רומן עם נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומן עם נשוי
    ליבי
    09/02/2014

אשמח לשמוע עצות. אני בחורה בת 30 גרושה עם ילד. התגרשתי לפני כשנתיים וחצי לאחר שבעלי גילה כי בגדתי בו עם גבר מבוגר ממני ב15 שנים. הקשר שלי עם הגבר הנשוי נמשך עד היום. הוא נשוי פעם שניה ויש להם ילד. הקשר המיני שלו עם אישתו לא טוב. יש בינינו קשר מאוד עמוק גם מבחינה רגשית וגם מינית. הוא אומר שמאוד אוהב אותי ואני מרגישה אץ זה, אך מההתחלה אמר לי שאינו מסוגל לפרק את הנישואין. יש לו נוחות כלכלית איתה ובסהכ לטענתו הוא לא סובל. אנחנו כל פעם מתנתקים אך לבסוף נשברים וחוזרים. אני לא מצליחה להבין למה הוא לא יכול לפרק את הנישואין שלו- הוא טוען שהוא לא אוהב אותה כמו שאותי ולא עושה איתה סקס. למה צריך להשאר בתוך קשר שקרי כזה רק כדי לא לפגוע בצד השני... הלא הבגידה זו הפגיעה הכי גרועה. אני מאוד אוהבת אותו ורוצה שנהיה יחד אך לא רואה איך זה קורה... אני לעולם לא אעשה משהו שיפגע בו, מעדיפה שהוא יגיע להחלטה לבד בגלל האהבה שלו אליי. למה כל כך קשה לגברים לפרק את הבית?! האם הוא יוכל להמשיך לחיות איתה בלי סקס?! האם ימצא לי תחליף??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רומן עם נשוי

הוספת תגובה

• תתעוררי מותק.

Dona
    11/02/2014

את כבר לא ילדה שתאמיני באגדות ובסיפורים שגברים מספרים למאהבת.
    אין לו סקס בבית? תעשי לי טובה. את לא באמת מאמינה בזה, נכון?
    גברים לא אוהבים להתגרש (אם המצב בבית לא ממש קטסטרופלי). למה
    להחליף מצב נח (חברתית וכלכלית), בקשיים כלכליים, נתק מהילדים (אולי),
    ולטרוח על בניית מערכת חדשה כשנח לו בחיים הכפולים שמנהל?
    אני אגיד לך למה הוא לא יעשה שום צעד (לכוון שלך למרות אהבתך):
    כי נח לו מצד אחד הבטחון והנוחות שהזוגיות נותנת לו, ומצד שני הריגושים
    שהמאהבת הצעירה מספקת. הוא לא ממש אוהב את אישתו. וגם אותך לא.
    אבל מאוד אוהב את עצמו. אגואיסט (יותר מכרגיל) ולכן שם את האושר שלו לפני
    לפני האושר של אחרים (של אישתו או שלך).
    תעשי לעצמך טובה ולמרות הרגשות, תתנתקי ממנו. הוא לא טוב לך. ולא יהיה.
    הוא לא יתגרש בשבילך. הוא אמנם מסוגל לאהוב. אבל רק את עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם כל מילה של התגובה הקודמת, וחבל שבגדת עם נשוי והפסדת את בעלך לשעבר

טל
    11/02/2014

מסכימה עם כל מילה של התגובה הקודמת, וחבל שבגדת, ובטח כואב לי עלייך שבגדת עם נשוי והפסדת את בעלך לשעבר. תלמדי מטעויות ואל תחזרי עליהם, את בחורה צעירה החיים עוד לפניך ואין כמו הנסיון המר שלך מבית הספר של החיים לא לחזור על טעויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליבי
    12/02/2014

אני מאוד מודה לך על התשובה הכנה שאני יודעת בעצמי אך לא מצליחה לעשות את הנתק הסופי.אני מקווה מאוד שהדרך החדשה תהיה קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו