ללא שליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא שליטה
    רן
    12/03/2014

רציתי לשתף את מומחי האתר, במצבי הלא ברור ,ובחוסר היכולת שלי להבין היכן הגבול,
    ומה צריך לעשות
    אנו זוג בני 46 ולנו 5 ילדים יש לי אישה מופלאה, שכול מה שניתן לבקש שיהיה באישה יש בה, והרבה מעבר.
    אני בחור שנראה טוב ומשם מתחיל כול סיפורי ההרפתקאות שלי, כאשר אינני מוכן לקבל את אשר יש לי ותו לא. מתוך הבנה למחויבות לקשר לנישואים.
    אני די בקלות יוצר קשר עם אנשים ובעיקר עם נשים אבל הבעיה שאני לרוב מקבל את הרצון לקשר מהצד השני, ועם זה קשה לרוב להתמודד.
    אני מדבר על נערות מגיל 18 עד לגילי אני.
    התקופה האחרונה היא הקריטית מבחינתי, לכן החלטתי לנסות ולבקש עזרה, אם וניתן לשלוט ולרסן את התופעה כי אני לא יודע איך.
    זה הגיע למצב, על הבגידה אני כבר לא מדבר ,של העברות כספים, ניצול כספים משותפים לטובת הבילוי.
    יש מצב שהדברים יכולים להתגלות ברור לי, מיישום מה אני מרגיש שלא כל כך אכפת לי. היא תכאב נורא, יהיה פיצוץ אמתי ורציני, יהיה קשה לאחות את הקרע,
    מצד שני, יהיה לי קשה כאשר זה יתגלה, לא מגיע לה שזה יעשה בצורה כזו, אם הייתי בא מדבר אומר, אולי משהוא אפשר היה לעצור.
    אבל מה לומר איך, למה זה קורה, למה קשה לי להיות רק של אישה אחת.
    אני מקווה שהבהרתי ולו קצת,
    על מנת שיהיה אפשר לקבל כיוון מה עושים.
    תודה מראש
    רן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא שליטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו