מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי + חושק ברווקה..יובל18/03/2014
אני באיבוד חושים מבחורה שהכרתי, היא לא ילדה קרובה ל 40 אני 36 נשוי + ילדים אני לא מאושר עם אשתי אבל אנחנו מגדלים משפחה למופת ונראים טוב כלפי חוץ..
מה אני עושה?? התאהבתי בה לגמרי!! אני ממש מנסה לגמור לעצמי את חיי הנישואין בגללה ולא ממש איכפת לי.. וזה מדאיג אותי וגורם לי להרגשה פיזית ונפשית קשה ביותר. כל זה ועוד לא נפגשנו, מה שבטח יקרה בסוף ומה אז??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף לא אחד?..
יובל22/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יקרה?
Dona23/03/2014לא יודעת. ורצוי שתנסה לגרום למה שאתה רוצה שיקרה (לאחר מחשבה).
אבל אתה לא רציני כשאתה אומר שרוצה ״לגמור את הנישואין״ שלך בגלל מישהי שמעולם לא פגשת, נכון? כי אם כן השיפוט שלך לא במיטבו בלשון המעטה (וזה גם אם לוקחים בחשבון את התיסכולים שלך מהזוגיות).
עולם פנטזיות מפותח זה נהדר אבל גם לו יש גבולות ואתה לקחת את זה רחוק מדי . זכור שאנחנו חיים במציאות. אז תפתח את העיניים, תטפל במה שמפריע לך בזוגיות
וגם אם תגיע למסכנה שלנישואיך אין עתיד, תעשה את זה מהסיבות הנכונות:
במידה ואין שום אפשרות לתיקון ומעסת בהם ולא בגלל מישהי אחרת ובטח ובטח לא בגלל פנטזיה שגם יכולה להתברר כנפילה מאכזבת ביותר (בסבירות גבוהה כי לרוב הפנטזיה עולה על המציאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שזו יכולה להיות טעות.. אבל
יובל24/03/2014אולי זו לא טעות? אני באמת מרגיש שאנחנו שייכים אחד לשניה
מן הסתם בסוף נפגש ואז מה אני אעשה?
אני נורא רוצה לקחת את זה למקום קליל... ובמקום זה ישר חושב על רומנטיקה ומדמיין חופה איתה.. שזה די פתאטי.
זה פשוט הורס אותי חבל שאני יודע על קיומה בעולם היה לי יותר קל בלי כל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהב
דני25/03/2014סלח לי אבל אתה דפוק ודופק לעצמך את החיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שאני דפוק זה ברור..
יובל27/03/2014אבל זה מה שאהבה אמיתית והבנה שמצאת את החצי האמיתי שלך בעולם עושה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אהבה ואיזה טירוף לחסל חיים
שולי01/04/2014ולפגוע בסביבה הקרובה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק זה מעשה אנוכי..
יובל02/04/2014רק אדם כמוני המסוגל לראות רק את עצמו יכול לחשוב על כזה דבר.
אני נתון ללחץ נפשי רב מהעניין הזה . לא יכול לנתק עימה את הקשר.. חושב עלייה חולם עלייה, אני כבר חודשיים לא מתקשר אם אף אחד וממש לא יודע איך ומה לעשות.. מה שנוסף לאחרונה זה שאני מקנא נורא בגברים איתם היא יוצאת.. אני שבור לרסיסים וכולם כבר סובלים בגללי.. אנא עזרו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אלוהים יוכל לעזור לך
דואני03/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיות ואתה נשמע אמיתי אתן לך עצה.
Dona07/04/2014עושה רושם שאתה עובר משבר כלשהו ואינך מסוגל להתרומם ולצאת ממנו לבד.
(ולא חשוב שבגלל תסכולים בזוגיות ו/או בגלל התאהבות).
לא תוכל לקבל עזרה ווירטואלית. תפנה ליעוץ. תקבל עזרה לעשות סדר במחשבות,
להבין ולקבל את עצמך, תרכוש כוש כלים להתחבר חזרה לעולם המציאות.
וזאת העצה הכי טובה שתוכל לקבל.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיתי לגמרי..
יובל07/04/2014למי פונים בענין כזה? האם זה פסיכולוג רגיל או מטפל זוגי? אני מאד מעוניין ללכת לבד למישהו כזה בלי אשתי.
ו.. תודה על האמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה עשית את הצעד הראשון. אתה פה
Dona08/04/2014לא כל כך חשובה ההגדרה המדויקת (מטפל/פסיכולוג/פסיכותרפיסט). חשובה המקצועיות, הגישה הטיפולית והחיבור. אבל אתה צודק. כדאי שתיפגש לבד עם מטפל/ת (אם מי שמרגיש נח יותר להפתח),ובשלב זה לפחות עד שתחליט מה רוצה לא טיפול זוגי.
והיות ואתה כבר פה, ויש פה שלושה מטפלים טובים תרים טלפון לאחד מהם להתייעצות
לגבי בחירת מטפל/ת (מאוד חשוב להתאים את המטפל והטיפול לאדם). אני בטוחה שיעזרו לך ברצון ויפנו אותך למטפל/ת שהכי מתאים/ה לך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה החלטתי לטפל..
יובל13/04/2014כי אני פשוט לא יכול להמשיך כך..
זה כמו שמספרים על התמכרות להרואין
הבחורה הזו הרסה אותי.. אין קץ לדיכאון הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
יובל13/04/2014אצור קשר בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשה שטויות שתתחרט עליהם תתגבר
נועה06/04/2014אל תעשה שטויות שתתחרט עליהם תתגבר על רצונותך הזמניים והחולפים, והפעל את השכל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה חולפים?
יובל07/04/2014אולי זו האמת שלי.. אולי זו האישה שלי לחיים.. מי יכול לדעת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?