משבר עמוק בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר עמוק בזוגיות
    אליס
    21/02/2014

אני ובעלי נשואים 7 שנים ויש לנו 2 ילדים בני 5 ו 4, עם כניסתי להריון השני, גיליתי שבעלי מנהל קשרים מהצד אך לא ידוע לי אם מדובר בפלרטוט או רומן, וכשהראיתי לו את הממצאים כגון: סמסים באמצע הלילה, הודעות בפייסבוק, מיילים כגון : "אני חושב על הריח שלך" או "אני מתגעגע אליך", הוא תירץ בכך שלא מקבל חום בבית ויש לציין שהיינו פעילים מינית, ביקשת ממנו להפסיק, כל פעם מחדש, אך לא עזר, כל תקופה אני מקבלת "הפתעה" חדשה, הייתי מאוד מתוסכלת ואמון שלי כלפיו היה אפסי, תוך כדי התחלתי מערכת יחסים ידידותית עם אלמן, אפלטונית עם פוטנציאל להתפתח למערכת זוגית, בעלי עלה על הקשר שלי וכעת רוצה להתגרש, אני לא יודעת אם אני רוצה להתגרש, למען הילדים הייתי רוצה לנסות לשקם אך כעת בעלי לא מוכן לדבר איתי.
    האם שווה לי לנסות? הוא לא מוכן לשוחח עמי, מקלל ומספר לכולם שאני בגדתי בו, הוא לא מספר על כל המעידות שהיו לו לפני...
    מה לעשות? נורא סובלת וממש קשה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר עמוק בזוגיות

הוספת תגובה

• דילמה

דני
    22/02/2014

שלום לך,
    בעלך חוצפן ממדרגה ראשונה..הוביל אותך באף לחפש אוזן קשבת אצל גבר אחר שייתכן והתפתח לרומן וזה בדיוק המקום בו נשים נשואות נופלות..לבעלך הגילוי בא במקום..הוא מנהל רומן ארוך ורוצה "לנצל" את בגידתך כתירוץ טוב לגירושים..אל תיפחדי, תגישי תביעה בבית משפט לענייני משפחה לפני שבעלך יקדים אותך וילך לבית דין רבני ותישארי בלי כלום! את במצב בעייתי ואת חייבת לעשות מעשה..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו