בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה?
    הילה
    08/04/2014

אני ובעלי נשואים חמש שנים.
    בעלי נסע לחו"ל לעשרה ימים. גיליתי שכשהיה שם פנה במייל לשתי נערות ליווי והזמין אותן. כשהתעמתתי איתו למחרת, הוא הכחיש בהתחלה, אך כשמסרתי פרטים ברורים, הודה ואמר ששכח מזה, כי הוא כתה את המיילים מתוך סקרנות, והוא לא נפגש עם אף אחת מהן, ולא בגד בי.
    קשה לי להאמין לו, כי כשהתקשרתי אליו באותו יום, הוא סימס לי שהוא בדיוק הולך לישון. בהמשך הסתבר שזה היה בדיוק בשעות שלכאורה יכל להיות עם אחת מהן.
    אני יודעת שבעלי אוהב אותי מאוד. הוא ביקש שאסלח לו על שפגע בי, והבטיח שלא יעשה זאת שוב.
    גם חבר טוב שלנו, אליו התקשרתי, אמר לי שלא יכול להיות, כי הוא כל כך אוהב אותי.
    אני לא יודעת למה להאמין. חלף חודש מאז המקרה, ואני לא מצליחה להתאושש.
    אני מבקשת ממנו כל פעם שיאמר לי את האמת, אך הוא עדיין בשלו: הוא רק שלח מייל, הן לא ענו לו, וגם אם היו עונות, הוא לא היה נפגש איתן, כי זה היה מתוך סקרנות.
    אמרתי לו שסקרנות מתבטאת בצפייה באתרים, בסרטונים, אבל לא בשליחת מייל ובקשה להיפגש.
    מה דעתכם?
    האם הוא בגד בי? ומה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה?

הוספת תגובה

• תסלחי לו, בתנאי שיתחייב לא לחזור

נועה
    08/04/2014

גם אם הוא מעד פעם אחת, בטעות חד פעמית לא שווה לפרק את ביתך בגלל זה,
    אבל כדיי שזה לא יקרה שוב, תחשבי בחכמה איך להוציא ממנו התחייבות שתחייב אותו מאוד ובאופן ברור חוקי ומחייב, לא לחזור על טעות כזו לעולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה מדרגה שלישית

אני
    10/04/2014

גם בבגידה/רומן כמו ברצח יש מספר דרגות חומרה, זה הולך בערך ככה מהקל לכבד:

מעידה חד פעמית עם נער/נערת ליווי
    סטוץ חד פעמי עם אדם לא מוכר לך.
    סטוץ חד פעמי עם אדם מוכר/חבר.
    רומן מתמשך עם אדם לא מוכר
    רומן מתמשך עם מכר/חבר/חבר טוב
    רומן מתמשך/סטוץ ח"פ עם בן משפחה.

כמו שאת רואה בעלך הנו בחלק הקל של הסקאלה, יחד עם זאת בגידה זאת בגידה זאת בגידה וכמו שכתבו האחרים נוצר בניכם משבר אמון.

כנראה שבעלך חיפש ריגוש מזדמן, הוא עדיין אוהב אותך, לא רוצה לפרק משפחה אבל כנראה רוצה להרגיש חיות מסויימת בתוך עצמו אחרי שנות הנישואין.

שוב, זה רע מאוד, זה פסול, אסור שזה יקרה What so ever, אבל חשוב להבין ממה זה נבע אצלו And to give him hard time ולנסות לראות מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב.

את פגועה זה נכון ובצדק אבל במקומך לאור הנסיבות ודרגת החומרה לא הייתי מפרק משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לכם שתי בעיות

Dona
    10/04/2014

חוסר האמון שלך (שמוצדק) והרצון/צורך/סקרנות של בעלך בנשים אחרות. הבעיה קיימת בין אם מימש פיזית או שלא. הצורך הזה קיים בו (לפי מה שכתבת). ברור לך שלא ישתף אותך בזה. כי לא רוצה שתפריעי לו וכי אינו רוצה להכאיב לך. ומובן מאוד שהאמון שלך כרוך ותלוי במידת הכנות שלו כלפיך. והוא לא יכול להיות כנה (לגמרי) איתך בלא להכאיב
    ואם יהיה כנה לגמרי ויגיד ״יקירתי אוהב אותך אבל רוצה לחוות גם נשים אחרות״, איך תרגישי? ואיך תגיבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו