מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללא שליטהרן12/03/2014
רציתי לשתף את מומחי האתר, במצבי הלא ברור ,ובחוסר היכולת שלי להבין היכן הגבול,
ומה צריך לעשות
אנו זוג בני 46 ולנו 5 ילדים יש לי אישה מופלאה, שכול מה שניתן לבקש שיהיה באישה יש בה, והרבה מעבר.
אני בחור שנראה טוב ומשם מתחיל כול סיפורי ההרפתקאות שלי, כאשר אינני מוכן לקבל את אשר יש לי ותו לא. מתוך הבנה למחויבות לקשר לנישואים.
אני די בקלות יוצר קשר עם אנשים ובעיקר עם נשים אבל הבעיה שאני לרוב מקבל את הרצון לקשר מהצד השני, ועם זה קשה לרוב להתמודד.
אני מדבר על נערות מגיל 18 עד לגילי אני.
התקופה האחרונה היא הקריטית מבחינתי, לכן החלטתי לנסות ולבקש עזרה, אם וניתן לשלוט ולרסן את התופעה כי אני לא יודע איך.
זה הגיע למצב, על הבגידה אני כבר לא מדבר ,של העברות כספים, ניצול כספים משותפים לטובת הבילוי.
יש מצב שהדברים יכולים להתגלות ברור לי, מיישום מה אני מרגיש שלא כל כך אכפת לי. היא תכאב נורא, יהיה פיצוץ אמתי ורציני, יהיה קשה לאחות את הקרע,
מצד שני, יהיה לי קשה כאשר זה יתגלה, לא מגיע לה שזה יעשה בצורה כזו, אם הייתי בא מדבר אומר, אולי משהוא אפשר היה לעצור.
אבל מה לומר איך, למה זה קורה, למה קשה לי להיות רק של אישה אחת.
אני מקווה שהבהרתי ולו קצת,
על מנת שיהיה אפשר לקבל כיוון מה עושים.
תודה מראש
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?