מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופש??אלמונית16/03/2014
אני חייבת להבין התגרשנו לפני חצי שנה לאחר שהוא בגד בי. וכל יום מספר כמה הוא מאושר מהחופש !! והוא מוכן לשלם את המחיר המשפחתי והכלכלי בשביל אותו חופש.
ואני חושבת מה המשמעות הרי לא הגבלתי אותו הוא לא היה אסיר. הייתה מחויבות למשפחה לילדים אין ספק שיש משפחה החופש מוגבל.
אני כבר פחות "תקועה" עם העלבון, כעס של הבגידה ובכל זאת אני רוצה להבין
אודה לכם אם תוכלו אולי להסביר לי את המשמעות של החופש שהוא כ"כ מדבר עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות?!
אלמונית16/03/2014תודה על התגובה המפורטת אכן שאלות חשובות שאלת. אז כך:
1. את הנושא של החופש אני שומעת מחברנו המשותפים והוא דואג להדגיש בפניהם שכל מחיר שווה את החופש וכן כל אדם שהוא פוגש.
2. לאחר גילוי הבגידה ניסינו תקופה טיפול זוגי שעלו הבעיות של הסקס הטיפול נכשל מאחר והוא לא הצליח לנתק את הקשר עם המאהבת (שצעירה ממנו ב-20 שנים והוא איתה עוד) הוא ביקש פרידה לשנה כדי לחגוג ואז להחליט אך אני לא הסכמתי
3. חופש? הלוואי הייתי מבינה ולכן אני שואלת לא הגבלתי אותו לצאת עם חברים היו מגבלות כספיות לאור המצב הכלכלי.
אשמח לקבל ממך הסבר הגיוני לגבי הצהרותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות?! - תגובה
יששכר רוטרי16/03/2014ייתכן שאני טועה, אך נראה לי שהוא מצהיר את הכרותיו, כי הוא יודע שהם יגיעו לאוזניך, בדרך זו הוא משכנע את עצמו שהוא לא עשה שגיאה.
אני אומר לך באחריות, שתוך מספר חודשים הקשר עם הצעירה יתמוטט, ואז הוא יחפש גשרים להתחבר אליך.
אגב, איך הוא עם ילדיו בתקופה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלמונית17/03/2014תודה על התשובה מעניין.
עם הילדים הוא בסדר מפצה אותם הרבה בכסף. רואה אותם ע"פ הסדרי הראיה ולא ממש מתעקש על כל דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופש..
דני27/03/2014הסירי דאגה מליבך, "החופש" שהוא טוען שגורם לו אושר יהפוך לסיוט מבחינתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אומר בשביל הפוזה, בלבו עצב רב
נועה06/04/2014מה את מצפה מאדם שהרס בעקיפין את חיי הזוגיות שלו שיבכה מעל כל בימה, אז זהו זה הוא באמת בוכה בלילה על הכרית, אבל בחוץ צריך לשחק שהעסקים כרגיל ולכן הוא כך מגיב, ועם השנים גם את זה הוא כבר לא יאמר.
תהיא רגועה עם עצמך ומשפחתך, וגם את תשדרי חיים מאושרים זה הדרך הכי טובה לעצמך ולילדייך, וזו גם הנקמה הכי מתוקה, תעלי חיוך על שפתייך תשדרי לכולם שאת מאושרת, ואז האושר יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?