מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגד בי וקשה לו להיפד ממנהמופי08/01/2014
תחזרו אליי בבקשה אני חסרת אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל תפנימי: אינך חסרת אונים.
Dona08/01/2014יש לך (ולא אף אחד אחר) אפשרות לעשות מה שאת רוצה עם חייך.
לא נתת הרבה פרטים אבל תגידי. מה זאת אומרת ״קשה לו להפרד מהמאהבת״?
איך הוא מתאר שאת תקבלי את זה? אינו חושב על הפגיעה בך? על העלבון, על הכאב שהוא גורם לך? זה לא קשה לו? ויקירתי, מי שמתייחס אליך כך אינו ראוי לכאב לב שלך.
תפנימי את העובדות. תקבלי החלטה אמיצה לגבי חייך. תפני לקבלת תמיכה מהסביבה הקרובה (חברה, משפחה) ומקצועית (עו״ד, פסיכולוג), ותזכרי שזה כואב. אבל זה יעבור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdona
מופי09/01/2014כול מה שאמרת את צודקת אבל את לא יודעת כמה קשה ולא מאחלת לך לאף אחד לעבור את זה הוא פשוט דורש עוד זמן עד הדיון ברבנות אבל הבנתי שאת הזמן שהוא מבקש כבר חודשיים הו א כבר לא יוכל לקבל הוא יודע שאני יודעת על המאהבת וממשיך ללכת אליה בלי בושה ומבקש שאני ישכב איתו ויהיה בסדר אני יסדר את העניינים בדרך שלי דרך של שקרים שנה וחצי הוא משקר לי שוכב איתי ואיתה במקביל ואני פשוט לא האמנתי שהוא יעשה לי את זה את לא מבינה כמה הדברים שלך מעודדים אותי תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?