חוששת שחבר שלי בוגד בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שחבר שלי בוגד בי
    מיכל
    08/02/2014

היי שמי מיכל בת 21 ויש לי חבר שלוש שנים
    את האמת הקשר שלנו מעולם לא היה מאה אחוז תמיד הוא זלזל ולא העריך וקילל והחברים תמיד היו עדיפות מספר אחת , יש סיבה לכך הוא מעשן כל מיני ..
    לפני כ4 חודשים החבר שלי התחיל להסתובב עם מישהו שדי ניסה לסכסכך בנינו וכל היום היה איתו ממש נכנס לנו לחיים אנחנן גרים ביחד והוא כל יום כמעט ישן פה ואכל והכל ממש כמו עוד שותף וכמובן שכעסתי ממש שנאתי אותו ידעתי שהוא בוגדן כזה הייתה לו חברה עם מלא בחורות הוא בגד בה ..
    הם הלכו לאירוע ערב אחד וחבר שלי לא חזר הביתה באותו הלילה .. וזה פעם ראשונה שזה קורה .. דאגתי מאוד צלצלתי הרבה אליו ולחבר שלו ולבסוף בשעה חמש בבוקר חבר שלו ענה ואמר לי ״ אני לא יודע איפה הוא שמתי אותו בבית מלפני שלוש שעות אני ביכלל עם בחורה בתל אביב ״ האמנתי ..
    הגיע הבוקר הלכתי לעבודה וחזרתי אני רואה אותו ישן בסלון עם החבר שלו כמובן והחבר שלו עם הבגדים של האירוע הם קמו וחבר שלי טען שהוא נרדם אצל חבר אחר והחבר שלו בא בבוקר העיר אותו .. ושוב פעם האמנתי ..
    אחרי חודש ראיתי חברה של חבר שלהם והיא סיפרה לי שהם ישבו בגינה כולם והחבר שלו סיפר לכולם שהם היו בספא טי ( זה מין מקום של קריוקי חדרים גקוזי וכאלה ) ושחבר שלי פתח תדלת של החבר שלו וראה אותו עם בחורה ואז שבזמן שהוא סיפר את זה חבר שלי הסתכל על החבר שלו ועל הבחורה הזאת והם שתקו וזהו .. ניסיתי לדבר איתו על זה והוא אמר מה פיתאום ואת האמת הוא גם לא ניסה להתחמק הוא דיבר רגיל אבל מה שכן ישר הוא אמר לי אני יודע מי זאת סיפרה לך ואמר את השם שלה העמדנו את כוחם ביחד והיא השבעת בקבר של אבא שלה שהיא לא אמרה לי את זה .. החלטתי פשוט להמשיך הלאה מהסיפור הזה ולהתעלם ולאחר כחודשיים ראיתי את החבר שהוא טען שהוא נרדם אצלו אבל הוא אמר במקרה שהוא לא מכניס חברים אליו הביתה ביכלל ... ואין לי תשובות לכלום ואני די חוששת מזה ... חבר שלי מעולם עד היום לא מסתיר את הטלפון אבל ביום שהם חזרו אחרי האירוע הטלפון היה כבוי ושבאתי להדליק אותו הוא ממש התעצבן ולקח לי אותו מהיד ... אבל לפני ואחרי היום הזה לא קרה עוד מקרה כזה שהוא מסתיר את הטלפון ... מה אני עושה ? מה זה אומר ? אני כל כך מתוסכלת ומבולבלת מאז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת שחבר שלי בוגד בי

הוספת תגובה

• הרבה אומרים לי את זה

מיכל
    09/02/2014

יש לי בעיה אחת שכולם אומרים לי את זה שאני לא בשבילו שמגיע לי יותר וקשה לי שה לי לשחרר אני מאוד אוהבת אותו ... וכן אחרי המקרה הזה הכל ניהיה יותר מבסדר אפילו אבל לפני כיומיים הוא שוב פעם נעלם ושוב פעם אותן החשדות ושוב פעם עכשין הוא תוקפני ... ושוב פעם הוא היה עם חבר למרות שהוא לא רוצה לתת לי פרטים ביכלל אבל בעיקרון אנחנו מאוד בסדר לאחרונה לא רבים יש הרבה אהבה ואפילו כבוד ... מה אני עושה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו