שאלה לחברי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לחברי הפורום
    תומר
    13/01/2014

שלום לכולם
    אני באמצע שנות ה - 30 לחיי, נשוי עם ילדים. בגדול אני מאוד אוהב את החיים שלי: תארים מהאוניברסיטה, תפקיד בכיר בעבודה, אישה טובה וילדים מדהימים. אני עושה המון ספורט ונראה מעולה. הבעיה היא שיש פער מאוד גדול בין הצרכים המיניים שלי לאלה של אישתי: אני טיפוס מלא תשוקה, אוהב מגע, חום וסקס, ואילו אשתי (שהיא אישה מקסימה יש לציין), קרירה מאוד. אני הייתי רוצה הרבה יותר מגע וסקס, ובשבילה פעם בשבועיים זה יותר מדי. היו ביננו הרבה מריבות בנושא זה לאורך השנים, ולבסוף היא אמרה שהיא מעדיפה שאמצא מישהי אחרת לעשות איתה סקס ואוריד ממנה קצת את הנטל בנושא הזה.
    השאלה היא - איך עושים את זה? היכן ובאיזה סיטואציה יכול בחור נשוי להכיר מישהי? אני יוצא לפעמים עם חברים, ויש בחורות שנועצות עיניים וכו', אבל נראה לי קצת לא לעניין להתחיל איתן כגבר נשוי. אני מניח שהן ירצו יותר מסתם סקס.
    בקיצור, האם מישהו כאן היה במצבי? אשמח לקבל עצות בנושא.
    תודה,
    תומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לחברי הפורום

הוספת תגובה

• שאלה לחברי הפורום - תגובה

סיגלית גלאי
    19/01/2014

שלום תומר

אני מסכימה איתך שהפתרון לחפש בחוץ, אינו מומלץ ואפילו די מסוכן
    זה עשוי לצאת משליטה ולגרום לפירוק הזוגיות והמשפחה שלך.
    לדעתי, אשתך לא מספיק מודעת להשלכות האפשריות בהצעה זו,
    כדאי לפתוח את הנושא איתה ולשאול האם היא מוכנה לקחת סיכון גורלי??
    מנגד, חשוב להבין מהן הסיבות שלה להימנעות ולבדוק אפשרויות טיפול בהתאם.

בהצלחה,
    ייעוץ זוגי בדרום
    גלאי סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו