שבורה לרסיסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שבורה לרסיסים
    לילך
    09/03/2014

    שלום
    אנו בתהליכי גירושין אוטוטו הולכים מגיע התור שלנו לרבנות אנו פרודים שנתיים יש
    ילדה האחד. אני בת 42.
    מה שקרה שנפרדנו אני לא רציתי ודווקא אני זו שיזמתי באיזה מקום היה קטע שאמרתי לו תחליט או לכאן או לכאן אי אפשר להמשיך כך גם רציתי לזעזע אותו שמשהו ישתנה שאולי הוא יתעורר בהתחלה אמר שהוא לא יודע וכשלחצתי אמר שעדיף שנפרד ואז התחלתי לומר לו שיש ילד באמצע ולא כדאי וכו' .
    אמרתי לו שיחליט או לכאן או לכאן גם בהמלצת מישהו שניסה לעשות בנינו שלום מישהו שעושה שלום בית בין זוגות. ואמר לי די אי אפשר להמשיך ככה תגידי לו שיחליט או לכאן או לכאן. הוא גם רצה להתגרש אבל פחד כשנפרדנו הוא אמר לי תקימי פרק ב שתהייה משפחה לך ולילד. אמר לא מסתדרים לא קרה כלום ממשיכים הלאה קדימה.הוא גם ככ רצה כבר לעזוב אמרתי אחרי שהוא יעזוב אולי הוא יתנער וירצה לחזור.
    מפה לשם הוא עזב את הבית ואפילו אמר שהוא כבר מתגעגע וכששכר דירה אמר לי שהבעל בית של הדירה אמר לו שהוא לא עושה איתו חוזה כדי שאם נחליט לחזור.
    בהתחלה היה מתקשר ומתעניין בי ומה אני עושה וכשנפרדנו אמר שאני והבן תמיד נהייה המשפחה שלו. אפילו אני והבן הלכנו לאכול אצלו איזה ערב ועוד.
    חשבתי כל הזמן הנה הוא יתנער בקרוב וירצה שלום בית ויבין שחבל וכ'..
    לאחר חודשיים שלושה הוא הוא הכיר מישהי היה איתה בקשר בהתחלה ידידותי
    (כל אותה תקופה וגם חצי שנה לאחר שהכיר אותה היה מגיע בשישי בערב לאכול איתנו ופעמיים בשבוע היה בא לראות את הילד.)
    לאט לאט הוא התרחק מזונות מסויימים שהיה נותן הוא הוריד מהסכום אומנם גם סכום הוגן . ואז ביום אחד אמר לי שהוא יפסיק לעלות או לכאן או לכאן אי אפשר כך.
    נשים שהולכות עם גברים שעדיין לא התגרשו זה נורא ....אם לא היא היינו חוזרים אני הרגשתי את זה .(הוא לא הכיר אותה כשהיינו ביחד).
    הכל בגלל אותה אישה היא גם זו שמשכה אותו מאיתנו .
    מפה לשם הגשתי תביעה למזונות ולמשמורת כי פחדתי שהוא ילך לפני ואז אולי משהו יהייה לרעתי ואפילו ניסה לבקש משמרת על הילד בסופו של דבר הוחלט על משותפת היינו בבית משפט אחד נגד השני שני אנשים שהיינו הכי קרובים.
    עכשיו אין בנינו קשר רק פעם ב בשביל הילד.
    עוד כמה ימים צריכים להיות ברבנות.
    הילדה מאוד אוהבת את החברה שלו היא תמיד נותנת לה מתנות ומילים של אהבה (הוא מסתיר את החברה שלו ואומר לילדה לא לספר לי והיא באמת לא מספרת לי ומשקרת לי אם אני שואלת שאלה).
    אני שבורה עוד כמה ימים צריכים להיות ברבנות ואני לא רוצה אני אוהבת אותו הלב שלי שבור לרסיסים אי אפשר לתאר מה אני מרגישה אני ככ רוצה אותו אני לא יכולה כבר אני זוכרת שאחרי שנפרדנו הוא אמר תביני אני לא יחזור אחורה גם אם העולם יתהפך והיה קטע שאמר זה כבר אני לא יחזור. וכל זה כי היתה לו מישהי לפני שהיתה מישהי הי ה סיכוי שיחזור .
    כמה שהתפללתי לאלוקים שהם יפרדו .אני הלב שלי שבור הוא והילדה הם כל עולמי אני לא יכולה לתאר מה אני מרגישה כעסים על עצמי והלב מדמם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבורה לרסיסים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תגובה

    לינה
    10/03/2014

    אני לא מאשימה את אותה אישה בחינם כיוון קודם כל שנפרדנו הוא היה מגיע לארוחת שישי בערב מתקלח כאן בצהריים בשישי ופעמיים בשבוע בא לראות את הילד ה.
    אני אכן אוהבת אותו .
    מה שקרה שעקב ויכוח אמרתי לו שיחליט או לכאן או לכאן אי אפשר להמשיך כך זאת בעקבות מישהו שהכיר אותנו והוא אדם שעושה שלום בית בין זוגות.
    אמרתי לו זאת ברגע של כעס של לא יודעת מה בלי לחשוב יותר מידי אולי מיהרתי.
    בהתחלה אמר שהוא לא יודע אחר כך לחצתי ואמר שהחליט ואין ברירה והזוגיות שלנו חולה ומגעילה .אותו אדם שניסה לעשות בנינו שלום ראה שאני ככ לא רוצה להתגרש ודיבר איתו שנישאר יחד שאפשר להסתדר עשינו ניסיון שבועיים בהמלצת אותו אדם ככה בקושי בעלי לא רצה הוא לחץ עליו ובשבועיים האלה מכל המתח התווכחנו וכו.
    הוא שיכנע אותי שכדאי שניפרד ושאני יפתח פרק ב ותהיה משפחה חדשה לי ולילדה וכמה שאמרתי לו שאני לא בעד גירושין וגם לא רוצה לפגוע בילדה הוא שיכנע ושיכנע רצה תאוקיי שלי בסוף אמרתי לו מה אני יגיד לך אתה רוצה ללכת לך.אמרתי זאת כי הרגשתי שכבר השפלתי את עצמי לא היה נעים לי כמה אני יכולה לשכנע שלא כדאי וכו.
    אז דחפתי אותו להיפרדות לא מתוך רצון באמת מתוך לחץ שהייתי בו מתוך פזיזות אולי לא יודעת אבל אחכ חזרתי בי וגם האדם שניסה לעשות שלום בנינו אמר לו אז היא אמרה ....לפני שעזב את הבית אמר לי אני כבר מתגעגע אבל אין ברירה צריך להמשיך קדימה
    למרות שנפרדנו בהתחלה הרגשתי שקשה לו אבל ככ דיבר איתו אותו אדם שלא יעזוב וכו שכבר רציתי וחיכיתי שיעבור קצת זמן והוא יתנער וירצה לחזור ובאמת היה קורה כך אבל אז אותה אישה נכנסה בנינו הם בהתחלה אולי היו ידידים ולא לאט הוא פחות התקשר עם הזמן אמר שהוא כבר לא יעלה הביתה שלנו כי צריך להחליט לכאן או לכאן.
    הנחתי לזה שנה בערך היינו בתהליכים על מזונות בבית משפט קיבלנו תאריך לבית דין רבני לגירושין. דיברתי איתו רמזתי לו אמרתי לו למה הוא בלי מצב רוח בגלל שמתגרשים הוא אמר לא הייתי עייף אני שמח שמתגרשים . אמרתי לו שאני חושבת שאנו זוג שממהר להתגרש ושאם לא האישה הזאת שהוא איתה הם לא גרים כרגע יחד אגב אז אם לא היא היינו פותחים דף חדש וחוזרים אז הוא אמר את יודעת הכל לא יודעת אם התכוון לאישה או לזה שהיינו חוזרים כי הוא מכחיש שיש לו מישהי אמר גם אל תחפשי אשמים.
    אני רוצה לגעת לו בלב שירצה לחזור ולא יודעת מה להגיד.
    אם לא הייתי אומרת באותו יום ארור תחליט לכאן או לכאן ואגב אמרתי זאת גם כי בתת מודע הרגשתי שאולי הוא יתנער כך אולי יזדעזע אוףףףףףף איך אני ימשיך לחיות כך.
    מרגישה שאני רק רוצה להיות איתו שאני אוהבת אותו שאין טעם לחיי עצובה מאוד ומיואשת אין לי כח לתפקד. האם כדאי להגיד לו עוד משהו ?
    אני לא רוצה לוותר על חייהנישואין אני אישה של גבר אחד אני רגילה אליו.
    כשהחליט אמר אני מבין תפחד שלך אבל תביני אותי לא טוב לי . חבל שהוא לאמבין שעובדים על זה בכל מערכת זוגית יש בעיות והוא לא טיפוס שמתמדד

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו