חודשים גיליתי שבעלי בקשר עם האקסית שלו שכבר הרבה שנים היא גרושה.
הוא חבר שלה בפייסבוק והם מתכתבים דרך ההודעות וגם מדברים בטלפון, כאשר רבנו הם נפגשו והוא שיתף אותה במה שהולך בינינו.
כעסתי על כך מאד ואמרתי לו שאני יודעת על הקשר.
הוא טען שזה סתם קשר ידידותי ובכלל יש לה חבר.
הבטיח ונשבע שהוא מוחק אותה ולא יצור אתה יותר קשר.
אתמול ראיתי ששוב צרף אותה כחברה בפייסבוק. שאלתי לפשר הדבר והוא תקף אותי ואמר שאני סתם קנאית ועושה ענין מכלום.
אמרתי לו שגם אני יכולה לחדש קשר עם חברים שהיו לי אך אני לא חושבת שזה נכון לאישה נשואה ואני מצפה גם ממנו שלא יצור קשר עם נשים.
אני מאד פגועה ממנו ומבינה שהוא לא יכול לוותר על הקשר שלו אתה.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם האקסית - תגובה
יששכר רוטרי31/12/2013שלום רווית,
המקרה שלך הוא בדיוק המקרה הקלאסי של בעיה, שלא ניתנת לפתרון בידי בני הזוג....שהרי דיברתם....הוא הבטיח לך הבטחות....לא קיים אותן....
ציפיותיך לא יתגשמו ללא עזרה מבחוץ....
ברור שאת פגועה, אך לצערי, את תיפגעי שוב ושוב....הטרגדיה בדרך.
אני אומר לך מה לעשות: "אם בן זוגך יסכים לטיפול זוגי, פירושו שהוא רוצה ליישר את ההידורים...אם לא ירצה ?! המצב ילך וירע עוד ועוד".
אני יכול לפתור לכם את הבעיה.
אני מציע לכם את עזרתי ואת ניסיוני בפתרון בעיות בהקשר זה.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר עם האקסית
רוית31/12/2013שלום
רציתי לשאול מה דעתכם אם גם אני אפתח פייסבוק ויחדש קשר עם חברים שהיו לי בעבר וגם עם חדשים על מנת לתת לו להרגיש מה שאני מרגישה.
האם עלי לדבר עם האקסית ולנסות להבין מה קורה בניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר עם האקסית - תגובה
יששכר רוטרי31/12/2013פרט לסיפוק מנקמה לא תרוויחי דבר ...
בשום אופן על תפני לאקסית כי את עלולה להתבזות בפניה וגם בעיניך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רוית31/12/2013האם לדעתך אני צריכה לעשות רעש ולאיים עליו בגירושים, האם אתה מתרשם שיש כאן בגידה? כיצד עלי לפעול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
יששכר רוטרי31/12/2013הפתרון שאני מציע לך הוא להציע לו טיפול זוגי ....ואז תאמרי לי את תשובתו ואני אייעץ לך מה מתאים לך לעשות.
אל תאיימי בגירושים ....זה לא יתן לך כלום בשלב הזה..
לגבי בגידה... דברי איתי ואז אוכל להתרשם.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?