מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד מעצמידוד03/03/2014
שלום, קראתי קצת בפורום לפני שהתחלתי לרשום את הפוסט הזה ואין לי ספק שה'בעיה' שלי הרבה יותר קלה מהבעיות המוצגות על ידי אנשים אחרים פה, רובם מדברים על שנים של נישואים ולאחר מכן הגיעה בגידה.
אז אצלי זה לא ככה, אצלי אנחנו לא נשואים, רחוק מזה, אנחנו ביחד בסך הכל חודשיים, חודשיים אינטסטיביות שהצלחנו להיכנס האחד לשניה ללב, אתמול גיליתי שבגדה בי, אם לקרוא לזה ככה, הרי אנחנו בסך הכל חודשיים יחד.
הפחד שלי הוא שאני מפחד מהתגובות שלי, אני כמובן כועס ומאוכזב, אבל לא מפחד לסלוח, לא מפחד לעבוד על זה ולשפר את המצב. כן דרשתי ממנה שתגרום לי להאמין שאפשר לבטוח בה שוב, שאוכל לדעת שזה לא יקרה שוב, ואני רואה ויודע שקשה לה והיא מצטערת. השאלה שלי היא האם אני לא נאיבי מידי, האם אני לא מכניס את עצמי לצרה גדולה יותר שעלולה להגיע בעתיד.
יודע שרוצה את הקשר איתה, רוצה אותה, חודשיים הספיקו לי כדי להבין שיכול להיות שיש פה משהו חזק ואמיתי. אולי אפילו חזק יותר מבגידה שכזו אחרי חודשיים תמימים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירי,
נושי08/03/2014פעם בוגדת, תמיד בוגדת. במיוחד אצל נשים. מניסיון. גם אני חשבתי שבפעם הבאה לא אבגוד אבל זה לא ככה. ואם עברו רק חודשיים אז תברח ומהר! תמצא לך מישהי שתאהב אותך ורק אותך. אנשים שבוגדים הם סבוכים ומתוסבכים וגם אם יפתרו את האישיו שלהם עם עצמם זה ייקח המון זמן. וזה לא צריך לבוא על חשבונך. כמה שזה קשה עכשיו, אם תמשיך יהיה קשה הרבה יותר!! בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?