בלבול עצבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול עצבני
    המבולבל
    02/04/2008

שלום רב !
    אני בן 31 וחברתי בת 27 אנו חברים כמעט 5 שנים ולפני כשבוע היא החליטה פתאום שהיא רוצה להפרד. לטענתה היא מאוד אוהבת ואין לה מישהו אחר והיא פשוט טוענת שלא טוב לה .
    יום למחרת דיברנו והיא שינתה את ההחלטה הסופית ואמרה שהיא מבולבלת ולא בטוחה והיא צריכה זמן לעצמה כי קשה לה מאוד.
    שאלתי היא מה לעשות כי אני כבר לא יודע מה לחשוב . האם היא בוגדת או סתם מבולבלת ?
    האם להתקשר או לתת לה להתבשל עם עצמה ?
    מה יכול להביא בן אדם למצב כזה של בלבול . ואיך מתמודדים עם חוסר הוודאות .
    לציין רק שאני מאוד רציני לגבייה ואוהב איתה כאשר המטרה של חתונה ברורה .
    לי בכל אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול עצבני

הוספת תגובה

• בלבול עצבני

אילה אריאלי
    03/04/2008

אתה טוען שחברתך "פתאום" הודיעה שלא טוב לה. אולי אותתה לך לפני כן על אי שביעות רצונה ולא רצית לראות?האם התכחשת לדברים שניסתה להעביר לך? נראה שההחלטה להפרד התבשלה אצלה כבא זמן מה, אולי לא שיתפה אותך באופן גלוי בהתלבטויותיה. אין זה סימן טוב למערכת יחסים בה שומרים דברים בבטן, ואין דיאלוג אמיתי.
    במצב הנוכחי אני מציעה לך לא ללחוץ, לתת לה את הזמן להחליט. תנסה לא להפעיל לחצים רגשיים.אם מערכת היחסים תסתיים , תראה זאת כסימן שלא היתה צריכה להתממש.

אריאלי אילה
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו