מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר עמוק בזוגיותאליס21/02/2014
אני ובעלי נשואים 7 שנים ויש לנו 2 ילדים בני 5 ו 4, עם כניסתי להריון השני, גיליתי שבעלי מנהל קשרים מהצד אך לא ידוע לי אם מדובר בפלרטוט או רומן, וכשהראיתי לו את הממצאים כגון: סמסים באמצע הלילה, הודעות בפייסבוק, מיילים כגון : "אני חושב על הריח שלך" או "אני מתגעגע אליך", הוא תירץ בכך שלא מקבל חום בבית ויש לציין שהיינו פעילים מינית, ביקשת ממנו להפסיק, כל פעם מחדש, אך לא עזר, כל תקופה אני מקבלת "הפתעה" חדשה, הייתי מאוד מתוסכלת ואמון שלי כלפיו היה אפסי, תוך כדי התחלתי מערכת יחסים ידידותית עם אלמן, אפלטונית עם פוטנציאל להתפתח למערכת זוגית, בעלי עלה על הקשר שלי וכעת רוצה להתגרש, אני לא יודעת אם אני רוצה להתגרש, למען הילדים הייתי רוצה לנסות לשקם אך כעת בעלי לא מוכן לדבר איתי.
האם שווה לי לנסות? הוא לא מוכן לשוחח עמי, מקלל ומספר לכולם שאני בגדתי בו, הוא לא מספר על כל המעידות שהיו לו לפני...
מה לעשות? נורא סובלת וממש קשה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה
דני22/02/2014שלום לך,
בעלך חוצפן ממדרגה ראשונה..הוביל אותך באף לחפש אוזן קשבת אצל גבר אחר שייתכן והתפתח לרומן וזה בדיוק המקום בו נשים נשואות נופלות..לבעלך הגילוי בא במקום..הוא מנהל רומן ארוך ורוצה "לנצל" את בגידתך כתירוץ טוב לגירושים..אל תיפחדי, תגישי תביעה בבית משפט לענייני משפחה לפני שבעלך יקדים אותך וילך לבית דין רבני ותישארי בלי כלום! את במצב בעייתי ואת חייבת לעשות מעשה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?